Ja, vsak po svoje, se strinjam (in tu bi lahko zaključil, ampak...). Najprej moraš sploh vedeti ali lažejo, potem pa moraš še verjeti, da ne

To se mi zdi bolj zanimiv teren...
Ta "hitrost" s katero se sprijaznimo (se res?) sicer ni nekaj, kar bi sploh imelo senco (not important, but relevant) glede na težo osrednje teme...
Jaz sem Đonijevo "hitro" razumel malo drugače...Hiter je bil čas prehoda iz ene politične opcije v drugo in zgolj to je bilo dovolj, da se laganje trenutnih politikov relativizira na demonstriran način. Figurativno bi lahko repliciral: še 5min (pred volitvami) nazaj pa so bile laži greh št. 1...why this sudden change of heart?! Z izjavo se pa jaz 100% strinjam. Vsi politiki lažejo. Je pa to useless za debato, čeprav smo v temi o Golobu, ki je v debeli senci lastne samovšečnosti in paralelne realnosti.
Sej včasih še sebe ne zastopim najbolje...ampak vsekakor znam iskat jajce v dlaki.
Kljub mojim nizkim pričakovanjem do politike, naše mlade spodbujam naj gredo na volitve. Mladi morajo imeti upanje. Jim ne govorim, da politiki lažejo ("so what!?") in da je to normalno. Resni.ci na (no pun intended) ljubo jim niti ne rabim.