Tudi mene je foter vozil v vrtec na avtomatiku, sem sedel pred njem na sedežu. Po danešnjih zablodah bi me najmanj dotelili rejniški družini, mene pa odvzeli fotru.
Daleč smo zabredli.
Kaj pa homologacija?Električno cargo kolo Bergamont E-CARGOVILLE LJ EXPERT
Električno Cargo kolo Bergamont E-Cargoville LJ Expert ima popolnoma integriran močan pogon Bosch Cargo, v kombinaciji z menjalnikom Enviolo Cargo naredi vožnjo z bremenom enostavno.www.grasca.si
Zakaj bi bil problem? Poleg klasičnih cargo koles, obstajajo tudi e-cargo kolesa.
toneš h kordišuElektrično cargo kolo Bergamont E-CARGOVILLE LJ EXPERT
Električno Cargo kolo Bergamont E-Cargoville LJ Expert ima popolnoma integriran močan pogon Bosch Cargo, v kombinaciji z menjalnikom Enviolo Cargo naredi vožnjo z bremenom enostavno.www.grasca.si
Zakaj bi bil problem? Poleg klasičnih cargo koles, obstajajo tudi e-cargo kolesa.
Ker resni firmi kot je Bergamont, sestavljajo kolesa v neki kleti v Aziji šestletniki.Kaj pa homologacija?
Aja anarhisti tega ne rabijo.
Ne razumem na kaj namiguješ. Nizozemska je polna teh cargo koles, pa ne fura vseh kordiš.toneš h kordišu
Ciljal sem na to, da si pod objavo doma narejenega pecikla za proteste prilepil homologiran pecikl, ce pa je tudi oni prvi homologiran, pa my bad, tisto notri se vseeno ne bi smelo tako prevazat, ce smo natancni..Ne razumem na kaj namiguješ. Nizozemska je polna teh cargo koles, pa ne fura vseh kordiš.
Če je tisto kolo po predpisih, ne vem. Je pa šlo na namigovanje da ni.Ciljal sem na to, da si pod objavo doma narejenega pecikla za proteste prilepil homologiran pecikl, ce pa je tudi oni prvi homologiran, pa my bad, tisto notri se vseeno ne bi smelo tako prevazat, ce smo natancni..
Zakaj pa ne ... Se pač una, ki sedi v kibli identificira kot KROMPIRCiljal sem na to, da si pod objavo doma narejenega pecikla za proteste prilepil homologiran pecikl, ce pa je tudi oni prvi homologiran, pa my bad, tisto notri se vseeno ne bi smelo tako prevazat, ce smo natancni..
Na kakšen način?Jaz sem tudi enmu 10 000m visoko življenje rešu. Pa kaj pol!
Ampak z branjem maš pol ti problem!To mogoče ne, bralno razumevanje pa je očitno kar precejšen.
A prikolica za prevažanje otrok je bolj varna od cargo kolesa?
doma sestavljene bicikle, ki niso na motorni pogon, je potrebno homologirati?Kaj pa homologacija?
Aja anarhisti tega ne rabijo.
Urbana legenda zadnjih 40 letNo, to so pa stare bajke. O tem klošarju mi je že fotr razlagal...