Planet Golob

erikson

Guru
25. avg 2007
22.657
6.416
113
urska zirafa.png

pasek setinc v afriki.png

Nekdanja profesionalna novinarka in poslanka Svobode je Slovenijo med foto safarijem v Afriki predstavljala v strganih kavbojkah.

Sonny_Chiba

Majstr
3. dec 2011
1.753
-838
83
Ekipa je bila dobra... samo volilci so usekani....

ta faktor je ključen...
Še dokaz, pernati je govoril, da bo zvišal davke, drugače bi ljudje preveč zapravljali...
Povej mi eno državo, ki bi šla tazga idiota volit...

No ja Slovenistan srbostan....
Ko boste enkrat v Stranki Defektnih Subjektov vključno z ljubljenim vodjem ugotovili da narod ni volil Goloba ampak je volil proti janši bo marsikaj drugače. Do takrat pa živite v svojem balončku popolnosti.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.307
113
Ko boste enkrat v Stranki Defektnih Subjektov vključno z ljubljenim vodjem ugotovili da narod ni volil Goloba ampak je volil proti janši bo marsikaj drugače. Do takrat pa živite v svojem balončku popolnosti.
Saj zato me čudi, zakaj zdej tulijo in štrajkajo....

To vem, da je zdej vsazga sram priznat, da je volil Goloba.
ps defekten je tisti, ki voli po obrazu ne po programu....

Verjetno ti tega ne dojameš pravilno... Zame četudi bi bil Mesec in bi imel program tak, kot ga želim in nebi bil utopičen bi ga volil. Glede nato da je gospodarstvo večinoma podprla JJ imam prav..

Sedaj so pomembni NVOji in dodatna ministrstrva. Folk pa pleše.
no sej je samo 10% inflacija, ne vem zakaj tulijo za 10 eurov...

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.307
113
Saj ne rečem da nimaš prav, vendar Zakaj ljudje raje volijo opico kot pa SDS?
druge razlage ni, kot da so butasti....
Praktično brez programa, da greš volit stranko, še več, da ti v obraz govori, da bo dvignil davke...

+ da je JJ podprlo gospodarstvo.

Mediji vemo kateri so odigrali vlogo, da tisti, ki gleda na faco je volil kar so propagirali. Sedaj pa imamo Trboveljski sindrom, ko so čapci mahal z položnicami, da niso zato podprli Goloba..., naj še počakajo, da jim malco, regres in prevoz na delo obdavči, pa temeljito zaračuna davek na nepremičnine..

... Ko pa že omenjaš opico, Klakočarjeva je navdušena nad to vrsto, še več bodo plačevali za posvojitev...

Folk pa crkava v čakalnih vrstah upokojenci pa gledajo položnice, trošarine itd....
to je to..

Jaz osebno si želim, da ta vlada zdrži 4 leta v trenutni postavi....
Sem pripravljen zato plačat tudi procent od vrednosti nepremičnine, samo da se bomo lahko norca delal...

• Všeč mi je
Reactions: roCkY in Mr_Wolf

B81

22. jul 2007
37.581
10.869
113
No ja...na voljo so bili SD, Levica, Pirati itd...seveda so volili proti jansi, ampak najbolj vsec vam je bil golob, ki se je ze prej spraseval, kaj bo on z nizkimi davki... razumi to, ce mores.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.307
113
No ja...na voljo je bila SD, Levica, Pirati itd...seveda so volili proti jansi, ampak najbolj vsec vamnje bil golob, ki se je ze prej spraseval, kaj bo on z nizkimi davki... razumi to, ce mores.
No ja medijska gonja je nevtralizirala vse to. NVOji so bili na pohodu, celo upokojence so vozili na volišča..
Nato pa twiter zapisi, pomagali smo vam na oblast zdaj pa nam plačajte...

sej je jasno, tak narod si zaluži stanje kot je.
In naj potem plačujejo, da bodo mogoč drugič pogledali program ne faco. To je še edina rešitev, da se mogoče kaj spremeni. Upam samo da JJ spet ne bo prevzemal puške iz koruze na pol mandata in potem spet normaliziral stanje....

Sonny_Chiba

Majstr
3. dec 2011
1.753
-838
83
No ja...na voljo so bili SD, Levica, Pirati itd...seveda so volili proti jansi, ampak najbolj vsec vam je bil golob, ki se je ze prej spraseval, kaj bo on z nizkimi davki... razumi to, ce mores.
Očitno imajo ljudje raje višje davke kot pa da gledajo janšo naslednja leta. Dejstvo je tudi da v sloveniji nimamo desne stranke, imamo samo janšo. če se z njim ne strinjaš, ti preostane?? Samo ne mi omenjat NSI.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.307
113
Očitno imajo ljudje raje višje davke kot pa da gledajo janšo naslednja leta. Dejstvo je tudi da v sloveniji nimamo desne stranke, imamo samo janšo. če se z njim ne strinjaš, ti preostane?? Samo ne mi omenjat NSI.
Sedaj tega ni opazit, vsi jamrajo...

Kar se tiče NSI pa raje volim levico kot NSI... Najbolj pa sovražim hinavce. Pri ubrisani levici vsaj veš pri čem si, pri NSI pa nikoli.