Citat:
Uporabnik alfabet pravi:
ksz
Meni je po slikah všečen. Bolj kot Fiat 500, ki je za moj okus za moškega voznika malo preveč "mavričen".
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Jaz ti recem, ce se vi alter genialci skup spravite, so prostozidarji, iluminati,..., vajenci za vas, ker vete o vsem res vse. Ni da ni no. Redko ki vidis toliko mastermindov iz vseh moznih podrocij na kupu.
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Kangoo bo idealen za gospodinje, ka-li? Placa za zarod, za nakupovanje, odlagalnih povrsin je kar nekaj, pa se pretirano zahteven ni znotraj. Ce je pa moz manj radodaren bo pa Dokker ravno prav!
Al mora bit GLIH Twingo ime avta za gospodinje?
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
še ena taka pametna tema je v čevku o solarni elektrarni. masterminds of the world.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Renault potrebuje avto, ki se bo masovno prodajal in ne butični avto, firma ima velike minuse in se težko igra neko loterijo.
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Jaz ti recem, ce se vi alter genialci skup spravite, so prostozidarji, iluminati,..., vajenci za vas, ker vete o vsem res vse. Ni da ni no. Redko ki vidis toliko mastermindov iz vseh moznih podrocij na kupu.
Citat:
Zakaj pa potem eni 'navadni' novinarji pri novem avtu takoj odkrijejo pomanjkanje odlagalnih površin, da se recimo noga drgne ob del armaturke, da so kontrole težko dosegljive, da se ne vidi na merilnike, da...Pa imajo avto na testu eno popoldne, inženirji pa so avto sestavljali par mesecev. Zakaj? Ker nimajo stika z realnim svetom, ker vozijo avte, kjer 'ni da ni', za en mali twingo pa jih boli k... samo da poberejo plačo. Oblikovalec bo dobil delo plačano, pa tudi če bo avto flop in bo letelo 1500 ljudi na cesto, ker ne bo naročil.
Saj, a ni? Jaz jih na cestah ne vidim.Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Če se pravilno spomnim so alter.si analitiki napovedali da bo tudi VAG-ov trojček up!/Citigo/Mii mimosun.
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Up! je bil v lanskem letu 2 najbolje prodajan avto v svojem segmentu (takoj za Fiatom 500), če bi pa vzeli števeliko celotne trojice pa bi zagotovo zasedli prvo mesto.
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Citat:
Zakaj pa potem eni 'navadni' novinarji pri novem avtu takoj odkrijejo pomanjkanje odlagalnih površin, da se recimo noga drgne ob del armaturke, da so kontrole težko dosegljive, da se ne vidi na merilnike, da...Pa imajo avto na testu eno popoldne, inženirji pa so avto sestavljali par mesecev. Zakaj? Ker nimajo stika z realnim svetom, ker vozijo avte, kjer 'ni da ni', za en mali twingo pa jih boli k... samo da poberejo plačo. Oblikovalec bo dobil delo plačano, pa tudi če bo avto flop in bo letelo 1500 ljudi na cesto, ker ne bo naročil.
"navadni" daš lahko kar ven iz narekovajev. Če ne drugega, imajo tile ing. vsaj toliko v glavi, da vedo da to ni avto za gospodinje. Ampak je nadomestek za kolo, če je zunaj dež ali pa sneg. In takle avto nudi vseeno več prostora za kaj odložiti ali pospraviti kot košara na balanci. Vsaka tema v tem delu foruma, ko pride do izbiranja avtomobila za nežnejši spol, dokazuje, da dedci nimate pojma kaj ženska, kaj šele gospodinja, potrebuje od avta...
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:35.820 na leto je zelo slaba številka.