''Službeno vozilo Stojmenove Duh v Avstriji storilo prekrška, globi so se skušali izogniti''
''Veleposlanik na Dunaju ministrstvu: Z vidika ugleda Republike Slovenije kazen poravnajte ''
Kakšna pogajanja so to, da gre nekaterim placa gor za 70%. A so hoteli 150% povečanje?
Nekaterim funkcionarjem do 70 odstotkov višje plače
Ni še konec pogajanj med vlado in sindikatom javnega sektorja. Sinoči je stranema uspelo predlog zakona o skupnih temeljih sistema plač v javnem sektorju uskladiti do te mere, da bosta danes pristopili k podpisu izjave o stopnji usklajenosti besedila. Vlada naj bi zakonski predlog obravnavala v...siol.net
A nisi prebral, da je delala tudi slabo? A je to pa OK?Za politiko več kot dovolj.
Poznamo tudi nadaljevanje. Če bi se pri tem izpadu končalo je danes ne bi bilo treba gledat.
Čuj ti pinzgauer, če pa en dan prej ni neumnosti vesoljnemu svetu predaval.Če bi ga že prej poslušal ne bi bil zaprt.
Drek na palc, dosadan si ko triper, niti stavka več ne napišem da mi ne bi v trenutku ti (in še vsaj dva debila s prstki) skočil za vrat. Dvakrat sem že napisal in zdaj še tretjič. Ne, nič ni ok.A nisi prebral, da je delala tudi slabo? A je to pa OK?
Ni glih brihten, ampak za malarja je dobr.Drek na palc, dosadan si ko triper, niti stavka več ne napišem da mi ne bi v trenutku ti (in še vsaj dva debila s prstki) skočil za vrat. Dvakrat sem že napisal in zdaj še tretjič. Ne, nič ni ok.
United States Gross Federal Debt to GDP:Konec 2023 puf 43.7 mrd....69.2% BDP
Government Debt to GDP | 122.30 |
Government Debt | 35256057.00 (mio USD) |
Aja ti to šteješ od svetovnega preboja.Čuj ti pinzgauer, če pa en dan prej ni neumnosti vesoljnemu svetu predaval.
No ja, rajši sem malar kot en pajac, ki se boji babeNi glih brihten, ampak za malarja je dobr.
Kul, mene to niti ne skrbi. Tudi če ne bi bilo pufa, bi si država izmislila neke hude stroške, ki bi jih morali plačevat. V nobenem primeru ne bi bilo ugodnosti.United States Gross Federal Debt to GDP:
Government Debt to GDP 122.30
Government Debt 35256057.00 (mio USD)
Austrija Government Debt 2023 371.1 bn euro
Government Debt Ratio in % of GDP 2023 77.8 %
Hungary National Government Debt 161.2 bn USD
Government Debt Ratio in % of GDP 2023 76,1 %
Italy National Government Debt reached 3,158.2 bn USD
Government Debt Ratio in % of GDP 2023 137.7 %
Pje dejansko so šli na nož
In še enkrat so komunisti zatolkli svobodno besedo
Pripravljenost je 300 eur/mes. Ko pa delajo imajo placo za 21PR. Toliko dni kot delajo toliko se obracuna. To je bil vcasih zacetni PR policista. Danes je to mislim da pod minimalcem.Pred leti sem bil pomožni policist, v sklopu trajanja vojaškega roka in po tem, ko so se podpisovale pogodbe. PP dobi nadomestilo tudi za čas pripravljenosti.
Zmotil me je zavajujoč twit in da se ni nihče vtaknil na lažnivi zapis.
Urbanija je tam samo urednik ene oddaje in zelo verjento je tiho, da obrži službo, pomgat ne more nič.in Urbanija se strinjas cenzuro. Nikjer "ne kriči", kako je to omejevanje svobode govora ipd., zelo zanimivo, je nekaj drugega odzadaj
Zakaj podcenjujes poklic malarja? Je bolj pameten kot sodnica. Vsaj zna svoj posel narediti. Ne zivi od državnih jasli... Če ima pa drugačno mnenje kot ti pa to ne pomeni da ni brihten.Ni glih brihten, ampak za malarja je dobr.