Mislm da 4jurje pa pol odvisno kolk masin kupis, kdo si itd pa dobis se popuste.
No in kot je napisano 1000g = 10eur, oni ti dajo pa 350g za 25eur. Mislim da to ni tolk slab biznis no.
PS torej ce dobi masino malce ceneje za 4000eur mora narest priblizno 200 avtomobilov da jo izplaca. Na kuponkotu pa takoj vidis da je prodanih kuponov 200. MA guzvo potem cel mesec, torej ze izpalacano masnio v istem mesecu. Stem da masina naredi vse sama, delavca tam rabi 1 minuto. Kar je pa najbolj poglavitno je pa to da itak vsem neki pusca potem klima itd in dobijo se dodaten biznis ki je pa takoj 100eur ali vec.
Sej je lahko jasno da imajo vsi te masine, ce pa so kuponi od raznih avtopralnic, vulkanizerjev, par avtoserivsov itd.
PS3 Evo izpusni sistemi Laus jih je lansk let prodal pri samo enem ponudiku kuponov, pa oglasujejo ponavad pri treh kupon ponudnikih, 200 kuponov. Torej je v eni akciji poplacal masino. Ce je oglaseval samo pri enem ponudniku.
Pa na te masine zgleda nek dober rabat dobijo ker so vsi kupil po vsaj 2 masini.
Jest nebom nic pisal kako to da se vsi vracajo zaradi puscanja. Mi je pa tudi zanimivo da en avto k sem peljal ni bilo dodatnega plina torej ni bila tolk izpraznjena, pa sem jo dal filat, pa je takoj naslednji dan spustila, kar sem videl na lastne oci z uv spegli, ampak se clovek vprasa kako to da prej ni nic spuscalo 6 let, sedaj pa taka kriza.
Mozno da tisti test za vakum masina naredi tolk mocno da prelufta tesnila al kaj ti jest vem, to je samo slepo ugotavljanje ce je kaj na temu vracanju potem nazaj za dodaten servis klime
PS2 evo orginal Zalaznik