Poceni Android tablica ca. 10''

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Meni se IPS97 čisto dobro obnese.
Je pa res, da se pri net povezavi precej segreva in hitreje prazni.
Ja, pa še dve stvari: včas zmrzne, sploh če prehitro tapkaš po njem in pa povezava USB - mini USB včas serje (no, zdej sem zamenjal kabel, je precej boljše, samo ne vem, a zarad kabla, a je težava samega mini USBja na tablici ... v glavnem, zdaj se poveže BP, prej se ni)

V glavnem, povsem zadovoljiva zadeva, za tak denar ni za pričakovat, da bo delal kot Galaxy tab al pa (ne bom omenjal)...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
10 MP kamera
hysterical-1.gif

Jozesk

Pripravnik
7. jun 2012
68
0
6
Danes sem šel mim Hoferja in vidim reklamo za neko Tablico, cena 300€
Navali narod
smile-1.gif

LP

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Ima kdo tablico Yarvik Zetta?
Mnenja na netu so več ali manj pozitivna, razen nekaj sem jih našel, da je wifi slab.
Ima kdo izkušnje z njo?

Alioth

Pripravnik
8. avg 2007
469
7
18
Imam Yarvik Zetta TAB468. Za mojo uporabo sicer ustreza, priporočam pa jo ne. Wifi je počasen, signal slab, zvočnik in mikrofon sta slaba, kamera je zanič, zadeva se obeša in resetira, baterijo pri vključenem wifi hitro požira...
Dober pa je ekran in touch, izdelava solidna, USB slave in host, Google play, cena še kar primerna...
Menda nekaj napak reši drug ROM, ker pa mi eksperimentiranje zaenkrat ni nujno, čakam na morebitni uradni update.

Ima še kdo tako tablico? Prosil bi za kako zunanjo fotko v polni ločljivosti, ker se mi zdi, da bi 2MB kamera vseeno morala narediti lepše fotke, kot jih moja.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Sej se mi je kar zdelo, da bo en k...
Kaj pa naj potem nabavim? V rokah sem imel tole Yarvik tablico in tušovo. Za 10 min sprobavanja sta bili obe dobi. Sicer nisem mogel sprobati kako nese wifi in če kaj zmrzuje. Sprobal sem video in srfanje on netu. No sej to bo tudi glavna naloga tablice.
Rabim eno 10 tablico, ki ji bo net delal na malo več kot 2 metrih. Da nebo vse štekal ko bom šel iz dnevne dobe v kuhinjo ali celo na balkon. Seveda mora delovati brez štekanja in imeti google play (uradno ali neuradno) pa še cena cca 250.
Kaj pa Hoferjeva Lifetab p9514? Sicer je 50 dražja in nima Android 4.0 in Google playa. Verjetno se jih da nadgraditi (tako ali drugače)

mcn

Majstr
3. sep 2007
1.909
262
83
Slovenija
jaz pa rabim eno tablico za v avto, da se lahko deca zadaj zamoti s kakšno risanko, za igrice je še prehitro. Rabil bi kakšno z dobrim svetlim ekranom.
7" bi zadostoval?

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Tako sem tudi jaz zače gledati tablice. Da mi otroci nebodo kar naprej telefon jemali v avtu za risanke.
Sem probal eno 7 od MPman (al neki takšnega), ki je bil zelo bogi. Za srfat po netu ekran premajhe, za risanke v avtu bi bil OK.
Pa sem si rekel, če že kupijem raje vzamem 10 in imam za vse. S seboj ga pa itak ne nameravam nositi vsak dan. Za na morje ali kaj podobnega se bom pa že potrudil in nesel še to s seboj.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.623
208
63
Kranj
hoferjeva p9514 ima gps in 3g ter nadgradnjo na 4.0 že ima, + ima google play.....

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
V letaku piše, da je Android 3.... in nič o playu.

Je to 100%? Je kdo kupil?

22. jul 2007
13.413
1.666
113
124
Citat:
Uporabnik mcn pravi:
jaz pa rabim eno tablico za v avto, da se lahko deca zadaj zamoti s kakšno risanko, za igrice je še prehitro. Rabil bi kakšno z dobrim svetlim ekranom.
7" bi zadostoval?
KLIK

PLUSI - android 4.0.3
- ima 1GB notranjega in ne 512 kot piše pod lastnostmi na spletni strani
- zaslon solidno odziven7" kapicativni LCD TFT 800 x 480, 5-prstni Multitouch (Backlight - LED. 16:9 16bit colors), resolucija 800x480 se da preživeti, svetilnost v redu imam skoz na minimumu
- flash deluje
- market prav tako
- hitrost zadovoljiva(TeleChips 8923 1,2GHz (Cortex A5, GPU Mali400)
- wi-fi deluje solidno
- z naložitvijo chrome beta browserja srfanje leti, proti originalnem brskalniku za primerjavo
- miška, tipkovnica, usb ključi-nfts in fat32 gor priključeno deluje
- to tudi dela - mini HDMI 1.3 FullHD
- teža(0,292 kg)

MINUSI - g senzor ne deluje najbolje ali pa slabo(speedex igro se ne da igrati, rotira kar po svoje, druge tudi nisem probal)
- imam en dead pixl na levem robu v kotu, sploh ne vem če se mi splača reklamirati
- baterija zdrži cca 4-5 ur(3000mAh)
- parkrat je tablica tudi zmrznila, pomaga dolg pritisk na on/off in se potem resetira
- izdelava plastik fantastik, še kar v redu ker je7" manjša in bolj kompaktna, pri 10" pa je že vprašanje kakšnega zvijanja
- front webcam(CMOS 0,3 Mpix)

Za 100€ soliden nakup in za to kar iščeš-otroci v avtu.

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.623
208
63
Kranj
jep recimo GOOGLE NEXUS 7 je ravno idealen zaradi GPS.....res pa je dupla cena ampak tudi dosti boljša.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Te "brand" tablice tako ali tako večinoma imajo GPS tudi v 7', problem je pri "kitajcih".
Recimo zgornji go-clever zgleda čisto solidno, če bi mu dodal še gps in cca 15% višjo ceno bi bil super nakup za v avto.

mcn

Majstr
3. sep 2007
1.909
262
83
Slovenija
meni bi bil goclever ok, ampak resolucija pa je zanič, tako imam na sgs 2, s pol manjšim ekranom. gledam 7" tablice s 1024x600 ekrani

Podobne teme