Citat:
Uporabnik predator pravi:
Mogoče pa teli nadzorniki državne meje oz. Šumske Ninđe res tako kaznujejo folkCitat:
Uporabnik Horhe pravi:
Kar se pa tiče kaznovanja samo nad prekoračitvijo nad 20 km/h ... japajade ...
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Glej takoj sem te prečital kdo si-ti si htel bit policaj ampak fizično ali pa psihološko ne ustrezaš našim standardom in sedaj si jezen na vsakega policaja. Res je, da maš hierarhijo policije nadrkano in jo znaš na pamet samo to še te ne naredi policaja. Vsaki kmet taki kot si ti pa res ne more bit policaj
Eni ste pač rojeni samo za krave dojit. Ne se nekaj na silo k policiji silit, če nisi rojen za to
Glede izrazov pa nisem vedel za njih, ker jih ne uporabljamo. Mi uporabljamo samo GPU, PU, VPO in podobne, jasno?
Če pa si za pa te povabim enkrat na kavico, povej kraj in čas. Pa nekje na štajerskem naj bo
Citat:
Mi dobivamo usmeritve iz OKC in ne iz SUPa
Sicer se mi pa ne da več s tabo ukvarjat, ker si prenizko pri tleh(poden)
Ajde
Probaj z zobno vodico oplaknit zobe, pa pojd takoj nato pihat. Pa tu poročaj rezultat, no sej če si policaj ti to ne bo problem pa bomo ju3 izvedeli rezultat meritve.Citat:
Naj bi motilo napravo samo smo mi to probali pa ni blo razlike. Pač brezvezna fora, ki jo je treba upoštevat, ker tak piše v zakonodaji.
Citat:
Uporabnik Horhe pravi:
Za Apollo8 (če mislim da vem kateri približno je) ti lahko potrdim da je policist oz. je bil (sedaj upokojenec). Če sm se pa zmotil potem se pa opravičujem Apollo-tu, da sem ga postaral