Citat:
normalno vozeče
To pomeni, da ne vozijo normalno, ampak s PREMAJHNO varnostno razdaljo. Pri normalni voznji in normalni varnostni razdalji se lahko avto brez tezav vkljuci nazaj na desni pas, med ostala vozila.Citat:
lahko vrine med njih
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Do zastoja pride, ker se nek dinamik spravi prehitevat normalno vozeče in pol morajo vsi po vrsti za njim bremzat, da se ta dinamik lahko vrine med njih.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
crashednburnt, stokrat boklonaj za moj avatar.
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Kje si pa to studijo bral z 48 km/h
Ker sem sel malo s trebuhom za kruhom, bi pripomnil glede pretocnosti, ko ste jo ze ravno omenili. Kot prvo da se v LJ vse zamasi smo ze ugotovili, da so krivi cepci ko rinejo v zeleno ceprav vidi, da ne more nikamor. Sam opazam, da bi bilo treba tudi s semaforji malo popedenat stvari. Poleg tega pa se osebki, ki iscejo minuto prvo prestavo. Tukaj vse avtomatik in ko je zelena se kolona spelje. Ko prides v krizisce, se odpirajo luci na semaforju kar rabis, da se odpre. Ko se krizisce zabije, ljudje pocakajo pred semaforjem in dokler ni prostora nebo nekam rinil v PM. Skratka same pohvale za tale predel. Pravijo pa, da je v New York malo drugace, ko ma se taxi prednost pred vozilom na nujni voznji
Če te izsiljujejo tako pogosto kot praviš, pomeni samo eno....da divjaš. Ljudje pač računajo, da se voziš z primerno in predpisano hitrostjo, zato zapeljejo na cesto in te "izsilijo".Citat:
to se mi je v vsej zgodovini mojega izpita zgodilo ene 3x. prednost pa mi jemljejo vsak dan vsaj 10x.
To pa pomeni da si TI tisti ki uglavnem zganjaš take manevre in da so bili, do zdaj v tvoji vozniški karieri, samo še trije slabši kot si ti.Citat:
to se mi je v vsej zgodovini mojega izpita zgodilo ene 3x.