Playboy od marca brez golih fotografij

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
"erotično oblečene punce" - misliš rečt mala šola fotošopa..nein danke. Dapotem babo taisto vidiš v živo pa ne moreš niti približno primerjat da je to ista oseba.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
jaz sem ga ene par let nazaj listal in videl da je bilo 50% reklam še nadljanih 25% člankov ki so dejansko bili reklame... a je še vedno tako?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.194
3.570
113
Marlbor
Ne vem, kako sicer izgleda original izdaja, ampak to slovensko sem imel enkrat v rokah in je ne bi nikoli kupil (je tudi nisem nobene).

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
mislim da je podobno še danes, včasih snamem s partisa, pa mi readerja zafila. Tako da če bi kupil, je to velik strel v koleno..že dolj snetje je zguba časa (snel aprilsko al katero številko, da sem prečekiral osypnko in bil razočaran, ne nad njo ampak nad slikami. povprečno še jaz boljše nareidm na počitnicah v vukojebini.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
Zdej si pa predstavljaj, kaj bi tle na alterju naredili, ce bi staknili glave in znanja skupaj, pa naredili AlterPlayboy. Iz intervjuja bi se Zizek ucil, fotografi modrovali kako jo je sliknil, bejbe bi pa itak zavidale alterbejbi kolk je huda.
smile-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
Sej bi pri playboju lahko verjetno tudi to naredili, samo noben neb plačal, potem pa imaš 99% pofl revij.

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
592
113
Joj prejoj, kakšen problem, če kakšna stvar v življenju (bog ne daj) stane...

Recimo kakšna revija, recimo kakšna članarina na spletne novice, recimo članarina na spletno Delo express, ki stane usranih/bednih 1.99 evra mesečno. Torej manj kot pivo. Pivo pa, kot vemo, poščiješ 30 minut po zaužitju.

Pričakujete, da ste kralji, da bo ves svet za vas delal zastonj.
Skoraj pričakujete, da boste VI za ogled neke spletne streni dobili pol evra, še rajši pa kar en evro.
50 klikov dnevno = 50 evrov. 1500 evrov mesečno za klikanje, to pa ja!

Dati za tank bencina 70 evrov pa vam ni problem, kupiti dve škatlici cigaret dnevno pravtako ne. Tudi tri velika piva ne. Mobilc za 600 evrov pa tudi ne...

Bedni ste! V svoji skoposti, v svoji NEprivoščljivosti drugim, da bi spodobno živeli od svojega dela...

Nazadnje urejeno:

Pbutec

20. jul 2007
15.194
3.570
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik johannes pravi:

Recimo kakšna revija, recimo kakšna članarina na spletne novice, recimo članarina na spletno Delo express, ki stane usranih/bednih 1.99 evra mesečno. Torej manj kot pivo. Pivo pa, kot vemo, poščiješ 30 minut po zaužitju.

Skoraj pričakujete, da boste VI za ogled neke spletne streni dobili pol evra, še rajši pa kar en evro.

Dati za tank bencina 70 evrov pa vam ni problem, kupiti dve škatlici cigaret dnevno pravtako ne. Tudi tri velika piva ne. Mobilc za 600 evrov pa tudi ne...

Bedni ste! V svoji skoposti, v svoji NEprivoščljivosti drugim, da bi spodobno živeli od svojega dela...
https://www.alter.si/tabla/show...rue#Post2230978

johannes

10. feb 2013
3.215
592
113
In kaj si "povedal" s tem linkom, (p)butec? NIČ.

RTV-ja ne plačujem (ti ga!), Delu ekspress pa dam. Ti pa ne...

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.500
122
63
Citat:

aplauz.gif

johannes

10. feb 2013
3.215
592
113
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Beden si v svoji skoposti ti ...

Fovšija? Zavist?
Ali pa so tvoji dohodki le 500 evrov, (p)butec?, pa s tem denarjem razmetavaš in mečeš ven z lopato?

johannes

10. feb 2013
3.215
592
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Kaj zaj to?a niste tukaj gor vsi proti komun. RTV in njenemu davku?
wink-1.gif
pol pa kar naenkrat takele..

Ja, taki smo Slovenci. Enkrat tako, drugič tako. En dan za Kučana, naslednji dan za Janšo...

Bog pomagaj Sloveniji. Pa ne bo...
ne-ne-1.gif

Pbutec

20. jul 2007
15.194
3.570
113
Marlbor
Citat:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Kaj zaj to?a niste tukaj gor vsi proti komun. RTV in njenemu davku?
wink-1.gif
pol pa kar naenkrat takele..

Ja, taki smo Slovenci. Enkrat tako, drugič tako. En dan za Kučana, naslednji dan za Janšo...

Bog pomagaj Sloveniji. Pa ne bo...
ne-ne-1.gif
Vsaka ti čast, v temo o playboyu ti je uspelo pripeljati Janšo in Kučana. In tema je postala ravno tak bedna kot si beden ti.

johannes

10. feb 2013
3.215
592
113
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
In tema je postala ravno tak bedna kot si beden ti.

Mogoče pa je bolje biti od časa do časa beden, kot ves čas en navaden butec?

Me pa veseli, da imaš name fetiš. Kajti obregneš se čisto ob vse, kar napišem...

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
(snel aprilsko al katero številko, da sem prečekiral osypnko in bil razočaran, ne nad njo ampak nad slikami.

Bi rekel, da si gledal Naidyo Bychkovo,ne pa Osypenkove.