Planet Golob

erikson

Guru
25. avg 2007
22.680
6.442
113
Nujno obvestilo RTV aplikacije.

golob poslal odstopno izjavo.png

B81

22. jul 2007
37.617
10.911
113
a ni to car demokracije?

problem je le, ker me znajo normalno komunicirat.
Ce malo spremljas..lahko zacnem limat...ama vsi levicarji na tabli se izrazate "grdo", svinjsko, seveda tudi pokroviteljsko ces jaz sem seveda nekaj vec, nagravzno, a hkrati se vtaknete v vse, kar zadeva kulturo...vsega.
Na drugi strani vecina desnicarjev govori kolikotoliko normalno brez osebnega zaljenja, ce pa ze, pa je vecina v hecu, seveda pustimo endvatrija itd...

Tako da v resnici vas skupaj drzi le osebna hinavscina in privzgojen pogled na levo, ki bi se mu odrekli ob prvem rompompomu.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
A je res Đominika od srbjanca jankoviĆa tesna zaveznica ODSTOPILA ?
PRAVOSODNA ministrica odstopila ?
Kaj to sedaj pomeni za miloševiĆevo veliko srbijo ?

• Objave ne odobravam
Reactions: bizi in jest5

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.901
113
Poba, so ti dokazali,da je tista pedrska zadeva prišla tudi na našo RTV. Ampak ne, ti boš še vedno trdil,da je to samo v ZDA. Da ne rečem kako si se sprenevedal glede računalnikov, še advokat si postal MSenjurju. Potem ko te je Apollo tako v tisti temi kot v drugi Jellota spustil na realna tla,sta poklapana priznala njegov prav
Daj naredi obema in vsem ostalim že enkrat uslugo in si me iztakni iz svojih gat, ker ti nič nočem.

Realna tla? Le kaj bi to lahko pomenilo zate, kralja greznice, 5 štukov nižje pod realnimi tlemi. Vosu.

• Všeč mi je
Reactions: Car

delter333

Guru
21. maj 2010
1.928
1.627
113
Notranjska
a ni to car demokracije?

problem je le, ker me znajo normalno komunicirat.
Forum je v manjšem obsegu odraz ljudi, ti so pa osnova za naše politike. Jaz se vsemu temu čisto nič čudim. Kako so lahko zmagali ljudje na podlagi izključevanja Slovencev mi ni in mi ne bo nikoli jasno. Tistih Slovencev kateri so volili JJ. To se je lepo videlo ob odvzemu krav. Nerativa je bila, ker je kmet je gotovo janšist pa so poslali nanj NVO jevce.
Slovence izključevat, meje za begunce pa odpirat. Narobe svet.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.992
9.533
113
Ce malo spremljas..lahko zacnem limat...ama vsi levicarji na tabli se izrazate "grdo", svinjsko, seveda tudi pokroviteljsko ces jaz sem seveda nekaj vec, nagravzno, a hkrati se vtaknete v vse, kar zadeva kulturo...vsega.
Na drugi strani vecina desnicarjev govori kolikotoliko normalno brez osebnega zaljenja, ce pa ze, pa je vecina v hecu, seveda pustimo endvatrija itd...

Tako da v resnici vas skupaj drzi le osebna hinavscina in privzgojen pogled na levo, ki bi se mu odrekli ob prvem rompompomu.
Ajde limaj....

• Všeč mi je
Reactions: Car