A si za ples ali pa obvodne išči.Jaz sem pa živel v zmoti, da nam vladajoči pripravijo teren, da nam olajša/izboljša življenje, očitno pa delajo samo za plesalce, ostali pa na iskanje obvodov.
Na bruhanje mi gre.
Kdo je to izvolil?
Golazen.
A si za ples ali pa obvodne išči.Jaz sem pa živel v zmoti, da nam vladajoči pripravijo teren, da nam olajša/izboljša življenje, očitno pa delajo samo za plesalce, ostali pa na iskanje obvodov.
Na bruhanje mi gre.
Kdo je to izvolil?
Golazen.
Žalostno.A si za ples ali pa obvodne išči.
Preverjat je treba ze zato da se trume ljudi ki so jih na novo zaposlili da se domislijo take genialne ideje ne bodo pocutili nekoristne.matej kako boš to preverjal, predvsem pa zakaj bi preverjal? Imaš kup ljudi ki dejansko flikajo iz meseca v mesec, posodobitve ne pridej v poštev ker ni cekinov. Greš v blok, stolpnico, ni placa za TČ, imamo tesle, VW ID je MG je ki porabijo olala štroma 2kw 100l bojler je pa smrtni greh
Matej sam trgovina se bo zamenjala namest merkur, mercator, boš šel v ottimax čez mejo pa bo. Isto okrog ogrevalnih teles...kako je pa mesečna količina električne energjie porabljena, pa razen porabnikov ne ve nihče.
za naše tržišče pa to pomeni še dodatno odtekane cekinov v tujino
Povprečna bruto plača na Hrvaškem je 1.838 evrov, v Sloveniji 2.354, torej 516 evrov več. Povprečna neto plača na Hrvaškem je 1.324 evrov, pri nas 1.495 ali 171 evrov več.Zakaj?
Cena SvoboDe de de de de...Povprečna bruto plača na Hrvaškem je 1.838 evrov, v Sloveniji 2.354, torej 516 evrov več. Povprečna neto plača na Hrvaškem je 1.324 evrov, pri nas 1.495 ali 171 evrov več.
Oh, prav cuker se mi je dvignil, ko sem to bral...Zato, ker vidi kje so Hrvati in kje smo mi, posledično se mu Hrvati smilijo. Za nižje davke se pač ne ve kako bi koristili razen tako, da bi - prosto po Golobu- bilo na računu več denarja katerega bi mogoče zapravljali za večje neumnosti, Slovenija je pa tako lahko vzor celi Evropi!
Premier dr. Golob: Slovenija je lahko vzor celi Evropi
25. 10. 2024
Predsednik vlade in Gibanja Svoboda dr. Robert Golob je odgovarjal na vprašanja poslank in poslancev. Govoril je o reformi plač v javnem sektorju, stanju v gospodarstvu, uspešnemu spopadanju z inflacijo ter nekaterih prioritetah na področju davčne zakonodaje.
Med drugim je poudaril tudi, da Slovenija v mednarodni skupnosti trenutno uživa velik ugled, kar se je dodatno potrdilo tako ob obisku predsednice Evropske centralne banke Christine Lagarde pretekli teden kot ob obisku dr. Goloba v Beli hiši na povabilo predsednika ZDA: »Prejšnji teden je bila pri nas na obisku predsednica Evropske centralne banke Christine Lagarde. Ona je javno, v treh dneh, ko je bila pri nas, večkrat povedala, da je Slovenija lahko vzor vsem v Evropi. Ta teden pa sem bil na povabilo ameriškega predsednika gost v Beli hiši. Predsednik ZDA, najmočnejše države na svetu, je cel teden hvalil Slovenijo in se ji zahvaljeval za pomoč pred očmi celotne svetovne javnosti. Celemu svetu je želel povedati, da je hvaležen Sloveniji. Slovenija je na to lahko ponosna.«
Premier dr. Golob: Slovenija je lahko vzor celi Evropi - Gibanje Svoboda
Predsednik vlade in Gibanja Svoboda dr. Robert Golob je odgovarjal na vprašanja poslank in poslancev. Govoril je o reformi plač v javnem sektorju, stanju vgibanjesvoboda.si
Karkoli pravi Golob se izkaže da je LAŽ.Oh, prav cuker se mi je dvignil, ko sem to bral...
VW se kamot preusmeri... Tržna niša je orožje... Da bo še dolga leta padalo po kmerih.Težko pričakovana streznitev prihaja.
Vsak od nas, kjerkoli smo v tem sistemu, bo dobil focn okrog ušes.