Policija....

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.425
5.661
113
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Pa kaj se zdej vsi izgovarjajo na te jopiče. Če bi policaja profesionalno pristopila k incidentu, nebi bilo nobenega streljanja.

Če bi jih policaja hotla oblečt bi jih tud oblekla, občan bi zagotovo počakal s streljanjem še tolko časa. Streli so bili namenjeni policistom in ne domačim, sosedom, mimoidočim.... kaj misliš zakaj?

.

Človek se kar ne more znebit občutka da so bli ceedeevitka, vaginko in synthman na kraju dogodka med streljanjem......če že ne fizično pa psihično prek mediacije in višjega stanja zavesti
hysterical-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pa koga ti to spoštuješ?

Vsako osebo posebaj, dokler se mi ne izkaže da ni spoštovanja vredna.
A ti policaja ne spoštuješ ker je pač policaj?
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
shocked-1.gif
Neprebojca rabijo občani, ti namreč umirajo pod policijskimi streli, obratno se še ni zgodilo.

Če umirajo taki, da streljajo na policaje, ko ti pridejo na prijavo nasilja, potem naj kar padajo kot muhe zarad mene.

Horhe

Pripravnik
6. jun 2008
319
11
18
Če bi jih policaja hotla oblečt bi jih tud oblekla, občan bi zagotovo počakal s streljanjem še tolko časa. Streli so bili namenjeni policistom in ne domačim, sosedom, mimoidočim.... kaj misliš zakaj?

Ko boš enkrat ogrožen (upam da se to ne bo zgodilo) in boš potreboval našo pomoč, boš pač še počakal kakšno minuto več, da si bomo navlekli neprebojce gor.

Kamele0N

23. jul 2008
42.425
5.661
113
Citat:
Neprebojca rabijo občani, ti namreč umirajo pod policijskimi streli, obratno se še ni zgodilo.

Must be something with policemen skin......it is tougher and rougher....only because it belongs to the policemen
hysterical-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Citat:
shocked-1.gif

Če umirajo taki, da streljajo na policaje, ko ti pridejo na prijavo nasilja, potem naj kar padajo kot muhe zarad mene.
Policaji streljajo tudi na neoborožene občane. A se spomniš lani pri Uncu, ko so policaji sprva zanikali streljanje, potem pa priznali, ko se je pojavil video posnetem slučajno mimovozečega.

No pa prejšnji teden so v avstriji ustrelili neoboroženega bežečega 14 letnika v hrbet, drugega v nogo, v samoobrambi pravijo.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Horhe pravi:
Ko boš enkrat ogrožen (upam da se to ne bo zgodilo) in boš potreboval našo pomoč, boš pač še počakal kakšno minuto več, da si bomo navlekli neprebojce gor.
Nazadnje sem vas čakal tako dolgo, da je napadalec že odšel. No in ko sem rekel da gremo malo naokol, če bi ga slučajno srečali, sta me peljala policaja prav v nasprotno stran, kjer se je napadalec zadrževal prej in bil nazadnje viden. - sta rekla da tam so že kolegi pregledali LOL, (saj niso vedli kako izgleda) Kot da bi želela, da napadalca NE najdemo.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Horhe pravi:

minuto se spravljaš v jopič? ko letiš iz postaje proti avtu bi ga lahko oblekel, aja sem pozabil da so tako "okorni" da ne gre z njimi vozit!
bonk.gif

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
pa ti veš da če bodo policisti še bolj nasilni da se bo dogajalo to kar se npr. v franciji ko policisti ubijejo kakšnega mladeniča
smirk-1.gif

Nič hudega, se bojo pa ostali morda potem znali lepše obnašat
smirk-1.gif

tebi res ni jasno
confused-1.gif

http://www.rtvslo.si/svet/v-franciji-dve-noci-nasilnih-nemirov/209676
http://www.bbc.co.uk/slovene/specials/160_paris_riots/index.shtml
http://www.dnevnik.si/novice/svet/283895/
http://www.mladina.si/dnevnik/14-11-2005-izgredi_in_pozigi_ze_18__noc_zapored/
http://www.rtvslo.si/svet/francija-ze-tretjo-noc-v-izgredih/70737

vidiš ti kaj manj nasilja in izgredov zaradi nasilnih policistov?

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ja na nedolžne ljudi se ne strelja, tako da ne vem kaj se toliko treseš, razen če....

Nisem pa nikjer rekel da so policaji brezmadečno spočeta bitja, brez napak. Če do bilokakakšne napake pride, potem tudi odgovarjajo. Sicer je pa to druga tema, ker tukaj jaz ne vidim dileme - v tem primeru. Model je streljal na policaje, dva celo fino zadel, sam je seveda podlegel strelu, case closed, še več takih ampak v bodoče bi si želel, da bi se policaji uspeli zaščiti še pred predhodnimi streli namenjenimi njim. Če je to možno doseči z diskusijo super, če pa s strelnim orožjem pa pač [censored] ga, očitno se folku preveč kisa v glavi, pa saj ti to veš.

Kamele0N

23. jul 2008
42.425
5.661
113
In ti si bil s5 zravn da veš da oba ta dva ki si ju omenil nista delala sumljivih gibov?

Jst tud lah začnem prvo pomoč vlečt izpod zica tko na hitr vs živčen ker me je ustavu (etak) [censored] policajski pa fašem metk u glavo zato in pol me bo kle gor en synthman opravičval!
aplauz.gif

Še premal "incidentov" je glede na to da se folk ne zna obnašat.......v bližini orožja če že hočeš! Da ti ne omenm policaja ker ga sovražiš že v osnovi

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.425
5.661
113
Upam si pa stavt da bi bil synthman v italiji k bi ga ustavu carabinjer z MP5 avtomatom kot pohlevno tele!
grims-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Še premal "incidentov" je glede na to da se folk ne zna obnašat.......
Tud policaji so samo ljudje, večkrat slišim, ko pride kakšna policijska nepravilnost na dan.

No in ker so samo ljudje, se tudi oni ne znajo obnašat, zaradi česar pride do incidentov.
S tem, da policaji niso v enakovrednem položaju z občani, oni imajo pooblastila, so oboroženi, njihovi verzijo dogodka se že po defaultu verjame, pa če je res ali pa ne. čeprav so samo ljudje.

Tko kot varnostniki v lokalih, ki so povzročitelji mnogih pretepov, in tudi umora (pred globalom).

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a si policaj

si ti?

in ne, ne rabim jopiča. nisem kot kloshar, nisem tak komar (HINT: sem si sposodil z druge teme). ne zarad Softija, ne zarad drugih.
še posebej ne, ,ker lovim le lopove, ki kradejo teloh in sladkorno repico ...
wink-1.gif

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Nekje v naši ljubi kokoški
Citat:
Uporabnik synthman pravi:No pa prejšnji teden so v avstriji ustrelili neoboroženega bežečega 14 letnika v hrbet, drugega v nogo, v samoobrambi pravijo.

Si že predstavljam kakšen 14 letnik je to bil, no saj ne rabim povedati, saj vsi vemo kakšne barabe so taki mali.

A ni bilo celo v Sloveniji enkrat, da je ~14 letnik grozil s pištolo policaju, ta mu jo je izbil ampak pokasiral obstreljeno glavo? In kaj bi se zgodilo če bi ga policaj koma udaril po glavi njegovi kolegi pa bi zbežali s pištolo? ... Pa saj je bilo tudi nekaj takega. Nekdo je streljal (slepi naboji?) na policaja, policaj spusti psa, pes veselo pogrize strelca potem pa seveda popolnoma naključna družba kjer se noben ne pozna sploh ni videla pištole? Od kod mi je to znano?

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Mene pa je že od malega veselilo biti policaj. Skos sem si to želel. Sedaj pa itak moraš narediti prej eno drugo šolo.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
drugače pa ko ste med debato eni debatirali o plači policistov naj samo povem, da osebno poznam policista, ki si lasti 2 premičnini in 2 nepremični
grims-1.gif
je to za slabo plačo? Žena mimogrede dela v enem podjetju kjer delajo za avtomobilsko industrijo in so kar nekaj časa že na nitki!