Policija....

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Letos so take
551474-ipa001.jpg

in vsako leto so drugačne barve.

Številka nalepke se mora ujemati s številko članske izkaznice, vse skupaj pa velja le z osebnim dokumentom.

Zloraba je kazniva.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Citat:
Uporabnik Horhe pravi:
Kar se pa tiče kaznovanja samo nad prekoračitvijo nad 20 km/h ... japajade ...
Mogoče pa teli nadzorniki državne meje oz. Šumske Ninđe res tako kaznujejo folk
hysterical-1.gif

Glej model, ce ti ne ves kako skodljiv je Ekvadorski lubader, ki ga k nam prinasajo stroklje iz Zimbaveja potem to ni problem Egonislawa. Prosim, da se ne delas norca iz gozdnih rendzerjev, ki imajo za seboj nadpovprecno tezko 6 mesecno izobrazevanje, ki poteka brez prestanka.

Sej sem vedu, da mu je oprema za zadolzitev MacGyver svicarski noz.
hysterical-1.gif

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Ne se kurčit prosim lepo. Al si mogoče šel v policijo z namenom, da boš "nekaj več?"

Mislim, da ti ne ustrezaš profilu policista, ti bolj za kakega manekena ipd.

Horhe

Pripravnik
6. jun 2008
319
11
18
Joj, sedaj si me pa razkril. Moje ime je Bradač, Jurij Bradač
hysterical-1.gif

sicer se pa ne mislim na tvoj nivo spuščati ... poglej lahko se oglasiš na naši PP pa bova kakšno strokovno rekla
nahrung002.gif
...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.342
7.413
113
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Glej takoj sem te prečital kdo si-ti si htel bit policaj ampak fizično ali pa psihološko ne ustrezaš našim standardom in sedaj si jezen na vsakega policaja. Res je, da maš hierarhijo policije nadrkano in jo znaš na pamet samo to še te ne naredi policaja. Vsaki kmet taki kot si ti pa res ne more bit policaj
crazy1.gif

Eni ste pač rojeni samo za krave dojit. Ne se nekaj na silo k policiji silit, če nisi rojen za to
zmaga.gif

Glede izrazov pa nisem vedel za njih, ker jih ne uporabljamo. Mi uporabljamo samo GPU, PU, VPO in podobne, jasno?

Če pa si za pa te povabim enkrat na kavico, povej kraj in čas. Pa nekje na štajerskem naj bo
zmaga.gif

Sicer ne vem od kje si dobil tak vtis o meni (razen tega da sem se s teboj sel dokazovanje da nisi nekaj kar si napisal da si).

Dejstvo je da si ti nekje v tej temi napisal da si policist in dace bos ustavil vaginkota da ga bos dal je.bat

Na forumu lahko vsak napise kar si zeli ker je to RL. Problem je v tem da si ti prvo napisal da si nekaj kar nisi in nato pisal stvari ki v slabo luc postavljajo poklic za katerega si se proglasil. V koncni fazi me briga kaj si. Od tega nimam nic.

Napisal si da imam nadrkano hierarhijo policije. To ni nobena hierarhija ampak so sluzbe ki bi jih poznal ce bi res delal na terenu. Ker s SUP-a dobivas usmeritve, SD pa so fantje ki se zacnejo zanimat zate ce se jim zazdi da nekaj ne delas OK.

In verjemi se to, da tudi ce bi bil policaj, si ne bi zelel da tvoji sodelavci izvedo kake pises tu gor. Zato kava med nama verjetno ne pride v postev. Zaradi tvojega interesa (pa cetudi je namisljen)

Uzivaj. pa sorry za pozen reply - sem bil na dopustu.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Policisti, ne se kregat na forumu raje lovite kretrene na cesti, teh je preveč.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.342
7.413
113
Citat:
Mi dobivamo usmeritve iz OKC in ne iz SUPa

Sicer se mi pa ne da več s tabo ukvarjat, ker si prenizko pri tleh(poden)

Ajde

OKC daje napotitve (patruljo pošlje nekam itd). Usmeritve kako se dela pa ti dajo starešine in SUP.

Ampak v končni fazi niti ni važno - raje ustvari nov nick ker pod tem te sedaj vsi poznajo kot lažnivca ki je slabo naštudiral svojo vlogo.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Ker vidim da vsi vse veste....pa me nekaj zanima.

Namreč pred dvemi dnevi (ob enih ponoči) so me ustavili policisti....nič takega....pač ,kontrola dokumentov in to...pol pa....če bi šel jaz še pihat....ok...itak sem vedu ,da mi ne bo nič pokazalo ,ker mi še nikoli ni...........ampak......zakaj za vraga mi je policistka rekla naj gsm pustim v avtu?In to je dvakrat ponovila....da če imam gsm da naj ga pustim v avtu.

Že dva dni tuhtam kje je fora pa mi ne potegne.

tony

Guru
23. jul 2007
9.750
1.535
113
Baje lahko gsm moti elektronski alkotester... Jelinčič je to gotovo dobro vedel in vsakič telefoniral, ko je pihal
evil.gif

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Naj bi motilo napravo samo smo mi to probali pa ni blo razlike. Pač brezvezna fora, ki jo je treba upoštevat, ker tak piše v zakonodaji.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Ma to je neko sranje....a oni imajo pa lahko gsm u žepu ko ti dajo tisto napravo za pihat.

Samo še nekaj me muči....glede na to da sem pihal 0,0 ......zakaj mi pa niso dali nobenega papirja,nič za podpisat.....samo pokazali so rezultat in to je to.Včasih so to dajali...a je zdaj kaj drugače?

22. jul 2007
1.401
59
48
Saj ni fora u tem kaj ima policist, ampak glede na pametnjakoviče, ki iščejo dlaku v jajcu, na način " sploh nisem bil pijan, ampak mi je ravno tedaj zazvomil telefon, in mi je pokazalo preveč", te pač prej vprašajo in opozorijo, da mobilni telefon ne imej pri sebi.............
Po novem ti da listek samo, če napihaš.........

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Naj bi motilo napravo samo smo mi to probali pa ni blo razlike. Pač brezvezna fora, ki jo je treba upoštevat, ker tak piše v zakonodaji.
Probaj z zobno vodico oplaknit zobe, pa pojd takoj nato pihat. Pa tu poročaj rezultat, no sej če si policaj ti to ne bo problem pa bomo ju3 izvedeli rezultat meritve.

V zakonodaji ne piše kr brezveze, piše zato, ker proizvajalec ne garantira navedenih točnosti meritev v takih pogojih. In toæno ve zakaj tako. Če GSM lahko zmoti TV ali radio, vejetno lahko tudi pihalnik. Že tako so te meritve precej nenatančne.

Ne vem pa, zakaj lahko zmoti le tvoj GSM, tisti, ki ga ima policaj v žepu pa ne?

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Citat:
Uporabnik Horhe pravi:

Za Apollo8 (če mislim da vem kateri približno je) ti lahko potrdim da je policist oz. je bil (sedaj upokojenec). Če sm se pa zmotil potem se pa opravičujem Apollo-tu, da sem ga postaral
smile-1.gif

hysterical-1.gif

Si ga postaral za cca. 40 let
tongue-1.gif