Policija

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.262
4.095
113
Screenshot_20230909_232547_Drive.jpg
Screenshot_20230909_232547_Drive.jpg

Potrdila o skladnosti koles.
Izjava proizvajalca.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.015
113
Pišem za razne barabe, ki so tudi brez stalnega bivališča in jim je zapor res nebesa. Poznam nekega klošarja, ki vsako jesen razbije kako izložbo, da gre čez zimo na toplo.
A prav poznas ga? Ker jaz grem gajbo stavit da za poskodovanje tuje stvari (razbitje sipe) se nihce ni sel za cez zimo (recva vsaj 3 mesece) sedet, se bolj proti nic (0) pa limitira verjetnost da obstaja oseba ki je obsojena kar vsako leto. Ne le to, jeseni razbije, pozimi je ze na prestajanju kazni. Torej od kazenske ovadbe, obtoznice in celo obsodbe v le treh mesecih.
Tako da ti to morda poznas v kakem svojem pravljicnem svetu, v sloveniji pac ne.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.522
2.893
113
v lokalni ostariji
A prav poznas ga? Ker jaz grem gajbo stavit da za poskodovanje tuje stvari (razbitje sipe) se nihce ni sel za cez zimo (recva vsaj 3 mesece) sedet, se bolj proti nic (0) pa limitira verjetnost da obstaja oseba ki je obsojena kar vsako leto. Ne le to, jeseni razbije, pozimi je ze na prestajanju kazni. Torej od kazenske ovadbe, obtoznice in celo obsodbe v le treh mesecih.
Tako da ti to morda poznas v kakem svojem pravljicnem svetu, v sloveniji pac ne.
Pride nadgradnja te zgodbe (vsaj moj oča je to pripovedoval) da so sodniki to ugotovil pa ga dal čez poletje v zapor da ni več delal kradel/razbijal v jeseni :)))

• Haha
Reactions: Hanzi in msenjur

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Pri nas sta dva taka prosjaka pred trgovinami. Če z zimo ju nikoli ni videti, pojavita pa se spomladi. Morda pa gresta čez zimo na Maldive.