Policija

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.042
4.300
113
Hja, moje izkušnje iz Kranja so drugačne. So gradbišča (kjer so bili tudi Albanci zaposleni) redno zapirali in preverjali dokumente
OO očitno ne veš, posebej en inšpektor je posebej rad pregledoval gradbišča, kjer so bili Albanci...
No ta inšpektor je že dalj časa odsoten (bolniška).

Naj še omenil kaj je bilo, doma v stanovanju ga je čakal pozdravček pisemček, baje stanovanje ni bil odklenjen. Model je bil celo v Begnah zaradi tega dogodka.
Alkoholik še si iz Kranja imaš vsak dan nepravilno parkiran rover tablica 00000 in rs7 in m4 pred staro pošto....

Tam ni nobenega območja za parkiranje..
ps redarčki gladko mem, kot da se jih to ne tiče, iščeta pa tam okol cerkve žrtve...

mah sej je blo že to debata na iKranj kr povej....
ugan rezultat nič od nič.....

Pa še pokanje in prbijanje gasa mim policije in gimnazije... Poka k bi z kurbitom strelu...
policaji

eh kaj pa bodo.....

Horhe

Pripravnik
6. jun 2008
319
11
18
Ne mislim, da vi pač ne ukrepate, imate baje celo navodilo recimo v Kranju za albance. Povedal policist znanec, ki predava v Tacnu.
Tko to je...

Še mestno redarstvo ko gre mimo albanskega avta ne napiše kazni, slovenčku pa jo... Je blo že kup pritožb na občino... in krpovje...

Brezveze...

Prodajaš bučke ... Takega navodila jaz nisem ne dobil, ne videl ...

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.009
113
Ne mislim, da vi pač ne ukrepate, imate baje celo navodilo recimo v Kranju za albance. Povedal policist znanec, ki predava v Tacnu.
Tko to je...

Še mestno redarstvo ko gre mimo albanskega avta ne napiše kazni, slovenčku pa jo... Je blo že kup pritožb na občino... in krpovje...

Brezveze...
No rec znancu naj kot prvo neha lagat, ker takega navodila ni, ce pa bi bilo pa zanj v tacnu ne bi vedel.
Kot drugo pa mu sporoci da ce bi rad mnenja o policijskem delu dajal naj se loti resnega policijskega dela, ker to v tacnu to ni. Namrec tam imas dve vrsti ljudi - dinozavre ki so tam 20+ let in pojma nimajo kako policija zares funkcionira danes in celo falango ljudi ki so tja prisli od zunaj in terena nikoli niso videli. Torej nekdo iz tacna pojma nima kaka navodila imajo v kranju.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.042
4.300
113
No rec znancu naj kot prvo neha lagat, ker takega navodila ni, ce pa bi bilo pa zanj v tacnu ne bi vedel.
Kot drugo pa mu sporoci da ce bi rad mnenja o policijskem delu dajal naj se loti resnega policijskega dela, ker to v tacnu to ni. Namrec tam imas dve vrsti ljudi - dinozavre ki so tam 20+ let in pojma nimajo kako policija zares funkcionira danes in celo falango ljudi ki so tja prisli od zunaj in terena nikoli niso videli. Torej nekdo iz tacna pojma nima kaka navodila imajo v kranju.
Ni neznanec več maš zs...

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.260
4.093
113
zanimivo, v omenjeni direktivi o strojih piše še tole

2. Iz področja uporabe te direktive so izvzete:
(j) stroji, namenjeni za premikanje izvajalcev med umetniškimi predstavami;

Mislim da smo našli luknjo v zakonu :)
He he.
Sedaj pa ti reći, da je Tisto bil umetniški performans.

Vsaj vstopnice bi morali pol prodajati!!!

erikson

Guru
25. avg 2007
22.321
6.135
113
Pogovor z vaškimi stražarji iz Ivančne Gorice.

B81

22. jul 2007
36.900
10.465
113
Moramo zaščititi barabe, ker straže pomenijo varn. tveganje zanje. Saj ne veš, kdo je tu nor.

1694747968031.png

• Jezen sem
  • Všeč mi je
Reactions: Ytbnd in Matey

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.757
6.144
113
blizu močvirne prestolnice
Ljudje nebi smeli vzeti zakona v svoje roke ampak če ni nikogar,da bi varoval njihovo premoženje jim kaj preostane? Kdo pa še zaupa policajem? Zelo malo ljudi,oni so na istem kot politiki,novinarji,pravosodnim organom,zdravstvu...

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

jest5

Guru
18. avg 2007
25.927
-8.633
113
Verjetno je vseeno lažje spremljati grupo, ki paradira po ulicah, kot osebke, ki želijo čimbolj prikrito nekaj odnesti

• Všeč mi je
Reactions: bizi

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Take vaške straže se lahko zelo hitro izrodijo. Normalnim ljudem se čez čas ne ljubi več, zato njihova mesta zavzamejo razni agresivneži, ki se v začetku oborožijo s koli in potem s strelnim orožjem. V končni fazi pričnejo streljati na vse živo, kar se približa njihovem ozemlju. S tem imajo žalostne izkušnje v ZDA.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in aljoman

B81

22. jul 2007
36.900
10.465
113
Take vaške straže se lahko zelo hitro izrodijo. Normalnim ljudem se čez čas ne ljubi več, zato njihova mesta zavzamejo razni agresivneži, ki se v začetku oborožijo s koli in potem s strelnim orožjem. V končni fazi pričnejo streljati na vse živo, kar se približa njihovem ozemlju. S tem imajo žalostne izkušnje v ZDA.
Kje v zda in kako vemo, kaj streljajo in da je neupraviceno?

Vaske straze se vedno ustanovijo, ker imajo prebivalci s kom tezavo. V tem primeru pac s krajami. Niso oni zaceli prvi.

Je pa noro, da bi tat lahko (menda?) tozil cloveka, ki ga je pridrzal do prihoda policistov.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
V ZDA so recimo take straže ponekod brez vprašanj streljale na vsakega zamorca, ki se je približal varovani soseski. Nisem pa osmica, da bi mi na google leteli taki linki.

• Objave ne odobravam
Reactions: Kamele0N

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.718
15.768
113
Verjetno je vseeno lažje spremljati grupo, ki paradira po ulicah, kot osebke, ki želijo čimbolj prikrito nekaj odnesti
Nedvomno je to lažje, tu ni dileme ampak valda ne bo policija delovala po liniji najmanjšega odpora ampak tako, kot je potrebno, smiselno in pa tudi zakonsko določeno -> varovanje življenja in premoženja državljanov.

19. jul 2007
2.838
1.562
113
Nedvomno je to lažje, tu ni dileme ampak valda ne bo policija delovala po liniji najmanjšega odpora ampak tako, kot je potrebno, smiselno in pa tudi zakonsko določeno -> varovanje življenja in premoženja državljanov.
Ja, je videti da so določene težave tukaj. Lahko potegnemo analogijo s prometno varnostjo.

Tudi je lažje stati v grmovju in pošiljat položnice za par km prehitro vožnjo na lep dan na prazni cesti, kot pa najti objestneže, ki divje prehitevajo preko polne črte, najti ritopike, ki vozijo 30 cm za drugimi vozili, ...

Realno vprašanje pa ni kaj je lažje, amapk katere dejavnosti policije pripomorejo k večji prometni varnosti. Kajti to je cilj prometne policije: večja prometna varnost (in ne polnjenje proračuna, itd.)

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.159
2.472
113
Ja, je videti da so določene težave tukaj. Lahko potegnemo analogijo s prometno varnostjo.

Tudi je lažje stati v grmovju in pošiljat položnice za par km prehitro vožnjo na lep dan na prazni cesti, kot pa najti objestneže, ki divje prehitevajo preko polne črte, najti ritopike, ki vozijo 30 cm za drugimi vozili, ...

Realno vprašanje pa ni kaj je lažje, amapk katere dejavnosti policije pripomorejo k večji prometni varnosti. Kajti to je cilj prometne policije: večja prometna varnost (in ne polnjenje proračuna, itd.)
A pro po vse to: v MB so ugotovili, da jim pajek za odvažanje nepravilno parkiranih vozil dela cca 150.000€ letno izgube. Da bi se izguba pokrila bi moral na dan odpeljat cca 10 avtomobilov, namesto sedanje 2-3.

In sedaj nagradno vprašanje: ali ukiniti pajka ker smo očitno dosegli željeni cilj, ali pa pojačat kontrolo in "na silo" odvažat več avtomobilov?

• Haha
Reactions: brane_new