Prosim ne take pisati, oni delajo vse za socialno pravičnost in čuječnost do nižjega sloja. Ja sedaj morajo vsi plačevati,tisti ki zagovarjajo vlado pa glavo v tla. Kaj je en tak nekoč rekel? Kaj pa je en evro,medtem pa mu svakinja krade kot sraka.Točno tako. Najprej so se drli o nekih blaznih dobičkih kljub temu, da so zavarovalnice jasno povedale, da številke ne pijejo vode in bo treba posledično podražit kar je vlada predstavila kot pohlep zavarovalnic a kaj kmalu zatem pa so tudi oni že govorili o povišanju premij saj se drugače to enostavno ne bo izšlo, za povrh vsega pa je odstranjena tudi možnost izbire in je to sedaj obvezna reč. Na boljšem so samo tisti, ki jim sedaj to plačuje socialna prav vsi ostali s(m)o pa na slabšem.
Ali ni to v koalicijski pogodbi?Golobovi izpolnjujejo predvolilne obljube. Hvalijo se tudi, da so ukinili dopolnilno zdravstveno zavarovanje.
In koliko ljudi poznaš, ki niso plačevali prostovoljnega dopolnilnega zavarovanje? Slučajno sem bil v lekarni, ko je želela zdravila na recept oseba brez tega zavarovanja. Toliko bi morala doplačati, da zdravil raje ni vzela.Kako bo bogatejša, če bo pa treba dokapitalizirat? In ta vlada ni s tem dopolnilnim zavarovanjem naredila prav nič za ljudi dejansko uporabnega oz. dobrega, obratno gledano ji je pa kar uspelo -> sprememba iz prostovoljnega v obveznega, itd.
Zato pa so zavarovalnice kar po vrsti kupovale privatne medicinske centre, ker niso imele nobenega dobička. Daj farbaj koga drugega.Točno tako. Najprej so se drli o nekih blaznih dobičkih kljub temu, da so zavarovalnice jasno povedale, da številke ne pijejo vode in bo treba posledično podražit kar je vlada predstavila kot pohlep zavarovalnic a kaj kmalu zatem pa so tudi oni že govorili o povišanju premij saj se drugače to enostavno ne bo izšlo, za povrh vsega pa je odstranjena tudi možnost izbire in je to sedaj obvezna reč. Na boljšem so samo tisti, ki jim sedaj to plačuje socialna prav vsi ostali s(m)o pa na slabšem.
Zato pa so zavarovalnice kar po vrsti kupovale privatne medicinske centre, ker niso imele nobenega dobička. Daj farbaj koga drugega.
Ma dej ne prbijaj. Sem bil pred leti nekaj časa brez dopolnilnega zavarovanja, ravno v tistem času sem fasal plučnjico, več, kot en mesec bolniške. Doplačila za preglede, zdravila, slikanje pljuč.... so bila drobiž, 1 do 2 eur za posamezno stvar. Za zdravila (antibiotiki) se sicer sploh ne spomnim, da je bilo kaj za doplačat.In koliko ljudi poznaš, ki niso plačevali prostovoljnega dopolnilnega zavarovanje? Slučajno sem bil v lekarni, ko je želela zdravila na recept oseba brez tega zavarovanja. Toliko bi morala doplačati, da zdravil raje ni vzela.
Povej mi da si idiot brez da poves da si idiotsam zdej bo bogatejsa le ena zavarovalnica, prej jih je bilo pa vec.
Stevilke so fasisticne!Točno tako. Najprej so se drli o nekih blaznih dobičkih kljub temu, da so zavarovalnice jasno povedale, da številke ne pijejo vode in bo treba posledično podražit kar je vlada predstavila kot pohlep zavarovalnic a kaj kmalu zatem pa so tudi oni že govorili o povišanju premij saj se drugače to enostavno ne bo izšlo, za povrh vsega pa je odstranjena tudi možnost izbire in je to sedaj obvezna reč. Na boljšem so samo tisti, ki jim sedaj to plačuje socialna prav vsi ostali s(m)o pa na slabšem.
Ma dej ne prbijaj. Sem bil pred leti nekaj časa brez dopolnilnega zavarovanja, ravno v tistem času sem fasal plučnjico, več, kot en mesec bolniške. Doplačila za preglede, zdravila, slikanje pljuč.... so bila drobiž, 1 do 2 eur za posamezno stvar. Za zdravila (antibiotiki) se sicer sploh ne spomnim, da je bilo kaj za doplačat.
Za vsako zdravilo ali zdravstveno storitev je znano, kolikšen procent gre iz obveznega in koliko iz dopolnilnega zavarovanja. Ti si imel pač srečo, lahko pa je tudi ne bi imel.Ma dej ne prbijaj. Sem bil pred leti nekaj časa brez dopolnilnega zavarovanja, ravno v tistem času sem fasal plučnjico, več, kot en mesec bolniške. Doplačila za preglede, zdravila, slikanje pljuč.... so bila drobiž, 1 do 2 eur za posamezno stvar. Za zdravila (antibiotiki) se sicer sploh ne spomnim, da je bilo kaj za doplačat.
Pa še volja ljudstva je.Ali ni to v koalicijski pogodbi?
V bistvu vladi ne moreš zamerit nič, ker so to obljubili že prej. Lahko samo pogledaš kakega volilca v oči in ga vprašaš, če je še vedno fukjen ali je zdaj že ok...Pa še volja ljudstva je.
Pa še volja ljudstva je.