Če se rabijo na javnih cestah DA.doma sestavljene bicikle, ki niso na motorni pogon, je potrebno homologirati?
Če se rabijo na javnih cestah DA.doma sestavljene bicikle, ki niso na motorni pogon, je potrebno homologirati?
A lahko pripneš kak predpis, ki potrjuje to?Če se rabijo na javnih cestah DA.
A prav poznas ga? Ker jaz grem gajbo stavit da za poskodovanje tuje stvari (razbitje sipe) se nihce ni sel za cez zimo (recva vsaj 3 mesece) sedet, se bolj proti nic (0) pa limitira verjetnost da obstaja oseba ki je obsojena kar vsako leto. Ne le to, jeseni razbije, pozimi je ze na prestajanju kazni. Torej od kazenske ovadbe, obtoznice in celo obsodbe v le treh mesecih.Pišem za razne barabe, ki so tudi brez stalnega bivališča in jim je zapor res nebesa. Poznam nekega klošarja, ki vsako jesen razbije kako izložbo, da gre čez zimo na toplo.
Pride nadgradnja te zgodbe (vsaj moj oča je to pripovedoval) da so sodniki to ugotovil pa ga dal čez poletje v zapor da ni več delal kradel/razbijal v jeseni ))A prav poznas ga? Ker jaz grem gajbo stavit da za poskodovanje tuje stvari (razbitje sipe) se nihce ni sel za cez zimo (recva vsaj 3 mesece) sedet, se bolj proti nic (0) pa limitira verjetnost da obstaja oseba ki je obsojena kar vsako leto. Ne le to, jeseni razbije, pozimi je ze na prestajanju kazni. Torej od kazenske ovadbe, obtoznice in celo obsodbe v le treh mesecih.
Tako da ti to morda poznas v kakem svojem pravljicnem svetu, v sloveniji pac ne.
Pri nas sta dva taka prosjaka pred trgovinami. Če z zimo ju nikoli ni videti, pojavita pa se spomladi. Morda pa gresta čez zimo na Maldive.A prav poznas ga? Ker jaz grem gajbo stavit da za poskodovanje tuje stvari (razbitje sipe) se nihce ni sel za cez zimo (recva vsaj 3 mesece) sedet, se bolj proti nic (0) pa limitira verjetnost da obstaja oseba ki je obsojena kar vsako leto. Ne le to, jeseni razbije, pozimi je ze na prestajanju kazni. Torej od kazenske ovadbe, obtoznice in celo obsodbe v le treh mesecih.
Tako da ti to morda poznas v kakem svojem pravljicnem svetu, v sloveniji pac ne.
Zimo pregurata v zavetišču ali pa si najdeta kje drugje streho nad glavoPri nas sta dva taka prosjaka pred trgovinami. Če z zimo ju nikoli ni videti, pojavita pa se spomladi. Morda pa gresta čez zimo na Maldive.
To ne vem, ti si napisal da poznas nekoga ki je cez zimo zaprt ker namerno sipo razbije. Pa sedaj o maldivih pises. Ce ga pa poznas no.Pri nas sta dva taka prosjaka pred trgovinami. Če z zimo ju nikoli ni videti, pojavita pa se spomladi. Morda pa gresta čez zimo na Maldive.
Za to kaj se dogaja, bi moral leteteti minister in celo vodstvo policije.
Hudo! Slisi se kot nova, zajebana pasma psa!Neo-domobranci?
Hmm jaz nisem nobenih vaških straž videl po Ivančni in Sirse...