Planet Golob

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.476
3.883
113
Ljubljana
hmpg.net
VW se kamot preusmeri... Tržna niša je orožje... Da bo še dolga leta padalo po kmerih.
win win...
TO je bil porsche:
1730150814585.png

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.206
2.553
113
Jefim rešuje problem prepoceni taksijev.

In s takimi dela Nika.
OPS! Svoboda!

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.753
6.438
113
Mogoče če podražimo gorivo bo še več ljudi kupovalo električarje?

Ne najdem clanka... Ravno kaj dan nazaj je eden izmed ne vem katerih eminenca razlagal, naj se naredi točno to. Skinit regulacijo s fosilnih goriv in nabiti davke in zadeva rešena. Jaz sicer lapam, da ko bo zares prava zelja, se bo tocno to zgodilo (nabit stroske in davke ICEjem, kjer se lahko zmislis), ampak recimo, da je bil ta mozakar vecja referenca.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.634
9.464
113
Ne najdem clanka... Ravno kaj dan nazaj je eden izmed ne vem katerih eminenca razlagal, naj se naredi točno to. Skinit regulacijo s fosilnih goriv in nabiti davke in zadeva rešena. Jaz sicer lapam, da ko bo zares prava zelja, se bo tocno to zgodilo (nabit stroske in davke ICEjem, kjer se lahko zmislis), ampak recimo, da je bil ta mozakar vecja referenca.
Pa sva spet pri mojem odgovoru tebi v prejšnji temi.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.520
3.005
113
A to, da si Slovenci teh precenjenih gadgetov s svojimi plačami ne morejo privoščiti jim pa ne pride na misel, ko pošiljajo opomine?

Sicer pa, ko malo zraven berem EvClinic. BMW i3 elektro motor, niti 200K prevoženih, pa je za na odpad. Nov 4,5K eur. Super ugodno, in ta je celo še med cenejšimi. Najprej krepko preplačaš avto, potem te pa še na delih oskubijo do konca.

Ali pa, če si res drzen in kupiš hibrida:

Hybrids are the worst of the both worlds, and if they are “engineered” and made in EU, you are looking into bankruptcy usually at 100k. In the past four months, we’ve received a record number of BMW hybrid repair requests where 8kwh battery pack is more expensive than 82kwh Tesla Pack. Dont go hybrid, go pure petrol or pure EV!!! We cant help hybrids!

• Všeč mi je
Reactions: Ateis in BuDi

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.520
3.005
113
Prav ali ne, enkrat je čisto za brezveze sral po mojem sektorju (mislim, da nekaj v stilu, da moramo vsi na vegansko prehrano, ker krave prdijo in rigajo ali nekaj v tem smislu), ker je to takrat pač bilo popularno in od takrat ga ne morem. Je navaden populist, ki skuša jahati val nezadovoljstva prebivalstva s prodajanjem lepih besed in iz tega potegniti osebno korist. Zame, ne hvala.

B81

22. jul 2007
36.684
10.315
113
Prav v tem primeru, ostalo pogreb.

Si pa s tem.pac pike nabira pri nasprotnikih lenuharjev tipa 8M.

2. okt 2007
3.774
2.261
113
Rupar bo od 20. decembra dalje z upokojenci blokiral ceste, dokler vlada upokojencem ne izplača božičnice.

on pa je res kredibilen, malo poglej, možakar, zgleda kot 70+ let star, v resnici pa bo dopolnil komaj rosnih 64 let, še JJ je dve leti starejši in dosti bolje izgleda. Iz posnetka se vidi, od podočnjakov dalje, rdeć nos, da je ded pravi zapitek.

Poznam ogromno starejših, ki veliko bolje izgledajo kot on, ta res ne rabi moralizirat pri nas, ima preveč masla nad sabo.

V glavnem populist, ki ne vem, kaj bi sam s sabo in kaj so res končni cilji. tole trobentanje o upokojencih, pa še niti upokojenci resno ne vzamejo.

netko

Guru
25. jul 2007
6.905
2.201
113
Ja res je, prav imas, vse ki ne izgledajo svojim letom primerno je treba po hitrem postopku v jame ne pa, da jm pustimo se do besede... gamad jedna sploh, če imajo se rdeče nosove, kako jim sploh lahko pade na pamet, da se oglašajo, saj živimo v sloveniji, kjer imajo kaj za govorit samo tisti, ki izgledajo mlajši kot so v resnici.
Blanka Žgajnar Tavš v imenu ljudstva vsej golazni letom neprimerni na institutu za strokovno presojo primernosti izgleda v relaciji z leti povsem brez kančka dvoma o pravilnosti napise napotnico za jamo, kamor se mora vsa ta golazen tudi nemudoma zglasiti

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe