Policija....

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.342
7.413
113
A res, a ti si tud nadmočen? A še nisi opazil da sta si podobna? Oba bi pa ne moreta. =)

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
jaz lahko, samo zakaj bi ?
wink-1.gif

Horhe

Pripravnik
6. jun 2008
319
11
18
Evo lih iz nočne pa ne morem spat pa na Alterju visim ... Egonislaw pa ne morš tko ... brez veze neke grozit pa lajat, saj nas bo še kdaj potreboval ... pa brez veze se spuščat na njegov nivo, itak je vsak pameten tukaj gor ker je anonimen, ko pa ustaviš občana so pa vsi bledi pa prestrašeni (razen izjem)
smile-1.gif
))

V glavnem ... vsak ima pravico do svojega mnenja ... jaz vsakemu pravim, če misli da je naš poklic enostaven, da se samo okrog vozimo, šminkiramo in zajebavamo folk ... je dvakrat letno objavljen razpis za šolanje in naj se prijavi.

Ja itak ... preveč smo plačani, tako kot ti, ki sedaj sediš v pisarni in namesto da bi delal visiš na alterju.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik Focus pravi:
Pol pa se čudite, da je prišlo do streljanja.

Hočeš povedati, da si tako labilen, da bi streljal na policaja, če bi le-ta temeljito opravljal svoje delo?
Zanimivo... pol osebkov tu je zrelih za resno psihološko analizo.
Tisto, kar je Egonislaw napisal je ZAJ*B*V folka, kar pa še zdaleč ni naloga policaja. S takim delom bi si Egonislaw zaslužil disciplinski ukrep.
Ampak njegovo razmišljanje je tipično policajsko, - jest vas bom je*bal, kaj mi pa morete. Zato ima policija tud tak ugled.

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Mislim, da bi tale tema morala teč glede neprebojnih jopičev, ker stari imajo cca.22 kg, pa potrebujejo lažje in ne, da se prepiramo o tem, keri policisti so sposobni in keri ne ... in ali so sploh potrebni?
Res je, da nekateri ne dajejo ravno lepega zgleda, ampak, je drugje kaj drugače? V drugih panogah? Ne bi rekel ... na splošno so policisti nujna veja države ... ne samo za ustrahovanje, ustavljanje, zajebavanje, kaznovanje ipd. pač pa za splošno vzdrževanje stanja države, za vzpostavljanje miru ... zdaj pa, koliko komu uspe, je pa že druga zgodba ... sam mislim, da so kljub vsemu dokaj uspešni ...
Softi in podobni: ne zamerim nikomur, vsakodo ima lahko svoje mnenje in edino pravilno je tako !! Saj vendar ne živimo na Kubi !!!

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska

vglavnem, en soliden neprebojni jopič, kot bi ga potrebovali policaji stane med 200 in 600 € in tehta tja to 3 kg
naj si jih nabavijo, ker so definitivno bolj koristni, kot pa tisti tuaregi s katerimi se posamezniki frajerje špilajo po mestu

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik Focus pravi:

Hočeš povedati, da si tako labilen, da bi streljal na policaja, če bi le-ta temeljito opravljal svoje delo?
Tisto, kar je Egonislaw napisal je ZAJ*B*V folka, kar pa še zdaleč ni naloga policaja. S takim delom bi si Egonislaw zaslužil disciplinski ukrep.

A tisto kar pa je prej on pisal pa ni zajebavanje folka?
bonk.gif

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:

nezrel, psihično nestabilen , sfrustriran, zakompleksan, potreben nujne pomoči in neprimeren za delo ki ga opravljaš oz bi ga naj opravljal
zaradi takih ni spoštovanja po policajev
in če bi mene tako nekdo iebal bi mu bilo žal do konca njegovega bednega lajfa

Žal za tebe ne bi mogel drugače rečt, ker že na forumu vidim, da si potegnjen-kakšen bedak si šele v real lajfu
bonk.gif

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
daj no ne se tak jezit no
evil.gif
. Da ti prihranim trud, če me kdaj ustaviš avto je popolnoima serijski, torej je vse homologirano, če mi kaka žarnica ne sveti me avto na to opozori in takoj zamenjam, torej to tut odpade, prva pomoč je nova prav tako komplet žarnice, boš moral bit bolj izviren.
Wackotu pa je že nekdo napisal kako lahko tut policaji na "črno "delajo
evil.gif

Bodi brez skrbi, da se marsikaj najde-pa magari pride direkt iz proizvodnje ven...

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
a po novem, policaji delajo tehnične preglede ?
a ni tako, da se pelje vozilo na ustrezeno pooblaščeno mesto, kjer se opravljajo tehnični pregledi ?
smiri živce, pojej kak persen pa ne gledajpreveč fuzbala če ti škodi
evil.gif

bedak si pa ti, ker te posti na forumi tako sprovocirajo
bonk.gif
, da odkrito groziš in s tem v slabo luč spravljaš policijski poklic
jaz vsaj priznam , da sem neuravnovešen
grims-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik Focus pravi:

A tisto kar pa je prej on pisal pa ni zajebavanje folka?
bonk.gif
Nisem opazil, ampak nima veze, nobeno dejanje navadnih ljudi ne daje pooblastil policajem, da zaj*bavajo ljudi in ravnajo mimo zakona. Tudi ju ne moreš enačit, policaj je uradna oseba s pooblastili, njegova beseda velja na sodišču več kot naša.

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Noben policaj ne zajebava normalnih ljudi, ki se lepo obnašajo. Taki, ki pa se delajo frajerje in najjače na tem svetu pa treba na realna tla spravit.

In taki folk so vaginko, ceedevita in podobni...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Noben policaj ne zajebava normalnih ljudi, ki se lepo obnašajo.
To nikakor ni res. Par mesecev nazaj je od mene policaj zahteval, da pokažem vso opremo, potem ko je videl, da imam prtljažnik popolnoma poln. Jasno, da je kolo na dnu a ne? pa sem moral vse ven zližit, pa še hrbet me je bolel za povrh. Zakaj me je sploh ustavil? Ker me z radarjem ni ujel, sem pač peljal po predpisih, pa si je policaj zaželel malo drkanja folka..
Obnašal sem se pa popolnoma korektno, tako kot vedno. Tudi kazni mi ni napisal, ker ni imel za kaj.

Že toi ni korektno obnašanje policajev, (vidimo vsakodnevno) , da meri hitrost takoj za tablo za naselje, kjer ni nobenih hiš in računa prekoračitev v naselju. Pravzaprav je to goljufija, saj zakon pravi da je naselje tam, kjer so stanovanjske hiše.

Citat:
Taki, ki pa se delajo frajerje in najjače na tem svetu pa treba na realna tla spravit.
In taki folk so vaginko, ceedevita in podobni...
Tudi takih policaj nebi smel zaj*bavati. če se nek frajer na cesti zajebava, to ne daje policaju, pravice, da se sme tud policaj.
Policaj mora ukrepat v skladu z zakoni in kaznovat na podlagi prekrška, ne pa na podlagi obnašanja ustavljenega.
To kar si ti pisal prej ni noben profesionalen odnos in s takšnim razmišljanjem in delom bi si zaslužil disciplinsko.

Kaj pa obratno, a če policaj mene zajebava, a smem jet njega nazaj?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Noben nobenega zajebavat in se ne delat frajerje pa bo vse vredu in prav...

In kaj porečeš na merjenje takoj za tablo za konec naselja, ko še ni nobenih stanovanjskih hiš in računanje za prekoračitev v naselju, ker je dražje? Boste nehali takole folk zajebavat?
Pa gledat opremo na dnu polnega prtljažnika?
Ko sem že omenil ta dva primera, pa bi jih iz lastnih izkušenj lahko ogromno, ko so me policaji ogoljufali, no včasih jim tudi ni ratalo.

Kdo pa začne z zajebavanjem? Vedno policaj ustavi občana, in želi od njega €€€, nikoli obratno.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Torej se počutiš oguljofanega, ker te je policaj ustavil ob tabli konec ali začetek naselja, čeprav tam še ni hiš?
hysterical-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
... ampak je potrebno samo udrihati po njih ker ste parkrat opravičeno dobili plačilni nalog. .
A tisti, ki smo dobili plačilni nalog neupravičeno in zaradi goljufanja policajev, mi pa smemo udrihati po njih?

Ja malce dvomim da si ga ravno neopravičeno dobil
rolleyes-1.gif
Prav policija te goljufa. Kriza, če se ti že godi krivica imaš sodišče in tam razrešiš situacijo.
In ko me je sodnik za prekrške oprostil, ko je videl, da me je policaj samo hotel ogoljufati, a misliš da je policaj dobil kakšno kazen za poskus goljufije mogoče? No če bi jaz koga poskusil goljufat za kakšnih 1000€ , bi verjetno šel sedet.
A misliš da ima vsak voljo, čas in denar da bi se tožaril po sodiščih, plačeval odvetnike, pa tvoja beseda ne zaleže nič policaju morajo na sodišču verjet že po defaultu.
Jaz sem takrat imel srečo, ker je policaj toliko lagal, da se je zapletl v lastne laži, pa mu niso verjeli - poleg še nekih drugih dokazov.
Drugač pa , če bo policaj rekel da te je videl telefonirat, ti pa boš rekel da nisi, bo na sodišču obveljala policajeva.

Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Ravno pred dnevi me je ustavi policaj, ki je ne vem kaj videl ampak sveto je bil prepričan da sem telefoniral med vožnjo (lahko da sem kaj vneto razlagal dragi zraven sebe in mahal z rokami). Sem mu lepo objasnil, da se moti in mu pokazal, da imam telefon v taški na zadnji sedežih, in smo se lepo zmenili, če bi pa jaz veselo začel vpiti kaj se gre in podobne fore in mu kazal "nespoštovanje", bi bila lahko zgodba drugačna (če ne drugega bi mi našel pretečeno prvo pomoč).
Bi še tako hvalil policaja, če bi imel telefon pri sebi in bi ti policaj upilil kazen?
No, če policaju tvoja faca nebi bila všeč, bi ti kazen zaradi telefoniranja tud dal, saj te je zato ustavil ali ne?

Zanimivo, da ocenjuješ početje policaja, kot korektno, čeprav te je ustavil in hotel zaračunat telefoniranje, čeprav telefoniranja NI VIDEL. (le kako bi ga videl, če nisi telefoniral).
Ja, če bi kazal "nespoštovanje" do GOLJUFIVEGA policaja, ki ti je po krivici hotel zaračunat telefoniranje, al pa policaju tvoja faca nebi bila všeč, bi ti policaj zaračunal tudi telefoniranje in ni ga sodišča, kjer bi lahko dokazal svojo nedolžnost, saj sodišča verjamejo policaju, ki bi rekel, da te je ustavil zato, ker te je videl telefonirati. če bi se pritožil, bi pa plačal dvojno plus še kakšne stroške.