resno se ti zdi rtv neopredeljen?Hipotetično, kaj bi glasovali o RTV, če bi se jutri zasukali v desno (sem mnenja da rtv ni zasukan nikamor) in bi Rosvita vodila vse dnevnike na slo1 do referenduma?
Bi se še glasovalo ZA?
Prehod iz ene opcije v drugo je bil podobno hiter kot vsakic poprej. Subjektivnost pogledov glede na politicno usmerjenost pa je bila enaka ze pred volitvami.Ja, vsak po svoje, se strinjam (in tu bi lahko zaključil, ampak...). Najprej moraš sploh vedeti ali lažejo, potem pa moraš še verjeti, da neTo se mi zdi bolj zanimiv teren...
Ta "hitrost" s katero se sprijaznimo (se res?) sicer ni nekaj, kar bi sploh imelo senco (not important, but relevant) glede na težo osrednje teme...
Jaz sem Đonijevo "hitro" razumel malo drugače...Hiter je bil čas prehoda iz ene politične opcije v drugo in zgolj to je bilo dovolj, da se laganje trenutnih politikov relativizira na demonstriran način. Figurativno bi lahko repliciral: še 5min (pred volitvami) nazaj pa so bile laži greh št. 1...why this sudden change of heart?! Z izjavo se pa jaz 100% strinjam. Vsi politiki lažejo. Je pa to useless za debato, čeprav smo v temi o Golobu, ki je v debeli senci lastne samovšečnosti in paralelne realnosti.
Sej včasih še sebe ne zastopim najbolje...ampak vsekakor znam iskat jajce v dlaki.
Kljub mojim nizkim pričakovanjem do politike, naše mlade spodbujam naj gredo na volitve. Mladi morajo imeti upanje. Jim ne govorim, da politiki lažejo ("so what!?") in da je to normalno. Resni.ci na (no pun intended) ljubo jim niti ne rabim.

Ubistvu vas je iebeno malo.....Je mistični kar lepo povzel moj stavek. Še nas kar precej manjka, da bomo vsi.
Ko pa bomo obupali vsi, se bomo spet gledali čez nišane
Nisem pozabil. Njegove laži nimajo učinka, ker je v opoziciji. Lažejo, pa vsi.Zakaj si to pozabil napisat?
Si nehal?KSZ
ko nekdo tu napiše da je mnenja, da rtv ni zasukan nikamor, je cajt da nehaš temo brat![]()
Imaš prav. Res ni, ker lahko gledamo pajace vsako nedeljo zjutraj. Kmalu se bodo še pridružili bradati v nerazumljivem jeziku.resno se ti zdi rtv neopredeljen?
jaz bi bil za isto, bmk za ideologijo, enostavno nima smisla da je to tolko ljudi, to je vse "socialna pravičnost", koristi pa nobene.
sem delal kot zunanji dosti časa z njimi, sori ... to so pač uličarji ki so dobili službe, seveda ne vsi, je pa procent teh precej višji kot bi nek normalen kolektiv ki si mora denar naredit na trgu prenesel.
ajaa ok, to je torej problemImaš prav. Res ni, ker lahko gledamo pajace vsako nedeljo zjutraj. Kmalu se bodo še pridružili bradati v nerazumljivem jeziku.
Pa vmes so zgodovinke oddaje ki enim pašejo drugim pa ne, pa še kaj se najde
BoboJavna TV bi naj bila objektivna in nepristranska. RTV financirana direktno od države bo zgolj vladno trobilo. Zanima me samo kako bodo disciplinirali neposlušne in koga vse bodo na novo zaposlili in koga utišali. Sicer vidimo v ZDA in Srbiji in smo videli na Madžarskem kako to poteka.
ne paše vsem, da te jebejo v živi mozak oz. sem toliko psihično stabilen, da ne potrebujem pravljic in naukov, ki se jih sami ne držijo.Zakaj pa v nedeljo nisi v cerkvi namesto pred tvjem?