policaji spet lovili motorista

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
polposmeni.

jaz sprašujem mkoliko je vredno življenje. nikjer nisem rekel, da brazilca, ampak tudi nejgovo je vredno. kaj pa nedolžnega.

in kdo bo kriv, k bo brazil v šoku bežal pred policajem in povozil nedolžnega.

Nightcrawler

Pripravnik
22. avg 2007
196
0
16
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Joj, ti si pa stardec 2!
Veš, da nimaš prav in konc.
Kaj nimam prav? Da NIHČE ne sme po območju umirjenega prometa vozit 60 in da nihče ne sme ogrožat ostalih udeležencev, ki so se takrat nahajali na tem območju?
Še najmanj pa da bi kdo zaradi 40€ (ki jih itak niso dobili) smel povozit otroka na cesti.

Ja, jaz pravim da NIHČE, ti pa praviš da policaj pa lahko.

Super, če tako praviš, vsak je upravičen do svojega mnenja, tvoje je povsem legitimno, pa če je še tako butasto
wink-1.gif

Pokaži svoj merilec hitrosti, a-test in izpit o usposobljenosti za uporabo, potem pa boš lahko dokazal koliko so se policaji dejansko vozili. Če ti kaj ne bo všeč, jih lahko tožiš in se bo nato odločalo a so s svojo nujno vožnjo koga ogrožali.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Nej beži. Un komad run nigga nigga bi lahk zamenal za run crni crni crni run crni crni...

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
in kdo bo kriv, k bo brazil v šoku bežal pred policajem in povozil nedolžnega.
Brazilec bo kriv, ki je po tvoje v šoku, po moje pa iz kriminalne objestnosti bežal pred policijo. S tem da policaji vsaj tulijo in blinkajo, ter opozarjajo nase, brazilec se pa samo glupo reži. Pa zato da brazilec nekoga ubije, ponavadi ni potrebno da so policaji za njim, kaj meniš?

Citat:
Uporabnik softi pravi:
polposmeni
Jaz?

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ker vidim, da se kannu ne da dopovedat bom rekel samo

najdi zakon, pa bo zadeva jasna. sledenje je dovoljeno, preganjanje ne.

podoben primer je bil leto dve nazaj, ko so tako sledili motorista od celja do lj, zupančičeve jame.

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.115
1.055
113
Saj ga je sledil.
Sledenje je, da se voziš za nekom,
preganjanje pa, da se voziš za njim, malo streljaš v njega, al ga pa s ceste poskušaš zrinit.
(torej preganjanega je lahko strah za njegovo življenje, zasledovanega pa ne. Prometni prekršek in
kazen ne predstavljata življenjske nevarnosti, da bi upravičeno bežal)

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.952
-393
113
sej ima prov! jest tud mislim da "lovljenje" je dovoljeno. Sej ko se policaj za mano pripelje, in prižge lučke, sireno, pač ustavlja udeleženca v prometu. Iz izkušenj: sem se pred mim njih peljal, ko so stali ob cesti, pa me niso ustavljali, ampak je šel za mano in me pred bajto lepo ustavil in to je to! Kje pa je definicija, kaj je preganjanje, kaj pa sledenje?

glih zanč je bil kolega pameten. brez čelade. No in je hotu bit frajer, in jim se ušel. in to tko, da so uni še čez en grabenček zapeljali in odtrgali odbijač in še kej v podvozju verjetno, ker niso poznali ceste. No, in pol so policaji nekako izvohali kdo je (kako, raje ne govorim ker je dolga zgodba), no in so mu lepo napisali za dobrih 800€ kazni. Če bi pa ustavil, bi dobu pa 80 al kok je za brez čelade. In povrh vsega tega, se je s policajem srečal iz oči v oči, tko da pri temu policaju ne bo več dobu popustov in raznih spregledanih malenkosti. Ne vem, če je vredno bezat pred njimi, sploh pa ne v kakšnem majhnem naselju kot je vrhnika, ker zihr zvejo kdo si...

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik softi pravi:
boš imel otroka. upaj, da ne bo bežal pred roko pravice zaradi 40€, ke rni imel čelade, pa se bo bal fotra in bo v tem bežanju polomil roke, noge.

potem boš drugače govoril. vsaka palca ima dva konca.

Jaz pa srčno upam, da ti bo otroka povozil skuterist, kateri bo policajem po tem dejanju zbežal, policist pa bo čez eno uro prišel do tebe: "Iskrene sožalje, ampak mladeniča nismo uspeli dobiti. Veste, je med zasledovanjem pospešil, mi pa tega nismo smeli, saj po 23 odstavku 23355-ga člena tega ne smemo, ker bi s tem kršili zakon o prepovedi pregona..."

Palica in več koncev...želje pa so samo malce karikirane...da ne boš mislil, da sem hudobec...

Strah gor/dol...pred policijo se ne beži. Če nekdo že beži, pa naj se sooči s posledicami. Konec koncev policaj ne bo hudobca namenoma potisnil v prepad...tja se bo hudobec sam podal...prostovoljno. Lahko pa bi izbral drugo pot...

Me pa zanima razlika med sledenjem in pregonom? Je sledenje s 253km/h po AC še sledenje, ali je to že pregon?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik timecop pravi:
Citat:
Ja, jaz pravim da NIHČE, ti pa praviš da policaj pa lahko.
Braniac, daj povej zakaj hudiča potem sploh imamo policaje, naj kar vsak dela kar hoče pa bo? Točno tako kot pravi XXXL, po ameriško bi ga morali skinit, če bi takrat ona dva albanosa pravilno obdelali, bi prihranili dve nedolžni življenji.
Pa za onega, ki sprašuje koliko je vredno življenje, koliko je pa vredno življenje nedolžnega človeka, ki ga ponavadi takle deviant ubije?
Ti vidiš v nekom. ki se pelje brez čelade že deviantnega morilca.
A zakaj imamo policaje? Da bi obdelali tista dva albanosa pravgotovo. In čisto sigurno imajo več kot dovolj pristojnosti, da bi jih že zdavnaj prej spravili do konca življenja za rešetke. . Ampak k takim si policaji ne upajo, znašajo se nad nemočnimi, pri katerih bodo lahko kaj pokasirali. Ves Kranj je vedel, s čim se tisti albanosi ukvarjajo, policaji pa nič. Raje se podijo po ozkih ulicah za enim mulcem brez čelade in pri tem jih ne briga, da ogrožajo vse ostale nedolžne.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:

Jaz pa srčno upam, da ti bo otroka povozil skuterist, kateri bo policajem po tem dejanju zbežal, policist pa bo čez eno uro prišel do tebe: "Iskrene sožalje, ampak mladeniča nismo uspeli dobiti. Veste, je med zasledovanjem pospešil, mi pa tega nismo smeli, saj po 23 odstavku 23355-ga člena tega ne smemo, ker bi s tem kršili zakon o prepovedi pregona..."

Palica in več koncev...želje pa so samo malce karikirane...da ne boš mislil, da sem hudobec...

Strah gor/dol...pred policijo se ne beži. Če nekdo že beži, pa naj se sooči s posledicami. Konec koncev policaj ne bo hudobca namenoma potisnil v prepad...tja se bo hudobec sam podal...prostovoljno. Lahko pa bi izbral drugo pot...

Me pa zanima razlika med sledenjem in pregonom? Je sledenje s 253km/h po AC še sledenje, ali je to že pregon?
Lahko bo policaj med pregonom povozil tud tvojega otroka. Pa bo policist prišel do tebe in rekel, Iskreno sožalje, ampak mladeniča smo morali dobiti za vsako ceno, da bi mu zakasirali 40 €. Tvoj otrok je zgolj kolateralna škoda. Ja res, da smo peljali 2x več kot je dovoljeno, ampak mladeniču je blo treba zakasirati. zdej pa ti še plačaj kazen, ker nam je mulc ušel.

Ja če kdo beži, se bo že soočil s posledicami. Kakšne bodo posledice je pa v veliki meri odvisno od policaja. Če so bo podil za njim, je velika verjetnost, da so posledice lahko smrtne. No dva posta višje je pa en opisal drug primer, ko so mulca policaji izvohali drugače, pa bodo tu posledice drugačne kot tiste tm na krasu.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
No dva posta višje je pa en opisal drug primer, ko so mulca policaji izvohali drugače, pa bodo tu posledice drugačne kot tiste tm na krasu.

Ja, te alternativne metode res delujejo pri lovljenju Ismeta iz Spodnjega Dupleka med podenjem po Ljubljani s svojo neregistrirano Aprilio...

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Tukaj ne vemo ali je šlo res samo zato, da se vozi brez čelade (to je tvoje mnenje), bogve kaj je še imel na vesti, četudi je šlo samo za čelado, pa imaš jajca da se voziš brez nje, obenem pa veš da to ni prav, potem še pokončno pokasiraj kazen, ne pa da bežiš in sama sreča je bila, da ni nikogar snel.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik timecop pravi:
Citat:
Tukaj ne vemo ali je šlo res samo zato, da se vozi brez čelade (to je tvoje mnenje), bogve kaj je še imel na vesti, četudi je šlo samo za čelado, pa imaš jajca da se voziš brez nje, obenem pa veš da to ni prav, potem še pokončno pokasiraj kazen, ne pa da bežiš in sama sreča je bila, da ni nikogar snel.
Ja, tale je imel jajca in vozil brez čelade, pa tud je imel jajca, da je policajem uspešno ušel.
Zakaj pa naj bi pokasiral kazen, če je lahko ušel?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
No in je hotu bit frajer, in jim se ušel. in to tko, da so uni še čez en grabenček zapeljali in odtrgali odbijač in še kej v podvozju verjetno, ker niso poznali ceste.
Kdo je pa plačal odbijač in podvozje? in kdo je po vaše kriv za te poškodbe?

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Ja, tale je imel jajca in vozil brez čelade, pa tud je imel jajca, da je policajem uspešno ušel.
Zakaj pa naj bi pokasiral kazen, če je lahko ušel?
Si vse povedal o sebi.
hysterical-1.gif

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
No in je hotu bit frajer, in jim se ušel. in to tko, da so uni še čez en grabenček zapeljali in odtrgali odbijač in še kej v podvozju verjetno, ker niso poznali ceste.
Kdo je pa plačal odbijač in podvozje? in kdo je po vaše kriv za te poškodbe?

Davkoplačevalci smo plačali in policaj je bil kriv. Je s tem kaj narobe? Je narobe, ker plačujemo naše može postave za napake, ki se zgodijo med opravljanjem njihovega dela (za katere predpostavljamo, da niso nastale zaradi njihove zajebancije, nesposobnosti ali objestnosti)? Najbolje, da jim dovolimo največjo porabo 6l/100km...kar je več, naj plačajo iz svojega žepa...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
nabijem te na [censored]. če bi te srečal bi ti za tega otroka, ki ga imam polomil obe roki in nogi. mogoče te najdem na pikniku. se boš srčno želel, da bi ti polomu sam prste.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik softi pravi:
nabijem te na [censored]. če bi te srečal bi ti za tega otroka, ki ga imam polomil obe roki in nogi. mogoče te najdem na pikniku. se boš srčno želel, da bi ti polomu sam prste.

Ti torej lahko to narediš, policist pa ne sme opravljati svojega dela?
crazy1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik timecop pravi:
Citat:
A tako kot uni na Krasu, ki so motorista spravili v smrt.
A ti v tale umotvor dejansko verjameš?
crazy1.gif

Joooj p....
A se ne da tega foruma tako naštimat, da bebavih izjav od kretenov (v tem primeru Synthopata) ne bi videl niti v citatih? Ker mi res ni, da bi bral oslarije nedoraslih smrkavih mulcev, ki imajo v glavi namesto možganov le listek z napismo možgani ...