policaji spet lovili motorista

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
bravo. debata na nivoju
stupid-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne me učit o nivoju. mam mal daljšo forumsko zgodovino. inmi je kristalno jasno, d aje forum sesatvljen iz mozoljkotov, špeglarjev, vratarjev in peščice, ki se kratkočasijo.

debata je v večini podforumov na nivoju mozoljkotov. tukaj tudi. o nekih željah za otroka drugega ne more govorit noben, ki ima malce možganov.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne me učit o nivoju. mam mal daljšo forumsko zgodovino. inmi je kristalno jasno, d aje forum sesatvljen iz mozoljkotov, špeglarjev, vratarjev in peščice, ki se kratkočasijo.

Na Alterju si le nekaj dni dlje od mene, za ostale forume pa ne govori na pamet, ker o meni ne veš nič, prav tako pa jaz ne o tebi.

Citat:
Uporabnik softi pravi:
debata je v večini podforumov na nivoju mozoljkotov. tukaj tudi. o nekih željah za otroka drugega ne more govorit noben, ki ima malce možganov.

Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Palica in več koncev...želje pa so samo malce karikirane...da ne boš mislil, da sem hudobec...

Tole sem ti napisal poleg mojih želja.

Mimogrede...ker si ravno zopet v temi...ti si začel govoriti o razlikah med pregonom in sledenjem...še kar čakamo na to, da nas razsvetliš, kje je meja. Je sledenje na AC pri 253km/h še sledenje, ali je tože pregon?