Poceni Android tablica ca. 10''

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.542
297
83
evo jst sem jo našel cena 177€
wink-1.gif

link: http://lionshop.si/v-trgovino/...702/ctx-55.html

Jozesk

Pripravnik
7. jun 2012
68
0
6
Nisem prebral vsega, ampak sprašujem se zakaj rabite tablice. Jaz ne vidim nobene prednosti ali stvari, ki je nimam na telefonu ali prenosniku. Te tablice se mi zdijo zgolj prestiž. Mogoče se motim.

LP

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
lažje in enostavno je na kavču vzet v roke tablico in hitro pregledat internet,
na potovanjih recimo imaš naložen ebook, surfaš, pregledaš zemljevide.. ipd..

tablica združuje prenosljivost telefona in preglednost notebooka.
men se zdi super.
ne bi pa plačeval nekih velikih denarjev za to. Hvalabogu za kitajce
smile-1.gif

22. jul 2007
13.413
1.666
113
124
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
kaj pravite na goclever t75
klik
Sem za hec nabavil, sicer bolj otroci gor visijo ampak mi je uspelo malo potestirati;

PLUSI - android 4.0.3
- ima 1GB notranjega in ne 512 kot piše pod lastnostmi na spletni strani
- zaslon solidno odziven7" kapicativni LCD TFT 800 x 480, 5-prstni Multitouch (Backlight - LED. 16:9 16bit colors), resolucija 800x480 se da preživeti, svetilnost v redu imam skoz na minimumu
- flash deluje
- market prav tako
- hitrost zadovoljiva(TeleChips 8923 1,2GHz (Cortex A5, GPU Mali400)
- wi-fi deluje solidno
- z naložitvijo chrome beta browserja srfanje leti, proti originalnem brskalniku za primerjavo
- miška, tipkovnica, usb ključi-nfts in fat32 gor priključeno deluje
- to naj bi tudi delovalo - mini HDMI 1.3 FullHD (še nimam kabla - mini hdmi)
- teža(0,292 kg)

MINUSI - g senzor ne deluje najbolje ali pa slabo(speedex igro se ne da igrati, rotira kar po svoje, druge tudi nisem probal)
- imam en dead pixl na levem robu v kotu, sploh ne vem če se mi splača reklamirati
- baterija zdrži cca 4-5 ur(3000mAh)
- parkrat je tablica tudi zmrznila, pomaga dolg pritisk na on/off in se potem resetira in ponovno naloži
- izdelava plastik fantastik, še kar v redu ker je7" manjša in bolj kompaktna, pri 10" pa je že vprašanje kakšnega zvijanja
- front webcam(CMOS 0,3 Mpix)

Za 100€ soliden nakup,

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Jozesk pravi:
Nisem prebral vsega, ampak sprašujem se zakaj rabite tablice. Jaz ne vidim nobene prednosti ali stvari, ki je nimam na telefonu ali prenosniku. Te tablice se mi zdijo zgolj prestiž. Mogoče se motim.

LP

sej ne rabmo, ampak Steve Jobs je kriv
evil.gif

Enim pride mal prej, enim mal kasnej
tongue-1.gif

Ko bo crknil en hišni pc, potem bom nabavil eno mal bolj oreng s tipkovnico. Da je lahko kot prenosnik ali kot tablica. Punci bo prov prišel kdaj v službi, za na dopust, pa kauč surfing na mal večje zaslonu, hišna avtomatizacija... Se da ponucat
grin1.gif

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Citat:
klik

Včeraj nabavil ... še čakam paket.

Upam da bo uspešno nadomestila moj Samsung Galaxy S pri igranju iger ... nabavil pa sem predvsem za nečaka (4leta), ker ko sedaj pride na obisk ne spusti z rok mojega samsunga. (igra igre) Medtem pa mi včasih še kaj zmakne, da pol iščem kj eje kaj, občasno še koga pokliče, ko klika naokoli brezveze ... pa še baterijo mi sprazne ... tako da bo sedaj lahko to po tablici čaral, moj GSM pa bo rešen muk
smile-1.gif

22. jul 2007
13.413
1.666
113
124
Citat:
Uporabnik Gox pravi:
Citat:
klik

Včeraj nabavil ... še čakam paket.

Upam da bo uspešno nadomestila moj Samsung Galaxy S pri igranju iger ... nabavil pa sem predvsem za nečaka (4leta), ker ko sedaj pride na obisk ne spusti z rok mojega samsunga. (igra igre) Medtem pa mi včasih še kaj zmakne, da pol iščem kj eje kaj, občasno še koga pokliče, ko klika naokoli brezveze ... pa še baterijo mi sprazne ... tako da bo sedaj lahko to po tablici čaral, moj GSM pa bo rešen muk
smile-1.gif
podoben razlog kot pri meni
smile-1.gif

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Na igrišče ga pošlji mulca, ne pa telefon/tablico v roke
rolleyes-1.gif

Eh, mali je v vrtcu zjutraj, potem doma ima na vrtu trampolin, gugalnico, tobogan ... kjer se zdivja ... pride k nam na obisk, gre še malo na kolo, pa spet na gugalnico, pa napihljiv grad ... no pol pa ko reši vse, hoče še igrice s telefona
smile-1.gif

Pa naj se igra tisto urco ... tako za te namene bo tablica + da bom lahko jaz kaj po netu pobrskal v senci na vrtu
smile-1.gif

Dovolj Off-a.

Podobne teme