Policija....

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.425
5.661
113
Zihr vsakmu k ga obravnava prslon še pištolo na glavo pa ga prsil da vse nanjga prepiše
grin1.gif

Mi doma tud nismo tajkuni pa mamo 2 nepremičnini (flat, vikend)....lahko bi mel še 3jo pa bo od sestre z familijo! Plus 2 nepremičnini na familijo ( fotrov car...moj car) A bo?

Obstajajo stvari k jih podeduješ ko ti nekdo umre tko da maš lah tud več kot 1 nepremičnino čeprav z slabo službo
wink-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.342
7.414
113
Dobr ta debata je sfalila ker sedaj če si policist tud hiše nesmeš več met...

Kot sem že napisal (ampak nekateri kar gonijo svoje): Nihče staremu ni mogel rečt naj gre na pir pa bo vse ok, ker je stari začel streljat ko sta stopila v hodnik. Niso se pred tem pogovarjali ali kaj drugega, vstopila sta v hišo in stari je sprožil. In zato je umrl, ker sta sprožila nazaj, sicer bi umrla onadva.

Jaz sem umikam iz debate ker je brezplodno istim ljudem iste stvari skoz razlagat in argumentirat.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Nisem napisal, da hiše ne sme met policist. Mimogrede ni podedoval nobene obe si je privoščil v lanskem letu, edina smešna stvar je na tem, da si jih je kupil v radiusu 15 km ni to nobeden vikend na morju ampak obe v isti občini
grims-1.gif

Tut jaz se umikam iz debate, ker je vsak na svojo strani in lahko še 50+ strani nabijamo isto! Sam tok, da tut policistom ne gre tako slabo kot se prikazuje po medijih!!!!!

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Nihče staremu ni mogel rečt naj gre na pir pa bo vse ok, ker je stari začel streljat ko sta stopila v hodnik. Niso se pred tem pogovarjali ali kaj drugega, vstopila sta v hišo in stari je sprožil. In zato je umrl, ker sta sprožila nazaj, sicer bi umrla onadva.
.
Od kje si pa to pobral?
Kako misliš da bi izgledalo poročilo izpred globala, če bi ga pisala Suljanovič in Bukovac? Pa da prič nebi bilo, pa da bila osebi s pooblastili, katerim se že po defaultu na sodišču mora verjet.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Nisem napisal, da hiše ne sme met policist. Mimogrede ni podedoval nobene obe si je privoščil v lanskem letu, edina smešna stvar je na tem, da si jih je kupil v radiusu 15 km ni to nobeden vikend na morju ampak obe v isti občini
grims-1.gif

Tut jaz se umikam iz debate, ker je vsak na svojo strani in lahko še 50+ strani nabijamo isto! Sam tok, da tut policistom ne gre tako slabo kot se prikazuje po medijih!!!!!

Od belosrajčnika v klimatizirani pisarni bi pričakoval da zna zračunat koliko časa bi moral policist s 750€ plače delat, da si zasluži dve bajte...
smirk-1.gif
Ali te v procesu strašnega študija niso naučili množenja in deljenja?

Nazadnje urejeno:

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Od belosrajčnika v klimatizirani pisarni bi pričakoval da zna zračunat koliko časa bi moral policist s 750€ plače delat, da si zasluži dve bajte...
smirk-1.gif
Ah, kakšnemu tujcu pozabi izstavit račun za kakšno kazen, al pa kdaj proč pogleda pa je lahko prav hitro.
Saj vemo kako je z temi potrdili kadar plačujemo kazni na Hrvaškem ali v Srbiji. Misliš da je tu kaj bistveno drugače?

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
smirk-1.gif
Ah, kakšnemu tujcu pozabi izstavit račun za kakšno kazen, al pa kdaj proč pogleda pa je lahko prav hitro.
Saj vemo kako je z temi potrdili kadar plačujemo kazni na Hrvaškem ali v Srbiji. Misliš da je tu kaj bistveno drugače?

Ja... s takimi zadevami se sploh da dve nepremičnine kupit
smirk-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
daj no ne se tak jezit no
evil.gif
. Da ti prihranim trud, če me kdaj ustaviš avto je popolnoima serijski, torej je vse homologirano, če mi kaka žarnica ne sveti me avto na to opozori in takoj zamenjam, torej to tut odpade, prva pomoč je nova prav tako komplet žarnice, boš moral bit bolj izviren.
Wackotu pa je že nekdo napisal kako lahko tut policaji na "črno "delajo
evil.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.342
7.414
113
No ne skrbet, IMHO te on verjetno ne bo ustavil. Razen če na darsu dela. Sicer pa glede na to da živiš na območju najmanjše PU v Sloveniji verjetno vse policaje že poznaš (vsaj na videz in glede na to kok te zivcirajo)

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
odkar sem zapustil tisto zanimivo delovno mest moram priznati, da niti nimam več veliko stikov z njimi, razen ko s sosedom popivama pri njemu pa kaj preveč pove. Poleg tega pa je ta mala PU dala enega zelo velikega moža ki dela v LJ kajne?
grims-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
smirk-1.gif

Ja... s takimi zadevami se sploh da dve nepremičnine kupit
smirk-1.gif
Nisem policaj, da bi počel kaj takega.
Da te spomnim, plačevanje preko položnic so uvedli prav zaradi tega, da si policaji niso več mogli polnit lastnih žepov s kaznimi. Čeprav je kaznovanje na mestu dokazano bolj učinkovito. Tud otroku kazen ne nuca, če ga boš kaznoval za grdo vedenje šele čez 2 tedna. No za tujce je star sistem plačevanja na licu mesta ostal, ker naša država ni imela niso imeli instrumenta, kako izterjat, če tujec ne plača.

Pa da te še spomnim, kako je blo veselo nekoč v Kopru, ko je nek italijan hotel preverit, če je kazen, ki jo je plačal policaju uredu plačana. Haha pa tam pojma niso imeli, za kakšno kazen je šlo LOL. Potem so pa še ugotovili neprijavljene bloke plačilnih listkov....
BTW, A je tist policaj že prišel iz Italijanskega zapora zaradi popoldanskega dopolnilnega zaslužka?

Focus

Pripravnik
27. okt 2007
871
12
18
Luna
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Res je ne gre jim tako slabo kot se prikazuje, še slabše jim gre
smile-1.gif

Over & Out
pozdrav.gif

Jaz bom se pridružil tvoji izjavi in bom tudi naredil over and out, ker nekaterim majmunom(tisti ki to ste že veste) se ne da dopovedat, da je policijsko delo nevarno in preslabo plačano.

Bom pa še samo to napisal za tiste, ki pišejo kak je fajn bit policaj-naj se tisti javijo in gredo za policaja in potem čez eno leto povejo če se še vedno strinjajo s svojimi izjavami, ki so jih pisali v tej temi do zdaj.

Vaginko samo eno sporočilo za tebe: Upam, da te kdaj dobim na cesti, ker takrat si pa nafukal. Pregledal ti bom vsako žarnico posebej, pregledal ti bom tlak v gumah, homologacije za lite felne, auspuh, spojlere,...Če ti bo luč svetla za milimeter previsoko dobiš kazen, če boš samo eno nazaj gobcal te bom pelal na PP in dal kazen za grdo obnašanje do uradne osebe, JRM in še kaj. Če boš pa kaj pihnil pa še tolko boljše za nas. Ti uličar se iz nas neboš norca delal. V resnici iz sebe norca delaš.

To je vse kar sem htel povedat, zdaj pa piši kaj te je volja.

Lep pozdrav iz te teme...
wink-1.gif

S tem postom si pokazal kaka je strpnost policajev. Dokazal si da ste tam samo zato da bi nas hebali, pa niti svojega mnenja nebi smel povedat ker maš pač pištolo maš prav.

Pol pa se čudite, da je prišlo do streljanja.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik Focus pravi:

Hočeš povedati, da si tako labilen, da bi streljal na policaja, če bi le-ta temeljito opravljal svoje delo?
Zanimivo... pol osebkov tu je zrelih za resno psihološko analizo.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik Focus pravi:
Citat:
Citat:
smile-1.gif

Over & Out
pozdrav.gif

Jaz bom se pridružil tvoji izjavi in bom tudi naredil over and out, ker nekaterim majmunom(tisti ki to ste že veste) se ne da dopovedat, da je policijsko delo nevarno in preslabo plačano.

Bom pa še samo to napisal za tiste, ki pišejo kak je fajn bit policaj-naj se tisti javijo in gredo za policaja in potem čez eno leto povejo če se še vedno strinjajo s svojimi izjavami, ki so jih pisali v tej temi do zdaj.

Vaginko samo eno sporočilo za tebe: Upam, da te kdaj dobim na cesti, ker takrat si pa nafukal. Pregledal ti bom vsako žarnico posebej, pregledal ti bom tlak v gumah, homologacije za lite felne, auspuh, spojlere,...Če ti bo luč svetla za milimeter previsoko dobiš kazen, če boš samo eno nazaj gobcal te bom pelal na PP in dal kazen za grdo obnašanje do uradne osebe, JRM in še kaj. Če boš pa kaj pihnil pa še tolko boljše za nas. Ti uličar se iz nas neboš norca delal. V resnici iz sebe norca delaš.

wink-1.gif

S tem postom si pokazal kaka je strpnost policajev. Dokazal si da ste tam samo zato da bi nas hebali, pa niti svojega mnenja nebi smel povedat ker maš pač pištolo maš prav.

Jebanje je tukaj samo s strani uporabnikov do policajev. On bi opravljal svoje delo, nič drugega, le toliko "toleranten" nebi bil, da nebi šel datuma na prvo pomoč gledat, ampak zakaj bi pa bil, še vedno je tudi to lahko v postopku in če te nekdo na drug strani jebe v glavo ali gleda postrani že samo zaradi tega, ker imaš na sebi uniformo...ne vem no, kdo je tukaj nor?

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
Citat:
Citat:
smile-1.gif

Over & Out
pozdrav.gif

wink-1.gif
bonk.gif

nezrel, psihično nestabilen , sfrustriran, zakompleksan, potreben nujne pomoči in neprimeren za delo ki ga opravljaš oz bi ga naj opravljal
zaradi takih ni spoštovanja po policajev
in če bi mene tako nekdo iebal bi mu bilo žal do konca njegovega bednega lajfa