Planet Golob

B81

22. jul 2007
37.689
10.973
113
Tudi precej verjetna možnost. Državljani pa lahko samo seštevamo... 10 miljonov tukaj, 10 miljonov tam, efekt za prebivalstvo na koncu pa je -20 miljonov, ker nihče ne vem kam in zakaj bo šel ta denar, kot tudi ni popolnoma nobenega nadzora. Zagotovo pa bo za ene par potovanj v tople kraje all inclusive.
to so vse plačila za oddan glas na volitvah. Desni so norci, mar bi začeli enako.. NVOje ustanovit, ljudi pograbit noter, potem pa...

B81

22. jul 2007
37.689
10.973
113
Če sedaj je odstopil iz prededstva SD, potem bodo lahko kopali samo preko policije, saj naenkrat ni več javna osebnost. To so stare finte, mater.... tudi proti Hojnikovi so nehali kopat, ko je odstopila in nihče preveč ni omenjal, ko je šla na SŽ, ki jih sicer obvladuje SDS.
Je še vedno tako? Vem, da je bilo pred časom, bi jo sdsovci vzeli?

2. okt 2007
3.868
2.387
113
Prestižna vila z bazenom družine Vitoslava Türka na Parecagu ni več črna gradnja,

kar je omogočil nov gradbeni zakon sprejet 2022, ki gre na roko črnograditelljem

Piton

Guru
11. apr 2022
1.774
-133
113
ksz
zanimiv da sem iz kroga Svobode dobu podobne info, kot jim mamo zadnje dni
gre sicer za dost kredibilno osebo, pa jih nism verjel (sem smatral da gre za izgovore)
to da je zadi cela "mafija" in da majo probleme s koalicijskimi partnerji, da SDS nagaja, praktičn isto kot se zadnje dni govori (da ma vsak večji elektro distrubuter usaj dva hodnika: enga za SD in enga za SDS).....
svašta, kwa mi futramo.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.701
6.469
113
Janša v ofenzivi.

O zgodbi o sodni stavbi je dejal, da smo spregledali bistvo. "Gre za to, da je vlada, ne ministrica ali generalni sekretar neke stranke, ampak vlada na dveh svojih sejah sprejela odločitev, da se več kot šest milijonov denarja iz državne rezerve za naravne nesreče prerazporedi za nakup neke stavbe, za katero je predsednik vlade na zadnji seji parlamenta dejal, da niso imeli ne pogodbe, ne cenitve v gradivu, nobenih podatkov," je pojasnil Janša, ki se mu to zdi precej čudno. "Niti minister za finance v državi Zimbabve si tega ne bi upal," je dejal in dodal, da bi se vsak predsednik vlade zagotovo vprašal, zakaj šest milijonov. Meni pa, da trenutna situacija ni dobra za nikogar, tudi za opozicijo ne, "ker vsi to čutimo in na koncu plačamo s položnicami". Želi si predčasnih volitev.

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.137
-369
63
ksz
zanimiv da sem iz kroga Svobode dobu podobne info, kot jim mamo zadnje dni
gre sicer za dost kredibilno osebo, pa jih nism verjel (sem smatral da gre za izgovore)
to da je zadi cela "mafija" in da majo probleme s koalicijskimi partnerji, da SDS nagaja, praktičn isto kot se zadnje dni govori (da ma vsak večji elektro distrubuter usaj dva hodnika: enga za SD in enga za SDS).....
svašta, kwa mi futramo.
Zanimivo, se strinjam, samo kaj pa ste delali dobri dve leti nazaj? Plesali?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.141
6.959
113
pri taščici
svašta, kwa mi futramo.
Pa dobavitelji tudi najbrz.
Sicer je tole dobro leto staro ampak....

Priponke

• Screenshot_2024-02-06-06-13-19-721_com.facebook.katana-edit.jpg
    Screenshot_2024-02-06-06-13-19-721_com.facebook.katana-edit.jpg
    294,3 KB · Ogledi: 79

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Janša v ofenzivi.

O zgodbi o sodni stavbi je dejal, da smo spregledali bistvo. "Gre za to, da je vlada, ne ministrica ali generalni sekretar neke stranke, ampak vlada na dveh svojih sejah sprejela odločitev, da se več kot šest milijonov denarja iz državne rezerve za naravne nesreče prerazporedi za nakup neke stavbe, za katero je predsednik vlade na zadnji seji parlamenta dejal, da niso imeli ne pogodbe, ne cenitve v gradivu, nobenih podatkov," je pojasnil Janša, ki se mu to zdi precej čudno. "Niti minister za finance v državi Zimbabve si tega ne bi upal," je dejal in dodal, da bi se vsak predsednik vlade zagotovo vprašal, zakaj šest milijonov. Meni pa, da trenutna situacija ni dobra za nikogar, tudi za opozicijo ne, "ker vsi to čutimo in na koncu plačamo s položnicami". Želi si predčasnih volitev.

Zanimivo, da so mu dali medijski prostor. Hm...

• Všeč mi je
Reactions: B81

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
Torej je Janez imel prav desetletja nazaj o lustraciji...
Verjetno ima še danes prav...le kratic strank je več.
Edino mi ni jasno, kje v naši družbi bi dobili poštene ljudi za upravljanje države. Ne da jih ni, se najdejo, ampak z volitvami ovce izvolimo žal volkove, ne pastirje.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Edino mi ni jasno, kje v naši družbi bi dobili poštene ljudi za upravljanje države. Ne da jih ni, se najdejo, ampak z volitvami ovce izvolimo žal volkove, ne pastirje.

posten, deloven clovek se ne znajde v politiki.

ce pa se SLUCAJNO najde kaksen, ki bi rad kaj dobrega naredil za druzbo, ga pa hitro zatrejo ze v kali.

No, sej nekateri politiki tudi naredijo kaj dobrega za druzbo, ampak nas to drago stane.

2. okt 2007
3.868
2.387
113

lustracija bi se absolutno morala zgoditi, samo ni bilo interesa na nobeni strani... treba se je zavedati, da bi v primeru lustracije moral se poslovit JJ in še kar nekaj vidnih članov njegove stranje. ZAto se o tem vedno govori, nobena vlada pa niti sploh ni začela s koraki v tej smeri. Sedaj po 30+ letih pa je itak že vse skupa jprepozno, ker smo v totalnem kur***

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.137
-369
63
lustracija bi se absolutno morala zgoditi, samo ni bilo interesa na nobeni strani... treba se je zavedati, da bi v primeru lustracije moral se poslovit JJ in še kar nekaj vidnih članov njegove stranje. ZAto se o tem vedno govori, nobena vlada pa niti sploh ni začela s koraki v tej smeri. Sedaj po 30+ letih pa je itak že vse skupa jprepozno, ker smo v totalnem kur***
Glede lustracije povprašaj štamprla iz Murgelj, pa ti bo povedal s čim jih je držal v šahu, da lustracije ni bilo!

tomi

Guru
1. sep 2007
18.703
9.919
113
40
MB
Ampak ce bi imeli lustracijo bi se lovke presekale tak pa mamo pri nas dolocena interesna zdruzenja z lovkami ze iz juge.
Tudi ce bi sli po isti poti, bi imeli bistveno manj prtljage za sabo nosit.