Planet Golob

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Saj, če malo spremljaš ta forum hitro ugotoviš, da nekateri brez teme o politiki nimajo nič za povedat. Se vidi v drugih temah. Potem, pa so zi izmislili teme kot so planet golob, tema ki je odletela kot golob itd. Se opravičujem za morebitno cviljenje:evil:
Zdaj, ko so na oblasti tvoji, se ti ne bi rad nič o politiki pogovarjal?

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in B81

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Saj, če malo spremljaš ta forum hitro ugotoviš, da nekateri brez teme o politiki nimajo nič za povedat. Se vidi v drugih temah. Potem, pa so zi izmislili teme kot so planet golob, tema ki je odletela kot golob itd. Se opravičujem za morebitno cviljenje:evil:

eh, pač nekje morjo OBOJI sproščat svoje frustracije. Enim ful pomeni, da lahko nekoga ponižujejo, ga žalijo. S tem si pa filajo svoj ego.

No, pa sej ne rečem, sej niso vsi isti. nekateri se zanjo čist kulturno menit.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.307
113
No sedaj nam še Italija grozi z uvedbo nadzora na meji...

Ja ta naša perjad zarukana.
Verjetno bo Fačonka odletela v Bruselj in vložila protesno noto in se z kajlo vrnila v Afriko, kjer se počuti domače...

sad

Guru
24. avg 2007
21.168
9.801
113
Ker bi to za seboj potegnilo neko drugo logiko. Logiko premij. Ce si fejst bolan pa star, je premija višja, ker je strosek morebitnega "popravila" visji. Preden prides v tisti famozni statisticni 2 leti ali koliko pred smrtjo, ko porabis 90% vsega kar si v zivljenju porabil za zdravstvo. Takrat ocenijo totalko.
A racionalizacija in raz… dvornih dobaviteljev je možna le s privat zdravstvom?
To je tak kot če bi jaz frocu rekel, da lizike ne bo dobil, ker je neko letalo nad Londonom imelo 5 minut zamude.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.450
6.962
113
Jaz mislim, da ne. To je bil moi point. Racionalizacija in nekoruptivno delovanje je mozno le, ce bodo ljudje, ki delajo v tem sistemu racionalni in nekoruptivni. Pa lahko 100 sistemov zamenjas.

Pri tem pa... Veliko srece. Mi to nismo in ne kažemo niti najmanjsega namena biti. Na vseh nivojih, od malega fusarja do najvecjega tiča. Nacije, ki to so, seveda ni da nimajo nobenega problema in ppsameznih dogodkov okoli tega, pri nas pa isceno dogodke, ki so cisti in jim potem se ne verjamemo, da so se zgodili, ker je dodatno se znak inteligence baje, ce dvomis in isces teorije take in drugacne. Tistmu, ki uspe mindset Slovencev spreobrniti, mu ala vera.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.307
113
Jaz mislim, da ne. To je bil moi point. Racionalizacija in nekoruptivno delovanje je mozno le, ce bodo ljudje, ki delajo v tem sistemu racionalni in nekoruptivni. Pa lahko 100 sistemov zamenjas.

Pri tem pa... Veliko srece. Mi to nismo in ne kažemo niti najmanjsega namena biti. Na vseh nivojih, od malega fusarja do najvecjega tiča.

Pri nas je to nemogoče, že zaradi sodstva.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.450
6.962
113
Pri nas je to nemogoce, ker vsak starta pri drugem, pri sebi bi pa koncal, ce sploh. Zase ima Janez drugacna pravila in standarde kot za druge. Obrni vzorec, pa je zadeva resena.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.307
113
Pri nas je to nemogoce, ker vsak starta pri drugem, pri sebi bi pa koncal, ce sploh. Zase ima Janez drugacna pravila in standarde kot za druge. Obrni vzorec, pa je zadeva resena.
seveda to nima nobene veze in je pravzaprav populistično...
Problem je sistemska korupcija. Tukaj vse pade
pa naj si gre za pranje denarja, FURS, banke.... itd...

lahko primer so poslovni subjekti, ki ne odvajajo ddvja in ne plačujejo prispevkov, nared ti to v lastnem podjetju pa poročaj
primer pranja denarja urad jebe fizične osebe ki vežejo depozite na 15k, medtem pa nekdo na miki miško trasfira miljardo ven iz banke..
.....

se spomniš elana in Šubica.....
no sedaj je cenjeni odvetnik

itd itd itd.....

recimo opankarjev pankrt ima prihodkov 1000 samo na diners zapravi 10k mesečno, opankar obrne izvšitelja med izvršbo...
itd itd.....

lahko gremo v nedogled....
Nekdo je na funkciji ko so v javnost dani prisluhi sicer so jih zaradi zastaranja izvrgli in je še vedno na funkciji, pa dejmo to v Nemčiji, kjer si je župan kupil flašo in kondome in letel...