Me zanima kako bi ti pisal, če bi policaj na cesti med lovljenjem povozil tvojega otroka. ?Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Če bi bil skuterist na tvojem ukradenem skuterju, bi tudi tako pisal?
Me zanima kako bi ti pisal, če bi policaj na cesti med lovljenjem povozil tvojega otroka. ?Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Če bi bil skuterist na tvojem ukradenem skuterju, bi tudi tako pisal?
Sem kar ponosen na to mojo čebelico.Sem edini ki ima tak motor v slovenijiCitat:
Uporabnik Silvio pravi:
Citat:
Uporabnik gonilnik pravi:
Motoristi so tisti ki imajo pod ritjo najmanj 500ccm motor:Vse ostalo so čebelice
Tvoj sekret iz avatarja tudi ni motorju podoben...
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Saj skuterista nihče ne zagovarja,Citat:
Uporabnik splash pravi:
Tudi jaz nevem, kako sploh lahko nekateri zagovarjajo skuteriste-saj je storil prekršek (nevemokakšnega) in potem še en prekršek, ker je bežal pred uradno osebo in stem povzročal splošno nevarnost za vse v bližini.
.
Zagovarjaš in oprvičuješ ti policaje, ki v območju umirjenega prometa vozijo 2x prehitro, norijo in ogrožajo ostale udeležence.
Ne potem bi spet on pisal, da policajev ni bilo tam kjer jih človek potrebuje, pa za take prekrške kot je bežanje pred policijo, bi morale biti take kazni, da nikomur kaj takega ne bi prišlo več na misel.Citat:
Uporabnik Kiri pravi:
Me zanima kako bi ti pisal, ce bi podivjan skuterist na cesti povozil tvojega otroka, ker ga policaji pet minut nazaj niso ustavili, ker se ne smejo poditi za njimi?
Citat:
Uporabnik Kiri pravi:
Me zanima kako bi ti pisal, ce bi podivjan skuterist na cesti povozil tvojega otroka, ker ga policaji pet minut nazaj niso ustavili, ker se ne smejo poditi za njimi?
Citat:
Uporabnik x5x pravi:
Če maš vse pošlihtano nimaš kaj bežat pred policaji, zarad mene če mu gume prestrelijo.
Kar se pa njihove hitrosti tiče.Napisano da so imeli plave luči + sireno kar pomeni "na nujni vožnji".
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
In če je skuterist kršil predpise, to še na daje dovoljenja policaju, da jih sme kršit tudi policaj.
Kaj nimam prav? Da NIHČE ne sme po območju umirjenega prometa vozit 60 in da nihče ne sme ogrožat ostalih udeležencev, ki so se takrat nahajali na tem območju?Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Joj, ti si pa stardec 2!
Veš, da nimaš prav in konc.