Okvirji s kamenjem nad policiste
Ne vem...
Kdaj bodo policaji prišli k pameti in nehal pošiljat babe v galerije okvirjev...
Ne vem...
Kdaj bodo policaji prišli k pameti in nehal pošiljat babe v galerije okvirjev...
Takrat ko bodo pozabili, da tud okvirji lahko uporabijo ves arsenal, ki ga imajo.Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Kdaj bodo policaji prišli k pameti in bodo začeli uporabljati solzilec, gumijaste naboje in podobna orodja, ki jih imajo na voljo....
Citat:
Nobeden od policistov ni bil poškodovan.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Kot kaže, ni bilo nič:
Citat:
Sem se pa pogovarjal z gasilcem iz PGE; ko gredo gasit k okvirjem imajo vedno spremstvo policije.
Zanimivo ne, prideš pomagat, pa te mora nekdo varovat...
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Kot kaže, ni bilo nič:
Citat:
Sem se pa pogovarjal z gasilcem iz PGE; ko gredo gasit k okvirjem imajo vedno spremstvo policije.
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Kdaj bodo policaji prišli k pameti in bodo začeli uporabljati solzilec, gumijaste naboje in podobna orodja, ki jih imajo na voljo....
Fak, neeee.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Kot kaže, ni bilo nič:
Tako je. Bežeči sicer že ima pravico do samoobrambe... pa da vidimo kdo bolje meriCitat:
Uporabnik softi pravi:
drugače opa..bežanje pred policijo bi policiji moralo dati pravico..in dolžnost..uporabe strelnega orožja.
Citat:
Romske družine nimajo dostopa do neprofitnih stanovanj, ob poskusih nakupa nepremičnine pa se soočajo z diskriminacijo.
Citat:
V lokalnih skupnostih so pogosti primeri verbalnega in fizičnega zastraševanja Romov in sovražnega govora, na kar pa se pristojne oblasti običajno ne odzovejo.
Citat:
Maja je Slovenijo obiskala strokovnjakinja ZN za področje človekovih pravic, vode in sanitarij, ki je ugotovila, da vsaj 21 romskih naselij nima dostopa do vode, in opozorila na uničujoče posledice za te skupnosti.
V naselju so vmes tudi psi in mački...Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Kot kaže, ni bilo nič:
Citat:
haha, jest sploh ne bi šel tja. naj zgori čimveč!