Zeleni prehod

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.427
9.787
113
In ravno prodajalec nisem. Niti po nazivu niti po funkciji. Ne v prejšnjih ne v sedanji službi.
Koliko se pa na kaj spoznam, pa ti težko sodiš. Kot jaz ne morem, koliko se ti na kaj.
In še 1x: kaj točno je zate štrom? Žice vlečt? Ne, ne znam. Vem pa več kot dovolj o recimo o procesu in poslovnih modelih aFRR v Avstriji (ali pa Sloveniji) ... To je tudi štrom, ali pa misliš, da ni?
In točno prodajalec si, poslovni modeli so samo fensi izraz za to. Štrom = elektrotehnika, kr široka veda, clo faks obstaja z več smermi. Tko da ti zelo podcenjuješ to vedo, ker jo označuješ z ...žice vlečt... in tvoja branža vse preveč zanemarja elektrotehniko, vključno s tabo. Rezultat bo pa sestuje elektroenergetskega sistema.
Sodim pa izjkjučno po tem kar napišeš in kar nakladaš po raznih podkastih, in napišeš in nakladaš kar veliko že lep čas.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.558
1.303
113
Prodajajo drugi. Moja funcija je drugje. Bila v prejsnji sluzni in je drugacna zdaj.
Nikogar ne podcenjujem (sem med drugim lepo napisal, da nimam znanja za žice vleči in naj to počnejo strokovnjaki ), ampak me pa motijo tisti, ki poleg žic ne vidijo drugega. Na srečo je takih vedno manj.
Nastopal sem pa, ce se prav spomnim, v tocno enem podkastu, kimse je te tematike bolj posredno dotikal.

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.559
915
113
Slučajno sem netel na to temo in sem dobil idejo kaj pa če bi sončne panele montirali v Savinjski dolini na hmeljiščih? Gor nad hmelj bi dali pa one talahke panele da konstrukcija ne bi preveč trpela? Pa ne bi bili položeni preveč skupaj da bi sončna svetloba imela tudi dostop do rastlin in ne samo panelov.