Poceni Android tablica ca. 10''

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Dva dni je tak Goclever t75 pri meni doma ...

Deluje v redu. (glede na pričakovanja za 100€, povsem ok) Igre z google Play-a delujejo ok.

Internet tudi ok, probal z Opero in chromom. Se da brskat po spletu
smile-1.gif

Sem pa tudi jaz našu en mrtev pixel v levem zgornjem kotu ... o avtonomiji baterije še ne vem dosti. Sem pa naložil en widget za vreme z intervalom osveževanja na 15min, pa je zjutraj tablica imela še 30 baterije.

Ob uporabi se precej segreje zadaj, pod desno roko.

Za ceno dobrega rezervarja goriva, je ta goclever zanimiva igrača
zmaga.gif
)

22. jul 2007
13.413
1.666
113
124
Na desni strani je zgleda procesor in je tudi pri meni ta del vroč/topel, drugače baterija z uporabo cache cleanerja in task killerja komot zdrži do drugega dneva skoraj na istih procentih, avtonomija baterije je pa od 4-5 ur odvisno kaj delaš.

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
men na kitajcu ne dela SiOL TViN. ima kdo podobne probleme? piše, da je napaka strežnika.
siol servis nima pojma. na PCju dela, torej je očitno težava na tablici.

imam ICOO D90W
lp

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Kako se obnesejo te poceni 10" tablice za gledanje filmov v avtu? Povsod kjer berem teste pravijo, da je ekran slabši kot pri dražjih. Kaj to pomeni? Se da gledati v avtu v sončnem vremenu?
Gledal sem Goclever tab a103. Je to OK za risanke v avtu, brskanje po netu, kak tudi malo daljši mail napisat in občasno se povezati do službenega računalnika. Za to mi je služil en predpotopni prenosnik (OK ne za risanke v avtu) ampak je baterija že boga in se mi zdi tablica bolj mobilna in "in".

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.102
4.071
113
Citat:
Uporabnik japke pravi:
men na kitajcu ne dela SiOL TViN. ima kdo podobne probleme? piše, da je napaka strežnika.
siol servis nima pojma. na PCju dela, torej je očitno težava na tablici.

imam ICOO D90W
lp

Na PC misliš gledanje preko neta?

Meni ne deluje na tablici na PCju (net) pa dela, problem je pa v routerju. Android apliakcija namreč fura očitno direkten stream s serverja, medtem ko net aplikacija deluje na klasičnnem HTTP prometu. Se mi sicer ni dalo poglabljat v to, ampak pri meni je 100% kriv router ker na drugih WAN omrežjih kjer sem probal deluje BP.

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
ja, imam ruter TP-LINK, ki je baje bil prej problematičen, z novejšim fw pa bi bila "napaka" odpravljena.

na klicnem centru siol mi niso znali nič pomagat... tak da sem tud jaz malo obupal...

lp

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ok, zgleda je potem tudi moj TP-LINK kriu, da mi ne dela siol tvin na telefonu. Sam na računalniku pa dela, pa sta na isti ruter priklopljena. Tudi FW na ruterju sem updejtu

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.102
4.071
113
Kot sem omenil, na PCju imaš spletno aplikacijo ki jo poganja Flash in deluje po principu video streaminga preko HTTP protokola.

Android aplikacija uporablja pa očitno direktno "multicast" routanje. Tega vsi routerji ne podpirajo oz. ne po defaultu. Če imaš tanajnovejši siolov modem (tisti mali škatlasti brez antence) 100% podpira delovanje tudi v routing načinu. Sam se nisem dosti pogljabljal v tole ker ne gledam TVja, sem samo poskušal in prišel do tega zaključka!
grin1.gif

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
A je tole res vredno teh 200 EUR al je samo nabita cena in potem dan popust.

Kaj je trenutno best buy za 200 eur?

Hvala!

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.892
633
113
Po specifikaciji sodeč je tole še en klon tablice ki jo ima tuš za 190€.
Za ta denar je po mnenju uporabnikov dobra.

brlje

Pripravnik
24. jul 2011
321
6
18
Ljubljana
Včeraj sem jo imel v rokah, malce čaral, zelo tekoče dela, mi je
bila kar všeč, lahko jo pogledaš v eleclercu za isto ceno tko da ta kupon je brezveze.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Se mi je kar zdelo, da je to s kuponi en nat..g.
Grem prvo v Leclerca mal v roke vzet, pa da vidim.
A Googleplay ima?

brlje

Pripravnik
24. jul 2011
321
6
18
Ljubljana
A veš da sem samo odzivnost gledal, pa sem svojeg prestigio dal nazaj ker je bil zanič,
in sem hotel tole kupit namest prestigia, ampak pač rabim tablico kot je prestigio 7074b 3g le da tekoče deluje,
Tko da sem se premislil glede tega nakupa in bom naprej iskal tablico z 3g, GPS, BT in 4.0 android.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
OK grem danes pogledat če bo čas.
Te je odvrnila odzivnost ali to da nima 3g?

brlje

Pripravnik
24. jul 2011
321
6
18
Ljubljana
Odzivnost se mi je zdela super, pač rabim skorajda ALL IN ONE in da lahko 2-3 programčka
delajo naenkrat brez težav.

igorduska

Pripravnik
27. jan 2008
337
0
16
Ptuj
www.ptuj-on.net
Ve kdo mogoče, zakaj na moji tablici ne morem nameščati nobene aplikacije iz Google Play Store. Ko hočem downloadati mi napiše naj se prijavim z google računom, ko to naredim, pa javi, da moj google račun ni sinhroniziran z nobenim android telefonom.
Gre pa za MpMan MP1027.
Sicer ima že v osnovi program GetJar, vendar le ta ponuja bolj ali manj neuporabne aplikacije, npr. nimam možnosti dobiti niti Flash Playerja, zato mi ne dela noben video na recimo 24ur.com, saj ga tam zahteva. Ni možno namestiti Siol Twina in podobnih zadev.

???

Podobne teme