Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
... ampak je potrebno samo udrihati po njih ker ste parkrat opravičeno dobili plačilni nalog. .
A tisti, ki smo dobili plačilni nalog neupravičeno in zaradi goljufanja policajev, mi pa smemo udrihati po njih?
Ja malce dvomim da si ga ravno neopravičeno dobil
Prav policija te goljufa. Kriza, če se ti že godi krivica imaš sodišče in tam razrešiš situacijo.
In ko me je sodnik za prekrške oprostil, ko je videl, da me je policaj samo hotel ogoljufati, a misliš da je policaj dobil kakšno kazen za poskus goljufije mogoče? No če bi jaz koga poskusil goljufat za kakšnih 1000€ , bi verjetno šel sedet.
A misliš da ima vsak voljo, čas in denar da bi se tožaril po sodiščih, plačeval odvetnike, pa tvoja beseda ne zaleže nič policaju morajo na sodišču verjet že po defaultu.
Jaz sem takrat imel srečo, ker je policaj toliko lagal, da se je zapletl v lastne laži, pa mu niso verjeli - poleg še nekih drugih dokazov.
Drugač pa , če bo policaj rekel da te je videl telefonirat, ti pa boš rekel da nisi, bo na sodišču obveljala policajeva.
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Ravno pred dnevi me je ustavi policaj, ki je ne vem kaj videl ampak sveto je bil prepričan da sem telefoniral med vožnjo (lahko da sem kaj vneto razlagal dragi zraven sebe in mahal z rokami). Sem mu lepo objasnil, da se moti in mu pokazal, da imam telefon v taški na zadnji sedežih, in smo se lepo zmenili, če bi pa jaz veselo začel vpiti kaj se gre in podobne fore in mu kazal "nespoštovanje", bi bila lahko zgodba drugačna (če ne drugega bi mi našel pretečeno prvo pomoč).
Bi še tako hvalil policaja, če bi imel telefon pri sebi in bi ti policaj upilil kazen?
No, če policaju tvoja faca nebi bila všeč, bi ti kazen zaradi telefoniranja tud dal, saj te je zato ustavil ali ne?
Zanimivo, da ocenjuješ početje policaja, kot korektno, čeprav te je ustavil in hotel zaračunat telefoniranje, čeprav telefoniranja NI VIDEL. (le kako bi ga videl, če nisi telefoniral).
Ja, če bi kazal "nespoštovanje" do GOLJUFIVEGA policaja, ki ti je po krivici hotel zaračunat telefoniranje, al pa policaju tvoja faca nebi bila všeč, bi ti policaj zaračunal tudi telefoniranje in ni ga sodišča, kjer bi lahko dokazal svojo nedolžnost, saj sodišča verjamejo policaju, ki bi rekel, da te je ustavil zato, ker te je videl telefonirati. če bi se pritožil, bi pa plačal dvojno plus še kakšne stroške.