Poor man's 911

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.062
5.659
113
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Kaj pa ce so se spravl na opel Adama
sprasujem se.gif

menda ne, ker drugače se jim slabo piše
smile-1.gif

koliko adamov si pa že videl na cesti? si že videl sploh kakšnega?

Sem 3x....prvic zadnjic in nikoli vec...spomladi(poleti?) ko so mel reklamo v arboretumu Volcji Potok
smile-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Že, samo tale na sliki je vseeno malce "tunan". Se še dobro spomnim kakšna je bila petka GT TURBO, sem jo v začetku 90ih celo vozil nekaj časa.
zmaga.gif

ON: saj tale tanov twingo ne bo tok napačen, edino uporabnost prve serije bo sigurno okrnjena. Tam je v notranjosti res veliko placa glede na skromne zunanje mere.
wink-1.gif

petka turbo mk2 je bila narejena 87 leta in ti si vozil to razlicico. tale twingo pa dejansko spominja bolj na mk1 renault 5 gtt, ki je imel pogon zadaj. in imel 160KM. v casu dvojnih fergazerjev in plina na zajlo (ne drive by wire kot danes), top razlicica za rally je imela 450-550KM in je bila kot zanimivost enako siroka kot dolga.
evil.gif
viva la renault

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Kaj pa ce so se spravl na opel Adama
sprasujem se.gif

menda ne, ker drugače se jim slabo piše
smile-1.gif

koliko adamov si pa že videl na cesti? si že videl sploh kakšnega?

Sem 3x....prvic zadnjic in nikoli vec...spomladi(poleti?) ko so mel reklamo v arboretumu Volcji Potok
smile-1.gif

Tako 500, kot Adam, Twingo ips niso glih avti za slo trg in je na nase razmere gledat pri njih itak mimo. zunaj so pa uspesni, tudi adam. Proda se ga, recimo, vec kot merive - pa se ta ne prodaja slabo ...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Že, samo tale na sliki je vseeno malce "tunan". Se še dobro spomnim kakšna je bila petka GT TURBO, sem jo v začetku 90ih celo vozil nekaj časa.
zmaga.gif

ON: saj tale tanov twingo ne bo tok napačen, edino uporabnost prve serije bo sigurno okrnjena. Tam je v notranjosti res veliko placa glede na skromne zunanje mere.
wink-1.gif

petka turbo mk2 je bila narejena 87 leta in ti si vozil to razlicico. tale twingo pa dejansko spominja bolj na mk1 renault 5 gtt, ki je imel pogon zadaj. in imel 160KM. v casu dvojnih fergazerjev in plina na zajlo (ne drive by wire kot danes), top razlicica za rally je imela 450-550KM in je bila kot zanimivost enako siroka kot dolga.
evil.gif
viva la renault

V bistvu sva oba mal narobe napisala: ne 5 GT Turbo, ampak 5 Turbo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.062
5.659
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
500 je bil prej, Adam ga je kopiral, potem zdaj Twingo... Bomo videli kaj se bo izcimilo, pravzaprav bi se dalo v nosu kar spodoben prtljažnik naredit, mogoče celo večji kot zadaj (do police). Bo pa zanimivo videt kak se bo obnašal, če ga boš na polno naložil spredaj, kak bo s podkrmarjenjem - ali pa bo ravno s polnim prtljažnikom prav zavijal
grin1.gif

vreca cementa u gepek....pa krofe risat na asfalt
grin1.gif

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Padal bodo novi rekordi na Racelandu. Kategorija: gospodinje :D.

LP,
PIC

sad

Guru
24. avg 2007
21.043
9.684
113
Meni je hud. Upam, da ne bodo šli v ekskluzivne vode in nabili ceno do amena.
Če bo pa poceni pa znajo ženske padat nanj, saj je prav kjut.
grin1.gif

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.393
380
83
Ljubljana
baje bo cena osnovnega modela 9690, bo pa kar bogato opremljen že po defoltu.
Mene bolj zanima tale pogon zadaj pa medosna razdalja
smile-1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.016
113
Ali mogoče mislijo motor spraviti nekje pod zadnjim sedežem, da bi klasični prtljažnik zadaj delno še ostal? Je sploh že znano več od teh fotografij?

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Ali mogoče mislijo motor spraviti nekje pod zadnjim sedežem, da bi klasični prtljažnik zadaj delno še ostal? Je sploh že znano več od teh fotografij?

Zakaj pa? Poglej smart for 2 kjei ma motor, pa mu še kr nekaj gepeka ostane.

sad

Guru
24. avg 2007
21.043
9.684
113
Lool, kakšen video (ne mislim na tehnično izvedbo). Na tega kravatarja: se nič ne umažeš. Pa kje živi? Če bi bila hauba usrana bi pa tudi njegova kravata stradala.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
mišljeno je bilo seveda čisto pravilno

lastnica avta se ne bo umazala pri tem početju. serviser ma pa itak kombinezon.

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Me zanima če je zadeva zaklenjena ali ne, ni videt kakšne ključavnice nikjer...