Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Noben policaj ne zajebava normalnih ljudi, ki se lepo obnašajo.
To nikakor ni res. Par mesecev nazaj je od mene policaj zahteval, da pokažem vso opremo, potem ko je videl, da imam prtljažnik popolnoma poln. Jasno, da je kolo na dnu a ne? pa sem moral vse ven zližit, pa še hrbet me je bolel za povrh. Zakaj me je sploh ustavil? Ker me z radarjem ni ujel, sem pač peljal po predpisih, pa si je policaj zaželel malo drkanja folka..
Obnašal sem se pa popolnoma korektno, tako kot vedno. Tudi kazni mi ni napisal, ker ni imel za kaj.
Že toi ni korektno obnašanje policajev, (vidimo vsakodnevno) , da meri hitrost takoj za tablo za naselje, kjer ni nobenih hiš in računa prekoračitev v naselju. Pravzaprav je to goljufija, saj zakon pravi da je naselje tam, kjer so stanovanjske hiše.
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Taki, ki pa se delajo frajerje in najjače na tem svetu pa treba na realna tla spravit.
In taki folk so vaginko, ceedevita in podobni...
Tudi takih policaj nebi smel zaj*bavati. če se nek frajer na cesti zajebava, to ne daje policaju, pravice, da se sme tud policaj.
Policaj mora ukrepat v skladu z zakoni in kaznovat na podlagi prekrška, ne pa na podlagi obnašanja ustavljenega.
To kar si ti pisal prej ni noben profesionalen odnos in s takšnim razmišljanjem in delom bi si zaslužil disciplinsko.
Kaj pa obratno, a če policaj mene zajebava, a smem jet njega nazaj?