Planet Golob

Ko je normaln komentar na novi tv ubi Goloba je pa cisto normalno?

glede na to da je bil prvi janša na tapeti in to mislim da celo na RTVju (če se ne motm je to pisalo na enem transparentu), ne vem zakaj tudi veliki grugru ne bi smel met časti na tak način

sam ste pa zanimivi, jaz recimo kot desničar niti Herte ne gledam na NoviTV, vi pa domala poznate vsako izjavo od vsakega ki jo je izrekel

• Všeč mi je
Reactions: B81

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.244
3.686
113
A bi moral prevzet levičarsko "normalno" komunikacijo nekako takole...?
"Ubi Janšu, smrt Janši, smrt Janšizmu, pacient, fašist....." Pa da bi namesto Janše vstavil Fajonko. Bi blo tako bolj prav?
Na "puklastega šiptarja" si pozabil... ...pa, da o nacistih, fašistih, kleronacifašistih itd... ...sploh ne govorimo.

• Všeč mi je
Reactions: BuDi in 8888
19. jul 2007
2.888
1.604
113
Pred nekaj časa je bilo na kvarkadabri objavljen članek o človeški napaki.

Človeška napaka
Večinoma se izkaže, da je za nesrečo kriva sistemska pomanjkljivost in ne posameznik.*

Na to sem se spomnil, ko prebiram "da sistem je dober, samo prave ljudi je treba tja postavit".

Če ti že petič ne uspe postavit pravega človeka tja, bi veljalo pomisliti, da pa mogoče sistem le ni tako dober, kot si domišljamo.
Mogoče so pa stvari slabo zastavljene in je mogoče stvari bolj širše pregledati in zastaviti.

*https://kvarkadabra.net/2022/05/cloveska-napaka/

• Všeč mi je
Reactions: BuDi

sad

Guru
24. avg 2007
21.168
9.801
113
Jaz mislim, da ne. To je bil moi point. Racionalizacija in nekoruptivno delovanje je mozno le, ce bodo ljudje, ki delajo v tem sistemu racionalni in nekoruptivni. Pa lahko 100 sistemov zamenjas.

Pri tem pa... Veliko srece. Mi to nismo in ne kažemo niti najmanjsega namena biti. Na vseh nivojih, od malega fusarja do najvecjega tiča. Nacije, ki to so, seveda ni da nimajo nobenega problema in ppsameznih dogodkov okoli tega, pri nas pa isceno dogodke, ki so cisti in jim potem se ne verjamemo, da so se zgodili, ker je dodatno se znak inteligence baje, ce dvomis in isces teorije take in drugacne. Tistmu, ki uspe mindset Slovencev spreobrniti, mu ala vera.
Torej, če prav razumem, zdravnik v sklopu javnega zdravstva je koruptiven, popoldan ko dela privat je pa vzor poštenosti. Ali ko enkrat preide iz javnega v privat, taisti zdravnik postane pošten. Dobro to.

Sonny_Chiba

Majstr
3. dec 2011
1.753
-838
83
glede na to da je bil prvi janša na tapeti in to mislim da celo na RTVju (če se ne motm je to pisalo na enem transparentu), ne vem zakaj tudi veliki grugru ne bi smel met časti na tak način

sam ste pa zanimivi, jaz recimo kot desničar niti Herte ne gledam na NoviTV, vi pa domala poznate vsako izjavo od vsakega ki jo je izrekel
Seveda gledam in berem novo tv, kako pa naj bi drugace vedel resnico, ce so vsi ostali mediji levicarski ter lazejo, zavajajo??

erikson

Guru
25. avg 2007
22.660
6.423
113
ilegalni prehodi meje 2023.png

V obdobju od 1. 1. 2023 do 28. 2. 2023 je bilo obravnavanih 5.162 nedovoljenih vstopov v državo (v istem obdobju 2022, 1.295 nedovoljenih vstopov). Najpogosteje so bili obravnavani državljani Afganistana, Maroka, Rusije in Kube.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.660
6.423
113
Sedaj, ko je SDS dohitela Svobodo, je Golob ukazal, da morajo več delati. Mediji pa bodo morali bolje komunicirati.

Golob je po naših informacijah poslancem tudi zabičal, da naj načrt do vložitve predloga ostane strogo varovana skrivnost. Razlog naj bi menda bila nevarnost, da bi SDS pohitela z vložitvijo svojega predloga zakona o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju, s tem pa zaustavila obravnavo koalicijskega predloga. V zadnjih dneh so namreč zakrožile informacije, da bo SDS v postopek vložila kar predlog svojega nekdanjega poslanca, zdaj pa vodje protestov upokojencev Pavla Ruparja. Ta je vložitev napovedal za danes.

Na sestanku poslanske skupine so sicer spregovorili tudi o padanju podpore vladi in največji koalicijski stranki Gibanju Svoboda, ki ga kažejo zadnja javnomnenjska merjenja. Zato je mogoče predlog o ukinitvi oziroma preoblikovanju dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja razumeti tudi kot željo, da bi si s to potezo povrnili del izgubljenega zaupanja javnosti. Med drugim naj bi se po besedah naših virov tudi dogovorili, da bodo vladajoči v prihodnje več delali ter več in bolje komunicirali načrtovane reforme oziroma projekte.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113

pa da vidimo, kako so si zamislili...

čeprav, potem zakon o prepovedi podražitev dodatnega zav., ki naj bi ga sestavili do 1. maja ne bo imel smisla...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.690
9.904
113
40
MB
Pred nekaj časa je bilo na kvarkadabri objavljen članek o človeški napaki.

Človeška napaka
Večinoma se izkaže, da je za nesrečo kriva sistemska pomanjkljivost in ne posameznik.*

Na to sem se spomnil, ko prebiram "da sistem je dober, samo prave ljudi je treba tja postavit".

Če ti že petič ne uspe postavit pravega človeka tja, bi veljalo pomisliti, da pa mogoče sistem le ni tako dober, kot si domišljamo.
Mogoče so pa stvari slabo zastavljene in je mogoče stvari bolj širše pregledati in zastaviti.

*https://kvarkadabra.net/2022/05/cloveska-napaka/
to sem zadnjič razlagal ko se je bizi žnjtic glupiral.

za privat, pa naj si gre za najbolj banalno storitev, bo 1x slaba pa smo zaključli.

javni sektor pa že 30 let dela za qrac, pa je edina rešitev da jim damo vec denarja, yeah right.