I
Misliš?Potemtakem nimaš pojma, kaj je "Evgenika".
...ja, sem dopisal, da ne bo dvojnega posta...ampak, dej, povej, kaj imaš v mislih. Sej se samo pogovarjamo...
A - potem ti tudi ne veš, kwa je to?
Potem pa bi šel malce na gugl ... in NE, Jagababa ni prav nič pravilno nakazala. In bojim se, da smo zadeli v bistvo in zadeve ne bodo več tako sproščene.
Pravzaprav bodo postale kisle.
Migranti se širijo v Evropo in ti napišeš evgenika, kar pomeni na kratko (citiram iz Wikipedije)Ja, Jagababa, o tem
Migranti so virus za uničenje dobrih genov. Relativno dobrih. Za elito vladajočih scenaristov te zgodbe so namreč dobri geni samo njihovi.Migranti se širijo v Evropo in ti napišeš evgenika, kar pomeni na kratko (citiram iz Wikipedije)
Pozitivnim - dobrim genom naj bi dopuščali oziroma jim omogočali večje širjenje, dednim genskim napakam pa naj bi širjenje omejili ali ga celo preprečili.
Se pravi po tvoje imajo migranti pozitivne oziroma dobre gene.
Točno to, kar sem napisala v mojem prvem zapisu.
Ti trdiš da so temnopolti ljudje manj inteligentni? Resno?Migranti so virus za uničenje dobrih genov. Relativno dobrih. Za elito vladajočih scenaristov te zgodbe so namreč dobri geni samo njihovi.
Končni cilj jim je polmiljardna rasa podložnikov in nekaj vladajoče elite. Rase se bodo že na prvi pogled močno ločile po zunanjosti in po inteligenci-zato so zaželjeni temnopolti migranti.
Zato uvoz najslabšega genetskega materjala kar ga premore planet med dobre gene. Rezultat bo človek nižje inteligence, vodljiv in ubogljiv sposoben se naučiti upravljanja s stroji.
Bogovi na Olimpu spodaj pa ljudstvo. Mogoče ti ta namig pomaga razumeti.