Cel svet bodo tako uredili. NWO za ves planet. Ena vlada, en narod, ena religija -to pa je najpomembneje po mojem mišljenju. Katera religija ima v temelj vgrajeno brezpogojno poslušnost in spoštovanje napisanega? Verniki katere religije sami odstranijo drugače misleče? V kateri religiji je že samo razmišljanje >kaj pa če mogoče ni tako< greh kaznovan s smrtjo? Mislim da ni treba povedat posebej pojasnjevati da ta ki nam jo pošiljajo skupaj s točno določenimi skupinami migrantov.Torej, zakaj zjebat evropsko inteligenco? Saj bomo potem manj konkurenčni drugim narodom in bo Evropa padla na nivoju, to pa ni dobro, a? Sami sebi nož v hrbet.
Sej ovčjereja sedaj lepo uspeva v Evropi. Mali protesti so povsod, kaj večjega pa se ne dogaja in ovce mirno sledijo ukazom.
Dolga pot bo tole...bodo prej meli vsi ljudje cipe v glavi, preden bo ves svet muslimanski. S cipi pa bo vsak poslusen...vemo, kaj bo zmogla tehnologija cez 100 ali 200 let. Nesluteno!
Resno.
Lep dan še naprej.Ko se šank butli spravijo tolmačit teorije zarote .... neprecenljivo
Na žalost moram med to množico uvrstit tudi šefa šlosarjev, čeprav sem se dolgo upiral. Mah, sem moral ...
Ampak dan ste mi pa polepšali, to pa
Policaj je policaj 24/7.
Seveda je tak, saj je človek kot vsi drugi. Toda če bi se v njegovi prisotnosti dogajalo kako kaznivo dejanje, verjetno ne bi stisnil p., temveč bi potegnil iz žepa izkaznico ali značko, ter interveniral.Ah, poznam enega, pa ni ravno...
V privatnem času je razposajen, družaben, vesel, pijemo skupaj, zabava vse...
V službenem času pa bi tudi mene štrafnu...