Policija....

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.342
7.413
113
Če bi to bilo res kar si napisal, bi bilo različno od PU do PU, ker pritiski da naj se ukrepa gredo po liniji - SD in SUP PU -> Komandirji PP -> Pomočniki PP -> Policisti.

Je pa res da če si v gorski enoti da potem verjetno nihče ne pričakuje ukrepov zoper hitrost. Samov tej temi si zvalil toliko buč da ti jaz ne verjamem da si pooblaščena uradna oseba. Morda šraufaš avte na vodovodni samo potem te Predator pozna.

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Prvo ti meni razloži kaj si ti predstavljaš pod pojmi, ki si si jih izmislil:

SD= ?
SUP= ?

In ne, ne delam v gorski enoti
rolleyes-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.342
7.413
113
Ok ti ne delaš v policiji.

SD - služba direktorja
SUP - sektor uniformirane policije

SD - je vodstvo policijske uprave - direktor in njegovi najozji sodelavci
SUP - predstavljajo inšpektorji (in tu pa tam kak svetnik) ki "usmerjajo" delo policistov na terenu. Zdaj kako je to usmerjanje bi se dalo razpravljat.

Ti bi pa lahko dobil titulo cop wannabe.

P.S. vem da ne delaš v gorski enoti (ker oni ne kaznujejo nikogar ki gre več kot 20km/h ker se noben planinec ne premika s tako hitrostjo)

Revež (pa ne zato ker nisi ampak ker te je tako lahko dobit na laži)

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Glej takoj sem te prečital kdo si-ti si htel bit policaj ampak fizično ali pa psihološko ne ustrezaš našim standardom in sedaj si jezen na vsakega policaja. Res je, da maš hierarhijo policije nadrkano in jo znaš na pamet samo to še te ne naredi policaja. Vsaki kmet taki kot si ti pa res ne more bit policaj
crazy1.gif

Eni ste pač rojeni samo za krave dojit. Ne se nekaj na silo k policiji silit, če nisi rojen za to
zmaga.gif

Glede izrazov pa nisem vedel za njih, ker jih ne uporabljamo. Mi uporabljamo samo GPU, PU, VPO in podobne, jasno?

Če pa si za pa te povabim enkrat na kavico, povej kraj in čas. Pa nekje na štajerskem naj bo
zmaga.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Jebiga, nismo bili vsi na 6 mesecnem tecaju. Mi smo sedaj sele pri abecedi brez sumnikov
frown-1.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
krave se molze, ne pa doji ( dojijo se teleta in sicer jih doji krava ali pa kmet s flaško )
živino dojijo, podojijo in kaj vem kako še res samo naturščeki večina tudi neizobraženi kmetje ( nekateri verjetno tudi na roke )
ostali pa jo molzejo in to s pomočjo molznih strojev
wink-1.gif

Horhe

Pripravnik
6. jun 2008
319
11
18
Milsim da je Apollo8 že vse povedal, ampak vseeno ...

Jao .... Če si res "naš" potem si bogi na terenu
smile-1.gif
Če ne poznaš osnovnih organov svoje PU oz. PP potem si res bogi oz. ti bo pomoje potrebno vzeti pooblastila in te poslati na ponovno pishofizično testiranje in potem na ponovno izobraževanje v Tacen (ti lahko posodim zapiske če jim še imam nekje po omarah).

Kar se pa tiče kaznovanja samo nad prekoračitvijo nad 20 km/h ... japajade ...

Meni se dozdeva, da se spuščaš v to debato predvsem zato, da provociraš.

Za Apollo8 (če mislim da vem kateri približno je) ti lahko potrdim da je policist oz. je bil (sedaj upokojenec). Če sm se pa zmotil potem se pa opravičujem Apollo-tu, da sem ga postaral
smile-1.gif

Horhe

Pripravnik
6. jun 2008
319
11
18
Možno ...
hysterical-1.gif

Lahko pa da merijo hitrost in na koncu delovnega dne podelijo pokal tistemu, kateri jo je prekoračil za največ.
hysterical-1.gif

Nikoli ne veš
bonk.gif

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Nekje v naši ljubi kokoški
Se mi je že zgodilo, da me niso ustavili ob očitni prekoračitvi. Omejitev 50 km/h jaz pa nekje 70 km/h (ZELO pregledna cesta), je meril v mene in me sigurno izmeril, jaz že skoraj dam smerokaz, da se ustavim policaj pa samo povezne radar in gleda dol po cesti od koder sem prišel? Je bila moja hitrost ERROR?
grin1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
Se mi je že zgodilo, da me niso ustavili ob očitni prekoračitvi. Omejitev 50 km/h jaz pa nekje 70 km/h (ZELO pregledna cesta), je meril v mene in me sigurno izmeril, jaz že skoraj dam smerokaz, da se ustavim policaj pa samo povezne radar in gleda dol po cesti od koder sem prišel? Je bila moja hitrost ERROR?
grin1.gif
Povsem možno, da te ni dobro nameril in odboj ni bil dober. Ali pa je čakal, da boš na ravni cesti še malo pospešil, pa si ga presenetil in zabremzal, ko si ga videl.
Al pa se je zmotil v omejitvi hehe, kot se je meni enkrat. Je bla omejitev 80, meni je pa računal samo prekoračitev nad 100 :) (je policaj mislil da je tam 100 )

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Nekje v naši ljubi kokoški
Enega so že imeli ustavljenega in mi je izgledalo kot da se policaj samo igra z radarjem hehe. Bil je namreč na odprtem in vsak [censored] bi ga videl, jaz pač nisem [censored] in ga nisem hehe. Bil sem za kombijem in se spraševal zakaj vozi po omejitvah in ga grem prehitevat...

Kaj je IPO?

22. jul 2007
1.401
59
48
IPA - International Police Association - mednarodno zdruzenje policajev ali pri nas zelo popularna nalepka na vozilo,s katero raznorazni wannabe policaji mislijo da so boga za jajce prijeli, če jo imajo kje na avtu.....
zgleda pa nekako takole:
732135-ipa1.gif

Priponke

• 732135-ipa1.gif
    732135-ipa1.gif
    18,6 KB · Ogledi: 147
Nazadnje urejeno:

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
Enega so že imeli ustavljenega in mi je izgledalo kot da se policaj samo igra z radarjem hehe. Bil je namreč na odprtem in vsak [censored] bi ga videl, jaz pač nisem [censored] in ga nisem hehe. Bil sem za kombijem in se spraševal zakaj vozi po omejitvah in ga grem prehitevat...
Če so imeli že enega v postopku, potem tebe najbrž ni streljal, saj bi s tem uničil predhodni rezultat. Tisti v postopku bi pa lahko zahteval da vidi meritev a ne? In bi blo nerodno, če bi bile na radarju povsem druge številke.