Policaji so jih spet fasal od okvirjev

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Kdaj bodo policaji prišli k pameti in bodo začeli uporabljati solzilec, gumijaste naboje in podobna orodja, ki jih imajo na voljo....

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Kdaj bodo policaji prišli k pameti in bodo začeli uporabljati solzilec, gumijaste naboje in podobna orodja, ki jih imajo na voljo....
Takrat ko bodo pozabili, da tud okvirji lahko uporabijo ves arsenal, ki ga imajo.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Kot kaže, ni bilo nič:

Citat:
Nobeden od policistov ni bil poškodovan.

Sem se pa pogovarjal z gasilcem iz PGE; ko gredo gasit k okvirjem imajo vedno spremstvo policije.

Zanimivo ne, prideš pomagat, pa te mora nekdo varovat...

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.639
215
63
Kranj
Fino, moj in vaš davkoplačevalski denar se troši za nekaj, kar se sploh ne bi smelo dogajati.

BRAVO, a če grem jaz narediti, me čaka enak tretman kot cigane?

In pa seveda, to cigansko naselje ima vsa potrebna dovoljenja za elektriko, vodo, komunalne prispevke, a ne SLOVENIJA?
stupid-1.gif

HITLER, kje si
10.gif

"Tiskovna predstavnica novomeške policijske uprave Alenka Drenik je za Radio Krka pojasnila, da so novomeški policisti sinoči med kontrolo prometa v naselju v okolici Novega mesta s svetlobnimi in zvočnimi signali ustavljali voznika osebnega avta, ki njihovih znakov ni upošteval in je nadaljeval z vožnjo. Vozilo je kasneje ustavil in peš pobegnil. Ugotovili so, da gre za večkratnega hujšega kršitelja cestno prometnih predpisov, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, v preteklih dveh letih pa so ga zaradi hujših kršitev obravnavali že desetkrat. Skladno z določili Zakona o varnosti cestnega prometa so mu osebni avto Škoda fabia začasno zasegli in ga predali sodnemu izvršitelju. Po zaključenem postopku bodo na sodišče naslovili obdolžilni predlog in 27-letnemu kršitelju izdali plačilni nalog. "

ROFL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZAPOR TAKOJ
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Kot kaže, ni bilo nič:

Citat:

Sem se pa pogovarjal z gasilcem iz PGE; ko gredo gasit k okvirjem imajo vedno spremstvo policije.

haha, jest sploh ne bi šel tja. naj zgori čimveč!

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Kot kaže, ni bilo nič:

Citat:

Ja ne vem kaj se bunite. Vse organizacije, ki si jih naštel imajo močno politično podporo, ki jih ščiti ne glde na karkoli. Prblem v resnici leži tu.

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Meni se zdi da bi specialna z veseljem šla ter naredila red, ampak kaj ko so določeni zaščiteni bolj kot kočevski medvedi...

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
hysterical-1.gif
Gumijaste naboje--dj dj dj zbudi se...

poznam enga tipa v mirni peči, cigan seveda--je lepo kupil hrib in si postavil bajto--ma kaj bajto graščino, nobel in bogato da je malo takšnih...in nobenega cigana zraven s svojimi barakami...

sem mu tudi nekaj delal
redface-1.gif
vmes

Mi je sam rekel, ko sem ga spraševal kako pa kaj s policajem in odnosi:: Je reku , da jih ima v malem mezincu..

To pa itak vse pomeni...

Pa teli tvoji polcajski gumijasti naboji
hysterical-1.gif
, jst grem lahko zdajle k temu ciganu in kupim recimo dva kalašnika in enih deset granat---jih bom dobil takoj, če pa ne , pa najkasneje v eni uri-----VENDAR moraš vedeti, da potem izgubiš spomin kje si jih dobil...

Tukaj potem pa ni več hecov, ne ne

Pa denar takoj, če pa ne pa do takrat ko si mu obljubil da bo--tudi tukaj ni več nobenih zajebancij...

Če bi pa res ratala taprava vojna med polcaji in tapravimi cigani ( ne tisti iz ambrusa, k so levi lulki) bi pa res morala biti na razpolago VSA specijalna enota polcajska , kar jih premore slovenija... drugače bi jih cigani zmazali takoj--namesto malce...

Sj tudi un zadnjič ki je potem samomor naredil.... s cigani posebej s šefkoti se ne gre zajebavat v poslovnih zadevah, katera zelo uspešno delujejo...

Ista fora kot pa kakšna črnogorska mafija...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ah ja..demokracija

miličniki bi ga spravili v red.

drugače opa..bežanje pred policijo bi policiji moralo dati pravico..in dolžnost..uporabe strelnega orožja.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
drugače opa..bežanje pred policijo bi policiji moralo dati pravico..in dolžnost..uporabe strelnega orožja.
Tako je. Bežeči sicer že ima pravico do samoobrambe... pa da vidimo kdo bolje meri :)

Pa saj pred leti so pri Uncu policaji že straljali na bežega zaradi prometnega prekrška, Sicer so policaji to zanikali, dokler se ni pojavil video posnetek slučajno mimovozečeka, ki jih je postavil na laž.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
http://www.amnesty.si/sl/node/3062

Citat:
Romske družine nimajo dostopa do neprofitnih stanovanj, ob poskusih nakupa nepremičnine pa se soočajo z diskriminacijo.

Po 2€ za m2, pa še tega nočejo plačat.
priden.gif

Citat:
V lokalnih skupnostih so pogosti primeri verbalnega in fizičnega zastraševanja Romov in sovražnega govora, na kar pa se pristojne oblasti običajno ne odzovejo.

No comment...
bonk.gif

Citat:
Maja je Slovenijo obiskala strokovnjakinja ZN za področje človekovih pravic, vode in sanitarij, ki je ugotovila, da vsaj 21 romskih naselij nima dostopa do vode, in opozorila na uničujoče posledice za te skupnosti.

Glede na skokovito naraščanje populacije to kvečjemu dobro vpliva na njih.
evil.gif

BTW:Kdo je ta strokovnakinja, bi rabil njen mail....

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Kot kaže, ni bilo nič:

Citat:

haha, jest sploh ne bi šel tja. naj zgori čimveč!
V naselju so vmes tudi psi in mački...
smirk-1.gif