Govori nekdo, ki bi rad biziju preveril prostato.Ste kot mala grupa pe de ra, vsi so o istih stvareh strinjate.
Desni na tem forumu so samo protiutež levim. In prav lepo držite vago uravnoteženo.Govori nekdo, ki bi rad biziju preveril prostato.
Grupno ti in ostalo desno životinjsko carstvo talate palce dol, vsakemu, ki se ne pederiše z vami.
Desni na tem forumu so samo protiutež levim. In prav lepo držite vago uravnoteženo.
Ce malo spremljas..lahko zacnem limat...ama vsi levicarji na tabli se izrazate "grdo", svinjsko, seveda tudi pokroviteljsko ces jaz sem seveda nekaj vec, nagravzno, a hkrati se vtaknete v vse, kar zadeva kulturo...vsega.a ni to car demokracije?
problem je le, ker me znajo normalno komunicirat.
glede na odgovore v zadnji uri, mislim, da zjutraj ni samo kave pil.stari, ne vem, ce midva isti forum bereva.
Nastavi si ogledalo, pa pol lapaj pezdet.Govori nekdo, ki bi rad biziju preveril prostato.
Grupno ti in ostalo desno životinjsko carstvo talate palce dol, vsakemu, ki se ne pederiše z vami.
me mea ni to car demokracije?
Daj naredi obema in vsem ostalim že enkrat uslugo in si me iztakni iz svojih gat, ker ti nič nočem.Poba, so ti dokazali,da je tista pedrska zadeva prišla tudi na našo RTV. Ampak ne, ti boš še vedno trdil,da je to samo v ZDA. Da ne rečem kako si se sprenevedal glede računalnikov, še advokat si postal MSenjurju. Potem ko te je Apollo tako v tisti temi kot v drugi Jellota spustil na realna tla,sta poklapana priznala njegov prav
A je res Đominika od srbjanca jankoviĆa tesna zaveznica ODSTOPILA ?
PRAVOSODNA ministrica odstopila ?
Kaj to sedaj pomeni za miloševiĆevo veliko srbijo ?
Jasno druže Takoj ko si boš ti svoj ksiht. Še prej pa spravi komunikacijo na normalen, odraslemu človeku primeren nivo.Nastavi si ogledalo, pa pol lapaj pezdet.
Greš potem tudi ti na primeren nivo ali to velja le zanj?Jasno druže Takoj ko si boš ti svoj ksiht. Še prej pa spravi komunikacijo na normalen, odraslemu človeku primeren nivo.
Druže ste vi med sabo, levuharji.Jasno druže Takoj ko si boš ti svoj ksiht. Še prej pa spravi komunikacijo na normalen, odraslemu človeku primeren nivo.
Forum je v manjšem obsegu odraz ljudi, ti so pa osnova za naše politike. Jaz se vsemu temu čisto nič čudim. Kako so lahko zmagali ljudje na podlagi izključevanja Slovencev mi ni in mi ne bo nikoli jasno. Tistih Slovencev kateri so volili JJ. To se je lepo videlo ob odvzemu krav. Nerativa je bila, ker je kmet je gotovo janšist pa so poslali nanj NVO jevce.a ni to car demokracije?
Ajde limaj....Ce malo spremljas..lahko zacnem limat...ama vsi levicarji na tabli se izrazate "grdo", svinjsko, seveda tudi pokroviteljsko ces jaz sem seveda nekaj vec, nagravzno, a hkrati se vtaknete v vse, kar zadeva kulturo...vsega.
Na drugi strani vecina desnicarjev govori kolikotoliko normalno brez osebnega zaljenja, ce pa ze, pa je vecina v hecu, seveda pustimo endvatrija itd...
Tako da v resnici vas skupaj drzi le osebna hinavscina in privzgojen pogled na levo, ki bi se mu odrekli ob prvem rompompomu.