Ne, ni v redu. Edino, kar je v redu, je gladko vračilo domov. Sem velika večina ni prišla delat, ampak parazitirat socialne sisteme.
Ne, ni v redu. Edino, kar je v redu, je gladko vračilo domov. Sem velika večina ni prišla delat, ampak parazitirat socialne sisteme.
sej smo to že predebatirali. če bi bilo tako lepo in sanjsko oditi v nezanano deželo, cuzat socialo in svirat kurcu cele dneve, kaj zaboga mi počnemo doma in v službah?
Mal te mentalitetahahaha.... ja mokre sanje redneckov.
sej smo to že predebatirali. če bi bilo tako lepo in sanjsko oditi v nezanano deželo, cuzat socialo in svirat kurcu cele dneve, kaj zaboga mi počnemo doma in v službah?
Namesto, da bi se reševali vzroki, se pričkamo kle, a je prav in fer, da gre migrant s trebuhom za kruhom ali ne.
a ti resno misliš, da grejo oni z veseljem stran od družine, doma, delat nekam kjer ve, da bo suženj 24/7?
Eh, pri nas pa tega ni, saj POOP in RTV ne poročata.Ker to lahko že pri nas počneš. Poguglaj "trajno brezposleni".
dej kolk od teh ki bodo v PO v naslednje pol leta, ajde v roku 1 leta dobilo zaposlitev? pošljemo alkoholika tja, on rabi delovno silo? pa SIJ Ravne tud.....hahaha.... ja mokre sanje redneckov.
Namesto, da bi se reševali vzroki, se pričkamo kle, a je prav in fer, da gre migrant s trebuhom za kruhom ali ne.
a ti resno misliš, da grejo oni z veseljem stran od družine, doma, delat nekam kjer ve, da bo suženj 24/7?
Torej je v Turčiji v azilnih domovih sedaj že na sto tisoče samo žensk in otrok, ker so moški šli naprej in sedaj samo čakajo, da si tako kot vsak pošten ilegalni migrant brez dokumentov najdejo službo, da bojo potem izvedli združitev družine. Kajpak.Kje pa počakajo migrantje?
ni fer.... ja, ni fer. sej tudi ni fer, da je rus v ua, pa da je izraelc v gazi. pa da multinacionalke grabijo dobrine iz tretjega sveta... marsikaj ni fer v tem svetu, ampak tako pač je. Sicer pa namesto, da bi bil vesel, da takoj vstopi na trg dela, da ne odžira sociale, tudi to spet ni uredu?
Bežijo tudi ženske, ampak ostanejo v raznih begunskih taboriščih v ozadju, ker, še enkrat, je precej zoprno potovat z otrokom ali pa ženski sami. Lahko pa organiziraš avtobusne prevoze iz teh taborišč in grem stavit, da ne boš imel težav, da ga ne bi nafilal v trenu oka, če te že tako zelo skrbi za njih.
To se bo razumelo kot sarkazem, ker ce si to napisal zares, znajo prit po tebe.hahaha.... ja mokre sanje redneckov.
Kako lepo je bit skregan z realnostjo. Nehaj bit že faking najstnica in odrasti. Ja, večina teh modelov ni prišla delat. Padli so na propagando, ki jo je začela Merkel, nadaljujejo pa tihotapci.hahaha.... ja mokre sanje redneckov.
Drži, praksa je dejansko še bolj enostavna kot vračilo domov zaradi lesar bi to absolutno morali izvajati. Vračila domov drugače sploh nismo dolžni sprovesti za razliko od izgona iz držav(e), ki bi ga morali v EU obvezno začeti prakticirati zaradi dobro načrtovanega izkoriščanja socialnih varovalk in premnogokrat tudi zaradi izvajanja kriminalnih dejanj. Ker pa so interesi odločujočih takšni kot so pa smo Evropejci kjer smo - globoko v sranju pa še globje tonemo s tem napačnim ukrepanjem zoper problematične ilegalce.Kako enostavno se sliši. Rečeš vračilo domov, v praksi pa jih brcneš čez kolpo.
Migrantje čakajo doma. Ko dobi delovno dovoljenje pa pride. Vem, ker imam kar nekaj legalnih migrantov (ekonomskih) zaposlenih.Kje pa počakajo migrantje?
ni fer.... ja, ni fer. sej tudi ni fer, da je rus v ua, pa da je izraelc v gazi. pa da multinacionalke grabijo dobrine iz tretjega sveta... marsikaj ni fer v tem svetu, ampak tako pač je. Sicer pa namesto, da bi bil vesel, da takoj vstopi na trg dela, da ne odžira sociale, tudi to spet ni uredu?
Bežijo tudi ženske, ampak ostanejo v raznih begunskih taboriščih v ozadju, ker, še enkrat, je precej zoprno potovat z otrokom ali pa ženski sami. Lahko pa organiziraš avtobusne prevoze iz teh taborišč in grem stavit, da ne boš imel težav, da ga ne bi nafilal v trenu oka, če te že tako zelo skrbi za njih.
Kar nekaj sem jih videl. En izmed njih ti pripravi dober horse burger. In podpiram to.Če vzamemo Nemško statistiko je zgolj 15% od prispelih v prvem migrantskem valu cca 10 let nazaj dobilo službo.
Se vprašam, je kdo pri nas videl kakšnega "zagorelega" delati? Naj bo to kot smetar ali pa prodajalec.
Pa veš kaka sta dva načina rešitve problema?Namesto, da bi se reševali vzroki, se pričkamo kle, a je prav in fer, da gre migrant s trebuhom za kruhom ali ne.
Kako lepo je bit skregan z realnostjo. Nehaj bit že faking najstnica in odrasti. Ja, večina teh modelov ni prišla delat. Padli so na propagando, ki jo je začela Merkel, nadaljujejo pa tihotapci.
Ja, najstnica. A ti misliš, da je samo Pakistan problem? Sem bi radi prišli čisto vsi, ki imajo nižji standard. Nekateri celo plačajo zelo konkretne cifre, da se znajdejo tu. Daleč od tega, da so vsi iz begunskih taborišč.