Policija....

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.342
7.413
113
Citat:
Uporabnik Horhe pravi:
Za Apollo8 (če mislim da vem kateri približno je) ti lahko potrdim da je policist oz. je bil (sedaj upokojenec). Če sm se pa zmotil potem se pa opravičujem Apollo-tu, da sem ga postaral
smile-1.gif

Ne ti misliš Damjana z Brnika (sklepam) - on je Apolon =)

Ja si em kr postaral. Se v soboto vidimo?

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Pred zakonom smo vsi enaki! Ne delaj razlik. Zakoni so za to, da se ne kršijo in če se jih držiš ne boš imel problemov in tista mamica, ki jo omenjaš tudi ne bo imela problemov, če ne bo kršla zakonov.

Če nam rata en podvig, ki je še kar težko izvedljiv sem 110% prepričan da nas v Postojni že čaka barikada, če ne že prej. V LJ bi pa že sigurno bil helikopter v zraku in POP TV ekipa. Seveda bi vozili po predpisih in prav luštno bi bilo, da bi se tebi nekam mudilo. Vsi pa dobro vemo, da 150-160 ni noben bav bav na AC. Masaker bi bil pa tak, da boli, in to z vožnjo po omejitvah. Priceless.

Horhe

Pripravnik
6. jun 2008
319
11
18
Se opravičujem, da sem te postaral, maš zelo podoben nick, pa sem domneval ...

A na splavarjenje misliš? Na žalost ne, ker imam druge (delovne
frown-1.gif
) obveznosti.

Mogoče bi se pa mogel Ego oglasiti na GPU v UOK, da mi mu dali usmeritve za ponovno izobraževanje.
wink-1.gif

Gremo nazaj spat

Horhe

Pripravnik
6. jun 2008
319
11
18
Ti kar, sej jih tako ali tako ne poznaš.

Kako že pravijo ...sanja svinja o koruzi, a ...

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Kak bi pa sam sebi napisal plačilni nalog in ga dal sam sebi podpisat al kako?

Sem jaz za policijo že zmetal denarja v mladosti, zdaj pa ne delam več prekrškov oz. če ga naredim ga naredim tak, da me ne dobijo
rolleyes-1.gif

Drugač pa mam najraje Hrvate in cigane
grin1.gif
Zakon, poleg tega, da si zelo hitro razdrazljiv, si filas ego z jebanjem ljudi v glavo, si se facking hitlerjanc. A Avstrijci te pa ne motijo?

Ps: koliko opozoril si ze izrekel?

Ps2: avto je izpraven, rezervne zarnice tudi, prva pomoc nova, rezervna guma pravilno nafilana. Sprovociral na krsenje pravil me pa tudi ne bos. V celem postopku se ti bom pa lepo smejal v obraz.
nahrung002.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ja samo to lahk sam za pusta izvedeta.
Hehe, sem videl potem v naslednjih postih, da sta ga ownala.

Sicer pa vsa čast policistom v tej temi, kateri ostajate na normalnem nivoju komuniciranja, ko imate nasproti take bebce...
nahrung002.gif

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Nekje v naši ljubi kokoški
Vabiš ga na real life sestanek in mu groziš, da ga boš zajebaval na cesti. In kar me je res zmotilo, da se boš spravil še na njegovo družino.

Če kot osebnost ne moreš požreti namerne ali nenamerne provokacije potem pa res nisi za policaja. Verjetno sam sebi praviš, da zajebavaš samo tečne ljudi, ampak potem kot take dojemaš skoraj vse? En napačen pogled, en napačno formiran stavek je že dovoljšen razlog, da sam pri sebi opravičiš zajebavanje?

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Pošlji mi tvojo tel. na PM pa ti povem pa lahko prideš
zmaga.gif
A EMŠO ne bo dovolj?
evil.gif

Ravno še to se mi manjka, da imam enega
stupid-1.gif
non stop na vratu.

Sicer pa Pohorje vabi.
nahrung002.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Daj povej, a ti taksne butatste poste pises med pohajokvanjem v gozdu preko instant interneta? Ce delas to v prostem casu mi ni panike, ce pa delas to med delovnim casom bi te pa prosil, da ti meni pustis svojo stevilko pod katero te vodijo na PM, ker se mi zdi tvoje pozivanje, da bos nekomu stopil na prste, zaradi nestrinjanja, jako zanimivo za IRSNZ.

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
Vabiš ga na real life sestanek in mu groziš, da ga boš zajebaval na cesti. In kar me je res zmotilo, da se boš spravil še na njegovo družino.

Ne vem od kod si ti to razbral
crazy1.gif

Jaz sem ga povabil na pivo in pogovor
smile-1.gif