Ne, kupijo se preko agencije, kjer se dogovori za višjo ceno, agencija pa da dve karti, na računu pa ena. Saj veš, pa se Aljomana delaš.Ministrica pa karte prav gotovo osebno kupuje.![]()
Ne, kupijo se preko agencije, kjer se dogovori za višjo ceno, agencija pa da dve karti, na računu pa ena. Saj veš, pa se Aljomana delaš.Ministrica pa karte prav gotovo osebno kupuje.![]()
Se spoznaš na goljufije vidim, zato si pa pobegnil k jodlarjem.Ne, kupijo se preko agencije, kjer se dogovori za višjo ceno, agencija pa da dve karti, na računu pa ena. Saj veš, pa se Aljomana delaš.
Samo povem kaj osvoboditelji počnejo. In ti tega nisi zanikal. Si morda vpletan?Se spoznaš na goljufije vidim, zato si pa pobegnil k jodlarjem.
Res imaš 5 minut časa da serješ vsem tu gor.Samo povem kaj osvoboditelji počnejo. In ti tega nisi zanikal. Si morda vpletan?
Ćasa imam koliko si ga vzamem. Za našiste pa še posebej. Začnite živet od dela.Res imaš 5 minut časa da serješ vsem tu gor.
Kaj naj bi pa zanikal? Malo preberi kaj sem malo nazaj pisal, če boš razumel, ko ti z vsake omare skačejo našisti
hitra matematika daš trenudno 15k v xrp po ceni 0,5015kilo v ripl in cez 15 let si na nuli. to pa ni najbolj posrecena logika
celice delajo vsaj 25 do 30 let.. torej.
Mal nabijas, ce bi imel toliko kot klobasas potem ti inesticija 15000 nebi delala tezav, ker se ti vlozek 180000 namesto 200000 sploh nebi poznal, pa gremo po drugi poti, recimo da noces dati denarja, ker ga bos noro 1000 krat obrnil.... vzames kredit na ekoskladu in se naprej placujes cca 200 eur z razliko da bo racun za elektrioo toliko manjsi preostanek pa bo sel za vracanje kredita, torej ne zmanjsujes svoje kripto investicije, po 7 letih ko odplacas kredit pa placujes le se omreznino preostanek pa namesto za elektriko vlagas v kripto... aja sory ta drobiz te ne zanima in mimogrede investicija ki se povrne v 7 letih je odlicna tudi 10 je se povsem sprejemljivohitra matematika daš trenudno 15k v xrp po ceni 0,50
ob bull runu bo vsaj 5-6$ že prihodnje leto... predstavljaj si še vzvod...
still mrtev kapital vsaj 5 let....
nisi neodvisen, verjetno ne bo toč, neurij, poplav 25 let ....
Tudi tehnologija vedno večji izkoristek dela... še enkrat če ne veš kam z denarjem ok, razumem. Če ga investiraš malo pametno pa je to druga in je ta investicija mrtev kapital, šele pol žnj letih če je vse idealno začneš služit.
Un kmet k mu je zgorel ravno nedolgo nazaj ma 2 miljona škode, v Ibiju v kranju je žnjkrat gorel na fotovoltaiki...
Skratka....
Zaenkrat je moj edini rizik položnica, ki jo v enem vzvodu 10x plačam pr 1 procentu dviga nekega šitcoina...
predstavljej si to.... ps pa imam pr vzodih cca 60% uspešnosti, drugače me povozi stop loss. Ps pa samo gledaš kater coin prebije recimo 20MA in počakaš 4 urni svečnik da je potrjen in vztopiš z vzodom z stop lossom
tako lahko je to.
Kot rečeno zaenkrat me dolgoročne investicije ne zanimajo. Udobje ne trpi, redukcije ni.
Kaj pa bašem, sem reku, da bi mogu iz kripta dat ven ja nočem...Mal nabijas, ce bi imel toliko kot klobasas potem ti inesticija 15000 nebi delala tezav, ker se ti vlozek 180000 namesto 200000 sploh nebi poznal, pa gremo po drugi poti, recimo da noces dati denarja, ker ga bos noro 1000 krat obrnil.... vzames kredit na ekoskladu in se naprej placujes cca 200 eur z razliko da bo racun za elektrioo toliko manjsi preostanek pa bo sel za vracanje kredita, torej ne zmanjsujes svoje kripto investicije, po 7 letih ko odplacas kredit pa placujes le se omreznino preostanek pa namesto za elektriko vlagas v kripto... aja sory ta drobiz te ne zanima in mimogrede investicija ki se povrne v 7 letih je odlicna tudi 10 je se povsem sprejemljivo
Sem odnehal... zivis pa s totalno izkrivljeno sliko, ampak to ni moj problem, mi je pa res sicer hudo smesno se posebej tisto o porazu od porazaKaj pa bašem, sem reku, da bi mogu iz kripta dat ven ja nočem...
Še enkrat ti ne razumeš, kar napišem.
Kredita nočem....
to je dolgoročna investicija period in da si v 7 letih na 0 je poraz od poraza. Že holderji več zaslužijo, če recimo vsaj nekje pri vrhu prodajo.
Nehej lepo te prosim.
tok nesposobn da ne boš našel privat sporočil pa tudi ti nisi, čeprav spadaš med potrjene lef.tarde.No cappy a si užaljen k te ne povabijo v šoping?
Kdaj boš objavil printscreen nadlegovanja?
Objavi printscreen nadlegovanja, da razrešimo zagato.tok nesposobn da ne boš našel privat sporočil pa tudi ti nisi, čeprav spadaš med potrjene lef.tarde.
Ti bo tale majstr povedalFajn to. Zato pa je toliko kriptomilionarjev. Pa kar nekaj takih, ki so na štrik šli potem.
Pri fotovoltaiki še nisem slišal, da bi kdo na štrik šel, res pa si tudi Lambota ni kupil iz nje. No, trenutni ponudniki kar lepo delajo proti njemu.
netko sej če vidiš v tem dodano vrednost ok.... ne rabiš posiljevat pol stem. Jest jo žal ne....Sem odnehal... zivis pa s totalno izkrivljeno sliko, ampak to ni moj problem, mi je pa res sicer hudo smesno se posebej tisto o porazu od poraza
netko sej če vidiš v tem dodano vrednost ok.... ne rabiš posiljevat pol stem. Jest jo žal ne....
Pa recmo da mam visoko položnico, za koga pa tudi ne.., kaj vem...
Pa tud plina nimamo, ker ga nočem ne v kuhni ne za ogrevanje...., pa se me isto prepričevali k sem gradil, ko je domplan pršu za priklop, ker komunalca sem valda plačal tudi za plin (nimaš izbire), sem reku ne rabim, te nč ne košta če daš cev in omarco gor... a omrežnino bi kljub temu plačal četudi imam porabo 0...
pa nimamo omarce ne cevi....
Vedno moraš videt nek smisel, če ga ti pa ok svaka čast...