Tko kot delajo cigoti bi morali vsi delat. Mogoče bi z anarhijo kej dosegl.lahko zamenjajo vse do policistov, pa ne bodo več rešili tega problema.
Tko kot delajo cigoti bi morali vsi delat. Mogoče bi z anarhijo kej dosegl.lahko zamenjajo vse do policistov, pa ne bodo več rešili tega problema.
Ko napišejo in sami potrdijo, da nimajo dovolj Policistov da bi varovali državljane je res čas da spokajo ker so nesposobni.ja, ker je en matjaz#colonia nekaj napisal, bomo danes ze poslusali odstopne izjave ministrov in sefov.
Zanimivo, Srbjanci z njimi nimajo problema. Tudi pred policaji imajo rešpekt..Ko napišejo in sami potrdijo, da nimajo dovolj Policistov da bi varovali državljane je res čas da spokajo ker so nesposobni.
Kdo je odgovoren za to koliko policistov imajo?
Vodstvo Policije ali??
Ko napišejo in sami potrdijo, da nimajo dovolj Policistov da bi varovali državljane je res čas da spokajo ker so nesposobni.
Kdo je odgovoren za to koliko policistov imajo?
Vodstvo Policije ali??
Dokler bo pri nas taka mentaliteta ne bo nic! V vsakem trenutku je za stanje v drzavi kriva trenutna vlada. Kaj mene briga ce so prisegli vceraj. Ko bomo enkrat terjali odgovornost od vlade, ne pa prejsnje/bodoce, bo morda kaj drugace.Vlada. Pa ne samo trenutna seveda.
Ne mislim, da vi pač ne ukrepate, imate baje celo navodilo recimo v Kranju za albance. Povedal policist znanec, ki predava v Tacnu.Ksz
mislim da imajo tokrat bolj problem s skupino prepotentnih mulcev kot pa z etnicninim
a prejšnje pa potem niso nič krive za stanje? vedno samo trenutnaDokler bo pri nas taka mentaliteta ne bo nic! V vsakem trenutku je za stanje v drzavi kriva trenutna vlada. Kaj mene briga ce so prisegli vceraj. Ko bomo enkrat terjali odgovornost od vlade, ne pa prejsnje/bodoce, bo morda kaj drugace.
Prejšna politika migracijska je bistveno drugačna od te. še več povezovali so se z sosedi in oboji stremeli k zmanjšanju migracij tudi z tehničnimi ovirami in drugimi metodami.a prejšnje pa potem niso nič krive za stanje? vedno samo trenutna
Saj ko jih je Hojs nateral da naj delajo, so takoj policijski sindikati zapeli.a prejšnje pa potem niso nič krive za stanje? vedno samo trenutna
A tega, da se je Hrvaška prej delala lepo, ko se je potegovala za Šengen, sedaj se ji pa ni več treba, pa nima veze, kajne? Kot beremo, sedaj Hrvaška vozi migrante od srbske meje do Karlovca, jim naroči, naj se zglasijo drug dan v Zagrebu, zraven jim pa pokažejo smer proti Sloveniji.Prejšna politika migracijska je bistveno drugačna od te. še več povezovali so se z sosedi in oboji stremeli k zmanjšanju migracij tudi z tehničnimi ovirami in drugimi metodami.
Ta pa ograje odstranjuje, ker problema ni..... zdej folk joka....
Tudi sodelovanje z Hrvaško je bilo na nivoju, zdej ga ni več.. Zato jih dobesedno vozijo k'nam in pokažejo ni ogrej samo pejte in rečte azil....
To je to ...
Zato smo dobili tudi policijo na avstrijsko stran, ker očitajo Golobu, da je nesposoben, prav tako Italjani grozijo z njo.
In kdo jim je potrdil vstop v Šengen?A tega, da se je Hrvaška prej delala lepo, ko se je potegovala za Šengen, sedaj se ji pa ni več treba, pa nima veze, kajne? Kot beremo, sedaj Hrvaška vozi migrante od srbske meje do Karlovca, jim naroči, naj se zglasijo drug dan v Zagrebu, zraven jim pa pokažejo smer proti Sloveniji.
dej predno mi karkoli odgovarjaš, vsaj preberi komu in zakaj pišem. Migracijska politika nima popolnoma nič s tem o čemer sem jaz govoril.Prejšna politika migracijska je bistveno drugačna od te. še več povezovali so se z sosedi in oboji stremeli k zmanjšanju migracij tudi z tehničnimi ovirami in drugimi metodami.
Ta pa ograje odstranjuje, ker problema ni..... zdej folk joka....
Tudi sodelovanje z Hrvaško je bilo na nivoju, zdej ga ni več.. Zato jih dobesedno vozijo k'nam in pokažejo ni ogrej samo pejte in rečte azil....
To je to ...
Zato smo dobili tudi policijo na avstrijsko stran, ker očitajo Golobu, da je nesposoben, prav tako Italjani grozijo z njo.
Saj Dunaj je tudi bil proti, če me spomin ne vara.To je morala biti soglasna odločitev. Kako bi nas gledali v Bruslju in Zagrebu, če bi bili edini proti?
Hja, moje izkušnje iz Kranja so drugačne. So gradbišča (kjer so bili tudi Albanci zaposleni) redno zapirali in preverjali dokumenteNe mislim, da vi pač ne ukrepate, imate baje celo navodilo recimo v Kranju za albance. Povedal policist znanec, ki predava v Tacnu.
Tko to je...
Še mestno redarstvo ko gre mimo albanskega avta ne napiše kazni, slovenčku pa jo... Je blo že kup pritožb na občino... in krpovje...
Brezveze...