ksz
Bom jaz, ki nisem volil nobenega od teh kateri so največkrat omenjeni tule. Goloba sem takoj rekel da ne bom, ker on zame ni gospodarstvenik kot bi se ga rado pokazalo oz. je verjetno kdo mislil da je. Tudi tisto, samo da ni Janša pri meni ne gre, čeprav ga ne volim ker mi ne sede. Ima pa kakšno dobro idejo, žal največkrat takrat ko je v opoziciji. Čeprav je naredil kakšno stvar tudi doobro, verjetno pa so v manjšini.
Sedanja vlada, ne vem kaj je sploh naredila, razen dve stvari katere če bi pustila na miru bi bilo bolje za delavski razred, verjetno pa ne za državo, tako da potem smo spet pri tistem, da nekje je treba dobiti denar za "prepožrešno institucijo". Pa ne leti sedaj to na tiste ki se borijo za malo boljšo plačo, največji problem je drugje, je pa res da marsikdo si pa sploh plače ne zasluži ker v bistvu se sploh ne ve zakaj je tisto delovno mesto oz. se ga sploh potrebuje.
Nasploh je bil prvi kiks vlade ko je zraven potegnila LMŠ in SAB katera so volilci poslali na smetišče zgodovine. Naslednjega sploh ne bom omenjal....
Zgovarjanje na požar, poplave.....
To ne spada ravno med zadeve katere ti onemogočajo neko normalno vladanje, no vsaj ne bi bilo treba da se to zgodi.
Ukinitev dopolnilnega zdr. zavarovanja je zgolj preimenovanje v obveznega, zaenkrat je cena ista ampak tako ali tako smo vajeni da take zadeve ne trajajo dolgo, in prej ali slej bo povišano.
Edina mogoče dobra stvar je regulacija, samo imam še vedno občutek da so nas nategnili.
Pa volil sem stranko z leve strani, čeprav mislim da ima najboljši program NSI ampak dvomim da bodo nekoč lahko oni sestavljali vlado. Ampak takrat sem rekel, da ne bom volil nobenega kateri je bil prejšnjo "rundo" v parlamentu, niti ne novo ustanovljene stranke, če se zbiru starih politikov temu lahko sploh tako reče.