Policija....

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik North_face pravi:
Glej, zate tega nisem pisal, ker vem, da zmoreš tud v 4 sekundah ..
ampak, bilo bi bolje, da se ti držiš tega, kar znaš ... tvoje področje niso pravne, zakonske, organizacijske zadeve, temveč bolj nežne
evil.gif
ženske.press

Sam jopiča ne nosim in ga tudi ne rabim oblčit, ker je narava mojega dela povsem drugačna, počnem stvari, ki jih policisti ne rabijo torej izračunavam ekonomsko upravičenost njihovih želja
evil.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.342
7.414
113
Vidiš spet nekaj napamet... mulota sta stara 33 in 41 let... In ko si v tej sluzbi 5+ let si ne mislis vec kdo bo tebe je+bal in kdo te ne bo, ker se s tem ne ubadas ampak opravljas svoje delo brez da bi ti ego diktiral kako bos delal.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
če pa sta ztoliko stara pa še toliko slabše, da sta stvar jemala tako na easy!

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Nekje v naši ljubi kokoški
Dva policista ustreljena in sedaj se tukaj piše kaj vse sta onadva narobe naredila???
confused-1.gif

Je že nekdo napisal pred mano tisto resnico, ko si policaj nikoli ne delaš pravilno. To pa zato ker v realnosti se stvari ne odvijajo po načrtu in nekaj bo vedno šlo narobe in vedno bo prostor za kritiko.

Če pa bi takoj dala gor tiste jopiče in bi prišlo do streljanja pa bi rekli da sta izzivala. Da sta pristopila z napačno mentaliteto. Pravilen pristop do nekoga s šibkimi živci in orožjem? Takšni trening dobijo redki pa še ti bodo rekli, da boš verjetno dobil strel pa če si sam Jezus Kristus z angelskim sijem.

Vedno znova me neumnost naroda šokira. Sploh ne vemo kaj se je zgodilo, vse je prefiltrirano preko medijev ampak vsi vedo da če bi bili oni tam policaji bi itak na koncu vsi šli na pir. V realnosti pa bi se posrali od strahu.
jezen.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
Citat:
Uporabnik North_face pravi:
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
jopič si nadeneš v petih sekundah, če nisi totalni nesposobnež

bi poskusil? v 5 sekundah? grem stavit, da ga TI seveda PRAVILNO ne oblečeš niti v desetih ...
hysterical-1.gif
to je tko, kot jaz dam na glavo motoristično čelado v 2 sekundah ... ampak to še ni vse, prjatu .. sej veš, kaj pomeni pravilno nameščena čelada ? Aja, verjetno že veš, si dobu kakšno kazen zaradi nepravilne uporabe /neuporabe/, pa se zdaj trgaš tu?
Ne želi si, da bi kdaj potreboval pomoč policistov, ne želi si ... ker, če bodo vedeli, da si to ti, ti bodo verjetno priredili še rojstnodnevno zabavo ...
evil.gif
bonk.gif

stupid-1.gif

5 sekund. ali ta jugoslovanski ali pa nemški , angleški , ameriški
civilne verzije so drugačne, ti pa so namenji in narejeni ravno za to, da se hitro nadenejo
pa kdo ti je kriv, da si policaj pa tega ne obvladaš
grims-1.gif

pa policaji me še niso oglobili zato, ker nekaj nisem uporabljal ali kaj vem kaj še
da bi jih nucal ? če sam ne bom mogel porihtat
evil.gif
ziher . pa še na pir ali na tortico jih povabim
ponavadi pa jih čakaš, da je itak že vse mimo, razen če imaš prometno nesrečo, potem pač čakaš...

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Ja no superca. Ko pa boš ti prijavil vlom v stanovanje pa bodo obkolili hišo v polni bojni opremi pa spet nebo prav. Bi morali oni vse vedeti kakšna bo situacija. Po bitki so vsi generali.

Prav zaradi nerazumevanja kako se lahko situacije odvijajo si mislim da večina ljudi, ki pljuva preko dela policistov v svoji službi samo obrača burgerje.

Da povzamem to temo s samo eni smajlijem:
bonk.gif

(nisem našel takšnega kjer se čoha po riti)

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ja in ko bodo naslednjič tebe ob 22:15 obiskali policisti zaradi kaljenja javnega reda in miru ker musko nažigaš, boš pa spet tukaj pisal, kako debilni so policaji da jih je 10 potrkalo na vrata oblečeni v jopiče s čeladami. Le kaj jim ni jasno?
bonk.gif

Pač eni ne dojemate ali nočete dojeti delo policije ampak je potrebno samo udrihati po njih ker ste parkrat opravičeno dobili plačilni nalog. Ja fantki je treba stati za svojimi dejanji pa vam garantiram, da vaše naslednje srečanje s policijo, psihološko ne bo tako boleče kot v preteklosti.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
Če pa bi takoj dala gor tiste jopiče in bi prišlo do streljanja pa bi rekli da sta izzivala. Da sta pristopila z napačno mentaliteto. Pravilen pristop do nekoga s šibkimi živci in orožjem? Takšni trening dobijo redki pa še ti bodo rekli, da boš verjetno dobil strel pa če si sam Jezus Kristus z angelskim sijem.

Da sta pristopila z napačno mentaliteto trdim tud sedaj, pa jopiči gor ali dol.

Če bi rekla, ej, stari, pomiri se, pejd gremo skup na pir- midva častiva, pa se bomo tam pomenili ... bi bil izid spora zagotovo drugačen.
Če pa pristopiš arogantno, vzvišeno mahaš z zakoni in plačilnim listkom, hočeš tipu fajn zakasirat, pa lahko pričakuješ, da se bo nekomu, ki je na robu z živci odtrgalo.

Jopič je zdej samo izgovor in preusmerjanje pozornosti od neprofesionalnega dela policije.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
... ampak je potrebno samo udrihati po njih ker ste parkrat opravičeno dobili plačilni nalog. .
A tisti, ki smo dobili plačilni nalog neupravičeno in zaradi goljufanja policajev, mi pa smemo udrihati po njih?

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Carska tema.

Torej, uber super hiper mega jebaæ in pedofil sovražita policaje.

Proceed...
cheer.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Carska tema.

Torej, uber super hiper mega jebaæ in pedofil sovražita policaje.

Proceed...
cheer.gif
Ai je zmanjkalo argumentov, pa se zdej spravljaš na sogovornika?

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
... ampak je potrebno samo udrihati po njih ker ste parkrat opravičeno dobili plačilni nalog. .
A tisti, ki smo dobili plačilni nalog neupravičeno in zaradi goljufanja policajev, mi pa smemo udrihati po njih?

Ja malce dvomim da si ga ravno neopravičeno dobil
rolleyes-1.gif
Prav policija te goljufa. Kriza, če se ti že godi krivica imaš sodišče in tam razrešiš situacijo.
Ravno pred dnevi me je ustavi policaj, ki je ne vem kaj videl ampak sveto je bil prepričan da sem telefoniral med vožnjo (lahko da sem kaj vneto razlagal dragi zraven sebe in mahal z rokami). Sem mu lepo objasnil, da se moti in mu pokazal, da imam telefon v taški na zadnji sedežih, in smo se lepo zmenili, če bi pa jaz veselo začel vpiti kaj se gre in podobne fore in mu kazal "nespoštovanje", bi bila lahko zgodba drugačna (če ne drugega bi mi našel pretečeno prvo pomoč).

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Da sta pristopila z napačno mentaliteto trdim tud sedaj, pa jopiči gor ali dol.

Če bi rekla, ej, stari, pomiri se, pejd gremo skup na pir- midva častiva, pa se bomo tam pomenili ... bi bil izid spora zagotovo drugačen.
Če pa pristopiš arogantno, vzvišeno mahaš z zakoni in plačilnim listkom, hočeš tipu fajn zakasirat, pa lahko pričakuješ, da se bo nekomu, ki je na robu z živci odtrgalo.

Jopič je zdej samo izgovor in preusmerjanje pozornosti od neprofesionalnega dela policije.

Do neke mere se strinjam, da sta ravnala narobe, saj je prišlo do streljanja. Ampak moraš ob enem tudi razumeti, da situacija verjetno ni bila rešljiva. Mogoče bi pa nek policaj na drugi strani Slovenije ravnal pravilno in bi končal situacijo brez orožja. Mogoče, če,...

"Ej stari pomiri se" bi se pa kvalificiralo kot neprofesionalen pristop in bi se reklo da je stari streljal ker nista pokazal spoštovanja? "Ej stari pomiri se" je v veliki večini primerov napačen pristop do nekega neznanca na cesti v postopku. Policaj mora takoj vzpostaviti avtoriteto, brez tega hodijo po tebi. Pa čeprav izpadeš kot nekdo, ki ga je prevzela moč uniforme. Potem pa ko oceniš karakter osebe greš na "Ej stari pomiri se". Ampak prvo vedno udariš z avtoriteto.

In koliko takšnih situacij se uspešno reši pa nikoli ne pridejo v medije? Tiste takoj pozabite. Če pa mislite da se bo vse rešilo perfektno pa živite v utopiji. Še vam se verjetno kakšen burger zažge.
tongue-1.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
swashta
bonk.gif

pa naj hodijo okoli v intervencije kot robocopi zaradi mene
me ne bo nič motilo
samo naj se držijo pravil. in to vedno. pa naj jih na novo napišejo. kaj mene briga kak delajo. to je njihov problem, ce ne zanjo, če so calunge male in kaj vem kaj še. jaz bi tudi 3 x višjo calungo, ampak sem pre len da bi šel job iskat preko meje
ko je fuzbal tekma jih je vsepovsod kot mravelj v popolni bojni opremi, pa jim nič ni težko
in pravilno bi bilo, da ob 22:30 pride enih 10 komadv rambotov in ti polomijo stanovanje
10.gif
, ker kršiš javni red in mir. bi si potem zapomnil in ne bi tega več počel
tisti mojstri, ki pa pridejo če ti kdo vlomi, ali pa če ti kaj ukradejo pa so večina v civilu in za nekaj stopenj bolj pametni in kulturni, da ne rečem večina celo normalni, kot pa uniformirani komandosi, ki hodijo okoli kot, da bi boga za nekaj zagrabili

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
bonk.gif

stupid-1.gif

5 sekund. ali ta jugoslovanski ali pa nemški , angleški , ameriški
civilne verzije so drugačne, ti pa so namenji in narejeni ravno za to, da se hitro nadenejo
pa kdo ti je kriv, da si policaj pa tega ne obvladaš
grims-1.gif

seveda imaš prav, ti so tako lahki, da jih nase navlečeš kot pulover, ne, kot mikico ... pa še vedno ti ponujam 10 sek.
evil.gif

kriv, da sem policist? nihče ni kriv za to ... služba kot služba ... in, meni ni treba obvladat natikanje jopiča...
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
jih imam nekaj
evil.gif

naša družba se počasi amerikanizira in bodo tudi policaji morali zaradi lastne varnosti uporabljati neprebojne jopiče