Zadeva je z baterijo sicer malo bolj komplicirana ker moras imeti za subvencijo baterijo ki ima 70% nazivne moci elektrarne kar v coni 14kwp pomeni najmanj 10kw baterijo nekaj dodatne instalacije, zelo verjetno se dodatni inverter, pa zadeva kar poskoci, je pa res da je skoraj 7000 subvencije, kar pomeni da bo skupna investicija proti 20000 oz nekje med 16 in 20
Vseeno pa mi ni jasno zakaj clovek kateremu odgovarjas deluje kot stara baba ki svoje odlocitve sprejema na podlagi nepreverjenih informacij in predsodkov
Stara baba gor ali dol... investicije dolgoročne mi ne dišijo. Malo sem bral obrne se po cca 7 letih, da si na nuli... to je zame dolgoročna investijcija po 7 letih nimaš nič..
Dej za pet let v xrp 15k in poročaj......
Glede nato da mi udobje ne trpi, redukcij ni in po 7 letih bi iz moje investicije verjetno najel kitajce da mi dinamo gonijo, da bo free....
tko to stara baba gleda......
Če bi bila redukcija in bi trpelo udobje, bi brezskrbi že blo zmontiran. Tko pa je to zame brezveze, da mi en reče po 7 letih boš na nuli... hvala lepa adijo....
ps pa če ne upoštevam, kaj vse bo čez 7 let na voljo, da boš z mojim kriptom kupu lahko dejansko nekaj kar boš dejansko neodvisen od javnega omrežja...
To je moje razmišlanje...