unipatuuuut.... a ti si tud unipatuntek?Je pa fino videt, kako se forumski levčki smejijo ob info blokiranja ceste...morm pogledat, če so se enako, ko so njihovi borci za pravice blokirali obvoznico. Levčki
vsi smo mi unipatutkiunipatuuuut.... a ti si tud unipatuntek?
Ded je mislim da preživel raka
Ti si unipatuntek...vsi smo mi unipatutki
eh to samo kaže da nismo meli pravega socializma do zdaj.
To je tisto, kar je na trgu na voljo. Volivci se jim reče v demokraciji. Da ne bomo spet tajm mašin kurblali za brezveze...eh to samo kaže da nismo meli pravega socializma do zdaj.
Zveni kot da ga skupaj pijeteDed je mislim da preživel raka, je pa imel bolj tako svobodno življenje, kolikor se bere....+ totalno neprimeren za vodenje stranke, prevelik šovinist, čeprav se po bolezni umiril za 100%...
Penzići že vsakodnevno blokirajo ceste Pripelješ lopate, asfalt, pa naj sproti malo luknje poflikajo...dela dost, za obe ekipi...aja ne, to je pol preveč komunajzarskoJe pa fino videt, kako se forumski levčki smejijo ob info blokiranja ceste...morm pogledat, če so se enako, ko so njihovi borci za pravice blokirali obvoznico. Levčki
Dolenc je bil sicer sodelavec pri dokumentu o komuniciranju znanosti:mistique zakaj časovnih strojev? sej pa smo že prišli full circle.
sej verjetno so eni tu dovolj stari da se spomnijo časov ko je bilo treba znanost cenzurirati.
tomi, full circle bi bil uspeh, po mojem smo v spirali.mistique zakaj časovnih strojev? sej pa smo že prišli full circle.
sej verjetno so eni tu dovolj stari da se spomnijo časov ko je bilo treba znanost cenzurirati.
. Da ne bomo spet tajm mašin kurblali za brezveze...
Kvarkadabra ni dovolj woke za nevladno organizacijo.To, kar si prilepil bi lahko bil "wake up call" za tiste, ki v svojih glavah morda bivajo v socializmu in predvsem prepričanju, da bo država poskrbela za interese državljanov, bolj kot svoje (aparatus). Države ne zanima odprta znanost...ozaveščen državljan...