Planet Golob

erikson

Guru
25. avg 2007
22.652
6.414
113
urska afrika.jpg

Uradni namen misije v Afriko naj bi sicer bil, da pridobimo glasove za nestalno članstvo v varnostnem svetu OZN. Tako da bomo lahko kmalu videli, ali bo kaj iz tega, ali pa je Urška tam samo "afne guncala".

• Haha
Reactions: Mr_Wolf in optiplex
2. okt 2007
3.860
2.373
113
vedno nekdo Janezka vmeša, kaj imam jaz z njim, ti pa če na njega onaniraš, pa izvoli...

moj point je bil, ali levi ali desni, vedno eni jokcajo z nekimi pismi, peticijami izven meja... res, kot mali otroci... umazano perilo bi prali doma, vsaj navzven bi morali delovati koliko toliko usklajeno, sedaj pa kot, da imamo dve državi, vredni pa nismo niti ene...

netko

Guru
25. jul 2007
6.976
2.264
113
mi Slovenci se bomo itak sami sebe požrli.... nevredni svoje države, tožarimo pa se zunaj meja kot mali otroci...
seveda najboljše kar se nam je zgodilo je bila jugoslavija po besedah in dejanjih širše množice volilcev leve zalege... naprej slovenija ni bila intimna opcija niti prvemu človeku države in bog ne daj da se reče kakšna čez drugo tretjo... generacijo prišlekov, ki zavestno ne govorijo jezika države, ki mimogrede marsikoga tudi živi... skratka nevredni države in prekleto lepo se vidi komu lastna država ni vrednota... ko smo pa že pri tožarjenju pa se spomni skupine 561 al koliko že...

B81

22. jul 2007
37.575
10.867
113
vedno nekdo Janezka vmeša, kaj imam jaz z njim, ti pa če na njega onaniraš, pa izvoli...

moj point je bil, ali levi ali desni, vedno eni jokcajo z nekimi pismi, peticijami izven meja... res, kot mali otroci... umazano perilo bi prali doma, vsaj navzven bi morali delovati koliko toliko usklajeno, sedaj pa kot, da imamo dve državi, vredni pa nismo niti ene...
Iscem podoben post izpred dveh let pa to...

• Haha
Reactions: Kamele0N in tomi
2. okt 2007
3.860
2.373
113
seveda najboljše kar se nam je zgodilo je bila jugoslavija po besedah in dejanjih širše množice volilcev leve zalege... naprej slovenija ni bila intimna opcija niti prvemu človeku države in bog ne daj da se reče kakšna čez drugo tretjo... generacijo prišlekov, ki zavestno ne govorijo jezika države, ki mimogrede marsikoga tudi živi... skratka nevredni države in prekleto lepo se vidi komu lastna država ni vrednota... ko smo pa že pri tožarjenju pa se spomni skupine 561 al koliko že...

kje sem kakšo YU omenjal, vsi smo pred 30+ leti upali, da bomo postali druga Švica, sedaj po 30+ letih pa še vedno prepire enih in drugih (levih, desnih), katerih večina je v politiki bila pred letop 1990.

Manjka nam prava lustracija, kjer bi vsem tem prepovedali politično dejstvovanje. Res, je imel Kramberger v marsičem prav.

netko

Guru
25. jul 2007
6.976
2.264
113
kje sem kakšo YU omenjal, vsi smo pred 30+ leti upali, da bomo postali druga Švica, sedaj po 30+ letih pa še vedno prepire enih in drugih (levih, desnih), katerih večina je v politiki bila pred letop 1990.

Manjka nam prava lustracija, kjer bi vsem tem prepovedali politično dejstvovanje. Res, je imel Kramberger v marsičem prav.
ni res bilo je veliko takih, ki v slo niso verjeli v večji meri so v bazenu izbrisani
kot rečeno tudi vrhovni poveljnik brezmadežni Milan K si ni želel te države
in leta po 1991 poslušamo mite in tudi laži o tej krasni državi, ki je bila velesila a na koncu razpadla...
in zakaj sem to vmešal? zato ker s takim odnosom do države pač imamo to kar imamo in mimogrede še tisto malo kar je v smeri neke nacionalne identitete se sistematično zaničuje zapira, nazadnje muzej
skratka pri nas so zvezde migranti, izbrisani, partizani, udbovci vsi ostali fašisti pa za v norišnico...

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

sad

Guru
24. avg 2007
21.155
9.794
113
To, da me bodo bolj obdavčili, da bo očitno zdravstvo šlo dokončno v k..., pokojnin itak ne bomo imeli, me boli, ampak ne toliko kot to, da mi je planet Golob zagnusil ples. Samo zato si zasluži doživljensko čuzo.

• Haha
Reactions: tomi in Sonny_Chiba

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Urška ni odšla v Afriko, da bi špilala turistko, temveč prosjačit za glasove v ZN. Če pa prosjačiš, se pač moraš prilizovati. Koliko glasov bi dobila, če bi v obiskanih državah opozarjala na kršenje človekovih pravic in pravic LGBT? :bonk:
Tisti pa, ki pisarijo, da bi moralo te zadeve opraviti Zunanje ministrstvo, pa spomnim, da Angleži na take misije pošiljajo celo svojega kralja z vso njegovo družino vred.
Če pa slučajno tega članstva v VS ne bomo dobili, boste pa vsi vpili, da smo za to premalo naredili. :evil:

delter333

Guru
21. maj 2010
1.927
1.626
113
Notranjska
Evo kmeri obljublal ukinitev PZZja..

Realnost pa dvg za 30% premija..
Ampak mormo jim dati tudi kredo, lenuharčki so že ukrepali
Poglej priponko 66191

tko da je problem solved...

SD visokega čela pa ni nikjer

tisti ki plačujejo obvezno
višja premija PZZ

pa kup ljudi nima niti osebnega zdravnika...

Dame in Gospodje
komunizem v vsem svojem sijaju..

aja inflacija pa samo 10%
NVOji pa novi miljončki, da bodo ulico zatiral.
V komunizmu je kmet imel posebno zdravstveno izkaznico in manj pravic, tako da še nekaj lufta navzdol imamo.

B81

22. jul 2007
37.575
10.867
113
Urška ni odšla v Afriko, da bi špilala turistko, temveč prosjačit za glasove v ZN. Če pa prosjačiš, se pač moraš prilizovati. Koliko glasov bi dobila, če bi v obiskanih državah opozarjala na kršenje človekovih pravic in pravic LGBT? :bonk:
Tisti pa, ki pisarijo, da bi moralo te zadeve opraviti Zunanje ministrstvo, pa spomnim, da Angleži na take misije pošiljajo celo svojega kralja z vso njegovo družino vred.
Če pa slučajno tega članstva v VS ne bomo dobili, boste pa vsi vpili, da smo za to premalo naredili. :evil:
Ja, ker smo njo poslali.