ce si zapufan 1 mrd ali 20 mrd...ni več razlike. odplačal nikol več ne boš.
me zanima kam to gre.... komu smo to dolžni sploh?ce si zapufan 1 mrd ali 20 mrd...ni več razlike. odplačal nikol več ne boš.
me zanima kam to gre.... komu smo to dolžni sploh?
s čim bomo to odplačali? Prodali državo, vodo, infrastrukturo....
Ali bo samo total crash in bo naekrat vse ugasnilo?
Grški scenarij se lahko edino obeta.me zanima kam to gre.... komu smo to dolžni sploh?
s čim bomo to odplačali? Prodali državo, vodo, infrastrukturo....
Ali bo samo total crash in bo naekrat vse ugasnilo?
Obresti pa plačuješ...ce si zapufan 1 mrd ali 20 mrd...ni več razlike. odplačal nikol več ne boš.
Z novim kreditomObresti pa plačuješ...
Ki ga sposobni kmeri dobijo še z večjo obrestno mero....Z novim kreditom
Še več javno govorijo, da jih ne bodo zaprli, ker so zvesti psi...ksz
čaki zdaj če jaz prav razumem našo najstnico na par zadnjih straneh, nekdo ki je prerasel partijo pa nekak razume da brez delujočega gospodarstva ni denarja za davke na drugi strani pa pajaci ki še zdaj hodijo z zvezdo okol, se klanjaju totalitarnemu režimu, ves kapital označujejo za zlo pa grozijo z bajoneti
da je to vse isto
vrh.
Zakaj ne b iupali, saj tam je odgovorni urednik Urbanija,Zanimivo, da so na Planetu upali objavit tak članek. Še najbolj slepi so spregledali... no razen tisti na RTVju ne bodo nikoli, so preveč... orto...
To ponavljate ves čas, pa sploh ni res.Zakaj ne b iupali, saj tam je odgovorni urednik Urbanija,
To delajo zato ker je tujka, migrantka, čefurka...po njihovo.Joj, vsi so se spravili nanjo. Pa samo dobro je hotela.
Janša ji ves čas meče polena pod noge.
A v Avstrijo ne razumejo da je naša?Joj, vsi so se spravili nanjo. Pa samo dobro je hotela.
"Naj že enkrat razdelijo te računalnike pa jo pustijo pri miru".
Ministrica z modro lučjo po avstrijski cesti. Kako se je skušala izogniti kazni
Ministrica za digitalno preobrazbo Emilija Stojmenova Duh je na avstrijski avtocesti obtičala v koloni. Da ne bi zamudila leta z dunajskega letališča v Ženevo, je voznik službenega vozila ministrstva prižgal modre luči, česar po navedbah zunanjega ministrstva nikakor ne bi smel storiti. A to ni...n1info.si
Aja, ups, saj vidim da govoriš prav o urbanijevi oddaji.Zakaj ne b iupali, saj tam je odgovorni urednik Urbanija,
To se vidi totalno nepoznavanje svojega statusa in narcisoidnost, torej velepomembnost omenjene...Joj, vsi so se spravili nanjo. Pa samo dobro je hotela.
"Naj že enkrat razdelijo te računalnike pa jo pustijo pri miru".
Ministrica z modro lučjo po avstrijski cesti. Kako se je skušala izogniti kazni
Ministrica za digitalno preobrazbo Emilija Stojmenova Duh je na avstrijski avtocesti obtičala v koloni. Da ne bi zamudila leta z dunajskega letališča v Ženevo, je voznik službenega vozila ministrstva prižgal modre luči, česar po navedbah zunanjega ministrstva nikakor ne bi smel storiti. A to ni...n1info.si
Pozar je tudi vrnil kartico Planet, za dostop v hiso. Zna bit Nova ali pa TV3, samo tam je ze Pertinac z isto oddajo.Aja, ups, saj vidim da govoriš prav o urbanijevi oddaji.