Planet Golob

mr_

Guru
20. sep 2007
9.411
2.764
113
Očitno je res katastrofa vse skupaj.
Danes niso uspeli kar jih je presenetila interpelacija.
Naslednjič je praznik.
Prvi dan po praznikih tudi ne bo šlo.
Pol pa so itak že počitnice.
Stresni testi zdravstva bodo stresli vlado.

• Všeč mi je
Reactions: optiplex

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.423
7.021
113
Bolje vrabec v roki, kot Golob na strehi. :evil:

Pogovori, v katerih se postavljajo termini le zato, da se kršijo, izgubljajo smisel, se je Fides odzval na vladno odpoved dveh terminov pogajanj o plačnem stebru za zdravstvo in socialno varstvo. Nezadovoljstvo so izrazili tudi drugi sindikati.

Z termini si kupujejo začasni mir, pod mizo nimajo nič. Na koncu je še najbolj sposobni minister za obrambo Šarc, kar je pa tudi precedent.

• Všeč mi je
Reactions: optiplex in Matey

sad

Guru
24. avg 2007
21.169
9.803
113
Bolje vrabec v roki, kot Golob na strehi. :evil:

Pogovori, v katerih se postavljajo termini le zato, da se kršijo, izgubljajo smisel, se je Fides odzval na vladno odpoved dveh terminov pogajanj o plačnem stebru za zdravstvo in socialno varstvo. Nezadovoljstvo so izrazili tudi drugi sindikati.

Z termini si kupujejo začasni mir, pod mizo nimajo nič. Na koncu je še najbolj sposobni minister za obrambo Šarc, kar je pa tudi precedent.
Pa kaki termini. Sedaj se govori o ČASOVNICAH.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
O živalski policiji so se usklajevali in dogovarjali, pravi Meira Hot. Le da tisti, s katerimi so se usklajevali, tega sploh ne vedo.

ista zgodba kot pri drugem tiru na Orehku... Omenjali ljudi, ki pa sploh niso vedeli da drugi tir bo.....

Baje niti železnica, ki je mirno talala soglasja za pridobitev gradbenega dovoljenja ob progi, prav tako občina.
Tole že preveč za v rubriko saj ni res pa je...

• Všeč mi je
Reactions: 8888

erikson

Guru
25. avg 2007
22.665
6.424
113
Golob je poseben dečko. V eni sapi trdi, da kanalizacija čez vodni vir ni njegovo področje, po drugi strani pa je velik ekolog:
Popoldne se je Golob že premislil.

• Haha
Reactions: sixpower

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Popoldne se je Golob že premislil.

Noro kaj ti klovni delajo, v enem dnevu dve verzije....

• Všeč mi je
Reactions: 8888

erikson

Guru
25. avg 2007
22.665
6.424
113
Kako hitro se bodo sedaj Golobovi obrnili proti C0?

Mestno občino Ljubljana pozivamo, da ustavi vsa gradbena dela, povezana s kanalom C0 na vodovarstvenem območju vodonosnika Ljubljansko polje, do zaključka presoje vplivov na okolje, ki je trenutno v teku, in da pri projektu kanala C0 ravna skladno z načelom previdnosti, so sporočili iz Inštituta 8. marec, ki ga vodi Nika Kovač.

V Inštitutu 8. marec so prepričani, da postopek izgradnje kanala ni potekal skladno z načelom previdnosti, ki je temelj okoljske politike, projekt pa je po njihovem razgalil pomanjkljivosti slovenske okoljske zakonodaje.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
Kako hitro se bodo sedaj Golobovi obrnili proti C0?

Mestno občino Ljubljana pozivamo, da ustavi vsa gradbena dela, povezana s kanalom C0 na vodovarstvenem območju vodonosnika Ljubljansko polje, do zaključka presoje vplivov na okolje, ki je trenutno v teku, in da pri projektu kanala C0 ravna skladno z načelom previdnosti, so sporočili iz Inštituta 8. marec, ki ga vodi Nika Kovač.

V Inštitutu 8. marec so prepričani, da postopek izgradnje kanala ni potekal skladno z načelom previdnosti, ki je temelj okoljske politike, projekt pa je po njihovem razgalil pomanjkljivosti slovenske okoljske zakonodaje.
Grem stavit, da so naredili anketo, da vidijo koliko Slovencev podpira gradnjo C0. In je prvic prišlo pod 50%. Ker si ne upajo iti direkt na Zokija, so prosili proxy - Niko in 8. Marec če zacne debato o tem, medije pa pozvali za polno podporo in spremljanje. Kasneje ujeti Golob kot rešitelj na strani 50% +Slovencev. Verified by Ninamedia

Zdaj je ostalo samo še vprašanje kdo vse se bo moral opravičiti Zokiju.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Grem stavit, da so naredili anketo, da vidijo koliko Slovencev podpira gradnjo C0. In je prvic prišlo pod 50%. Ker si ne upajo iti direkt na Zokija, so prosili proxy - Niko in 8. Marec če zacne debato o tem, medije pa pozvali za polno podporo in spremljanje. Kasneje ujeti Golob kot rešitelj na strani 50% +Slovencev. Verified by Ninamedia

Zdaj je ostalo samo še vprašanje kdo vse se bo moral opravičiti Zokiju.
Je pa zanimivo nedolgo nazaj so izjavili, da za kanal nimajo dovolj znanja, da bi presodili...
Tile levičarske ovce pa marsikaj požrejo....
1681968641769.png

• Všeč mi je
Reactions: Matey

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Madona pri Pernatovih imajo pa
da je dogodek zaznal pooblaščenec za nenasilje, ki je obravnaval prijavo nadlegovanja oziroma trpinčenja, ki naj bi ga izvajal takratni vodja službe za korporativno varnost UKC Ljubljana.

Svašta se tile naši komiji spomnijo...
pa 1,5% mama k'meni v džep

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
Madona pri Pernatovih imajo pa
da je dogodek zaznal pooblaščenec za nenasilje, ki je obravnaval prijavo nadlegovanja oziroma trpinčenja, ki naj bi ga izvajal takratni vodja službe za korporativno varnost UKC Ljubljana.

Svašta se tile naši komiji spomnijo...
pa 1,5% mama k'meni v džep
Če bi verjel v teorije zarot, bi rekel da ta varnostnik nekaj ve in da se ga morajo znebiti.