Tako, kot se je zdej en dan zgodilo moji prijateljici.Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
Če kot osebnost ne moreš požreti namerne ali nenamerne provokacije potem pa res nisi za policaja. Verjetno sam sebi praviš, da zajebavaš samo tečne ljudi, ampak potem kot take dojemaš skoraj vse? En napačen pogled, en napačno formiran stavek je že dovoljšen razlog, da sam pri sebi opravičiš zajebavanje?
Citat:
Uporabnik prjatu pravi:
Sicer nisem policaj, ampak ni korektno, je pa zanimivo, da se take stvari dogajajo ravno tebi in tvojim kolegicam
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
Dlje kot so od mene ,rajši jih imam.
In to zato ker vedno gledajo na ljudi kot potencijalne kriminalce in tako te tudi obravnavajo pa če si kriv al pa ne.
Če jaz napišem, da me je policaj ogoljufal takrat, na tak način, so to gola dejstva, vseeno pa se bo našel kak ljubitelj policajev, ki bo trdil da buče prodajam.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
na drugi strani imaš ti tako sprane možgane da v vsaki akciji policije vidis nekaj slabega itd. Si isti samo da z druge strani.
Tipično policajsko. S poštenim človekom delajo kot s kriminalcem, brez utemeljenega suma, da je kaj zagrešil.Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Citat:
Dlje kot so od mene ,rajši jih imam.
In to zato ker vedno gledajo na ljudi kot potencijalne kriminalce in tako te tudi obravnavajo pa če si kriv al pa ne.
A ti misliš, da kriminalcu na čeli piše, da je kriminalec? Glih kriminalcem se najmanj vidi, da to so in zato se more z vsakim tak delat.
Tako je v policijskih državah. Vsak je osumljen, vsakega se lahko preišče, vsakega zaslišuje....Citat:
Ne saj nisem mnenja, da se more z njim delat kot z kriminalcem ampak, da pač more bit sumnjičav do vsakogar. Ker dandanes je vsakdo lahko kriminalec. Priložnost dela lopova!
Glede na tvoje umotvore o policistih sem dobil občutek, da je pri nas itak policijska država, pardon policijska država s skorumpiranimi in psihično motenimi policisti, kateri imajo za glavno nalogo jeb.anje folka v glavo in kasiranje.Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Tako je v policijskih državah. Vsak je osumljen, vsakega se lahko preišče, vsakega zaslišuje....Citat:
Ne saj nisem mnenja, da se more z njim delat kot z kriminalcem ampak, da pač more bit sumnjičav do vsakogar. Ker dandanes je vsakdo lahko kriminalec. Priložnost dela lopova!
Policaj bi v vsakem moral videt potencialno žrtev in ga skušal zaščititi, ne pa da povsod vidi kriminalca. Sej pravih kriminalcev itak ne kaznujejo in ne dobijo, ali pa jih pustijo pri miru. Pri nas morilec prizna, kdo ga je skrival in nelegalno spravil čez mejo, kar je hudo kaznivo, policaji pa nič.
Citat:
Samo ena stvar mi pa ne potegne............zakaj za vraga ,če me policaji poznajo in vejo od kje sem,kje živim ,kak avto vozim in praktično vse.....................zakaj me more ustavit in me sprašuje za dokumente? Pa saj jih že na pamet zna kaj piše noter..............al je to samo zajebancija pa da mi iščejo dlako v jajcu ,ker nisem še nikoli nič plačal?
Tako je. Naša država je skorumpirana, korupcija seže od policaja pa do samega političnega vrha. Saj vidiš razne afere, patrija, orožje, avion, izgubljanje depeš, pomagač morilca na prostosti, izginotje trave iz policijskega skladišča... vse to bi policaji morali odkrit in kaznovat, pa nič od tega.Citat:
Uporabnik sad pravi:
Glede na tvoje umotvore o policistih sem dobil občutek, da je pri nas itak policijska država, pardon policijska država s skorumpiranimi in psihično motenimi policisti, kateri imajo za glavno nalogo jeb.anje folka v glavo in kasiranje.
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Dej pejt še malo do Italije pogledat, pa razloži črnim z brzostrelkami, da so psihični nestabilneži, kateri zlorabljajo svoja pooblastila, ker v tebi ne vidijo žrtve temveč zgolj kriminalca.
Ne vem zakaj spet brez veze ponavljaš eno in isto. Saj si že povedal, da je Slovenija totalno v kur.cu, edino mi ni jasno, kaj še tukaj delaš. V Afganistanu bi ti ziher bilo boljeCitat:
Tako je. Naša država je skorumpirana, korupcija seže od policaja pa do samega političnega vrha. Saj vidiš razne afere, patrija, orožje, avion, izgubljanje depeš, pomagač morilca na prostosti, izginotje trave iz policijskega skladišča... vse to bi policaji morali odkrit in kaznovat, pa nič od tega.
Ves državni sistem je naravnan k kasiranju za nepomembne prekrške, policaj dobi nalogo, da kasira in to tudi počne. Mnogokrat celo na nezakoniut način. Ja, kasiranje je policajem glavna in najvažnejša naloga, res je. Pri lovljenju kriminalcev niso tako učinkoviti, še tiste ne ujamejo, o katerih poročajo časopisi. Tista fraza " stari znanec policije" pa v novejših časih pomeni, da je tisti s policisti kolega, kajti v zaporu ga ne poznajo.
Če govorimo o tistem, kateri je ustrelil dva policista mi je edino žal, da ga nista že prej pokosila, preden je on njiju ustrelil. Aja, točno sta pristopila vsa vzvišena in ga jeb.ala v glavo, tako da se je človeku potem končno utrgalo. Prej je bil pa čisto normalen, le s pištolo je mahal okrog po ljudeh. Eeeeeeee, ampak streljal pa ni...Citat:
A misliš da je tisti upokojenec izpred kliničnega kaj bolj srečen, ko so ga ubili s pištolo, kot pa če bi ga z puško ali brzostrelko?
To že, vendar je verjetnost, da boš skasiral kazen v kakšni drugi državi bistveno višjaCitat:
Sem se dosti vozil po svetu, (v Italiji ne veliko), verjetnost, da te policaji ustavijo je pri nas največja, to priznavajo tud naši policaji, pa Zajc in Žlender tudi.
Ja, povej to sebi v ogledalo, ko boš enkrat zbil kakšnega otroka. Pa da vidimo junaka. Če ne boš prej štrika poiskal.Citat:
Ko smo že pri Italiji, Sem enkrat peljal eno prijateljico domov, stanuje v Italiji malo čez mejo, No in ko prideva čez mejo, peljem po predpisih pa mi pravi ... " ma dej gasa " Sem rekel, a nisi vidla znaka za omejitev? Pa mi pravi, "pa sej nismo več v Sloveniji, tu ne skačejo policaji iz grmovja, tako kot pri vas. Kar hitreje, za mal prehitro te ne bo noben tu zajebaval".
In kaj ima to veze s to temo?Citat:
Pa si ti že plačal kazen kdaj v Italiji ?