Jah....stevanoviĆ je bil prej proti ilegalcem....kar je nesprejemljjvo za ćistokrvne ljubljanćane iz beograda.Tudi njemu je Golob nekaj obljubljal in potem ne izpolnil. V ZnB je Golob dodal samo stvari, ki so pod prejšnjo vlado motile kolesarje in medije.
Poglej priponko 83358
Zagotovljeno nam je bilo, da bo jeseni dana v obravnavo novela ZnB, ki bo temeljito prečesana, ki bo vključila civilno družbo v javno razpravo in na katero bomo imeli kot civilna družba vpliv. (28.6.2022)
Poslavljamo se od projekta, ki nam je znižal inflacijo, še 2x bi naredili popis pa nam bi trgovci plačevali da kupujemo.
Postopno umirjanje inflacije: konec popisa košarice osnovnih živil | 24ur.com
Po januarski domnevno začasni zamrznitvi popisa cen osnovne košarice živil se projekt, ki ga je vlada močno promovirala, zaključuje. Kot so po sestanku s trgovci sporočili s kmetijskega ministrstva, so se za to odločili zaradi postopnega umirjanja inflacije. Prvotni namen, da bi krotili...www.24ur.com
Dobro da imamo vsaj predsednika vlade, ki se ne bo šel hecov z družino pa instagramom pa to.
S tem si povedal vse, za vas je bila pomembna le zmaga od takrat naprej se vam pa jebe za državo. Kje si pa ti teh 18% dobil? Mogoče tam kjer je kruh po 19 centov? Ali pa si ti tisti kateri je naračunal inflacijo 3% pa še nekaj?Dragi "kolega", to je vam "drugače mislečim", to vas je približno 18% volilcev, povedala plebiscitarna večina na volitvah..tako, da ne vem, če ta tvoja teza drži.
Alex
Tole poudarjanje prtičkov, ventilatorjev je res edino kar je na zalogi? Ker je že patetično, da to konstantno poslušamo, ko se iz proračuna krade na vseh straneh.Dežurni kritiki katerih motijo velike začetnice, vejice, ... , zagovarjajo pa nakup prtičkov z elastiko, neuporabnih ventilatorjev in patrij, ne moti jih tudi neplačevanje davkov ( dokler to njihovi počno)....
Zelo verodostojni kritiki ?!?!?
Dober zapis, se strinjam v celoti, le da jaz nisem nikogar volil. Sem pa zadnjič spremljal podkast omizja NSI v Cankarjevem domu in moram reči če bi imel narod malo pameti in jim dal možnost....ksz
Bom jaz, ki nisem volil nobenega od teh kateri so največkrat omenjeni tule. Goloba sem takoj rekel da ne bom, ker on zame ni gospodarstvenik kot bi se ga rado pokazalo oz. je verjetno kdo mislil da je. Tudi tisto, samo da ni Janša pri meni ne gre, čeprav ga ne volim ker mi ne sede. Ima pa kakšno dobro idejo, žal največkrat takrat ko je v opoziciji. Čeprav je naredil kakšno stvar tudi doobro, verjetno pa so v manjšini.
Sedanja vlada, ne vem kaj je sploh naredila, razen dve stvari katere če bi pustila na miru bi bilo bolje za delavski razred, verjetno pa ne za državo, tako da potem smo spet pri tistem, da nekje je treba dobiti denar za "prepožrešno institucijo". Pa ne leti sedaj to na tiste ki se borijo za malo boljšo plačo, največji problem je drugje, je pa res da marsikdo si pa sploh plače ne zasluži ker v bistvu se sploh ne ve zakaj je tisto delovno mesto oz. se ga sploh potrebuje.
Nasploh je bil prvi kiks vlade ko je zraven potegnila LMŠ in SAB katera so volilci poslali na smetišče zgodovine. Naslednjega sploh ne bom omenjal....
Zgovarjanje na požar, poplave.....
To ne spada ravno med zadeve katere ti onemogočajo neko normalno vladanje, no vsaj ne bi bilo treba da se to zgodi.
Ukinitev dopolnilnega zdr. zavarovanja je zgolj preimenovanje v obveznega, zaenkrat je cena ista ampak tako ali tako smo vajeni da take zadeve ne trajajo dolgo, in prej ali slej bo povišano.
Edina mogoče dobra stvar je regulacija, samo imam še vedno občutek da so nas nategnili.
Pa volil sem stranko z leve strani, čeprav mislim da ima najboljši program NSI ampak dvomim da bodo nekoč lahko oni sestavljali vlado. Ampak takrat sem rekel, da ne bom volil nobenega kateri je bil prejšnjo "rundo" v parlamentu, niti ne novo ustanovljene stranke, če se zbiru starih politikov temu lahko sploh tako reče.
kake maš, ko je kriza je tud partija golfa 30 let nazaj priročna.Tole poudarjanje prtičkov, ventilatorjev je res edino kar je na zalogi? Ker je že patetično, da to konstantno poslušamo, ko se iz proračuna krade na vseh straneh.
Dežurni kritiki katerih motijo velike začetnice, vejice, ... , zagovarjajo pa nakup prtičkov z elastiko, neuporabnih ventilatorjev in patrij, ne moti jih tudi neplačevanje davkov ( dokler to njihovi počno)....
Zelo verodostojni kritiki ?!?!?
Dober zapis, se strinjam v celoti, le da jaz nisem nikogar volil. Sem pa zadnjič spremljal podkast omizja NSI v Cankarjevem domu in moram reči če bi imel narod malo pameti in jim dal možnost....