Planet Golob

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.021
18.708
113
Sex z radiatorjem ovit v gorečo SLO zastavo s pesom na ketni, sredi javnih vrtov. To bi šlo ven za kaksna nepovratna?
Odvisno od tega kdo ma vlado čez - če lef.tardi potem imaš šanse.

Ne, k tega je že zdej preveč. Namest radiatorja daš frajtonarco, namest pesa odojka, pa vidiš, da je preveč "ukradena ideja". Razmišljaj s tadrugo levo hemisfero.
Preveč? Ali lahko prosim samo ene dva ali pa tri take primere pokažeš? Ali pa vsaj enega no, tole se bere kot must see. :D

P.s. Nimajo vsi dveh levih hemisfer in sajkek dvomim da spada mednje...

mistique

Guru
16. jun 2009
16.620
3.669
113
Lahko tavžnt primerov. Veselice, fantovščine, 40ke, 50ke, 60ke, 80ke, romska naselja...s kanček domišljija (aktivna in razvita desna hemisfera) je v tem kar je nagruntal sajkx precej znan oz. zlajnan koncept. Nau dubu sredstev 100%.

• Haha
Reactions: Gatto

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.021
18.708
113
Se mi je kar zdelo, da ne bo nič s prikazom. :(

P.S. Nekaj z zlajnanim konceptom še ni zgolj zaradi tega obsojeno na neuspeh, videno večkrat v praksi na več področjih, tudi pri nabiranju finančnih sredstev.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Steve

Guru
13. avg 2007
10.686
2.873
113
Res so slabi luzerji, ki še vedno niso dojeli, da je z njimi konec

Screenshot_20260518-195606.png

Zapomnite si moje šloganje: ta sekta bo razpadla tako hitro kot je nastala. Ker ustanovljena je bila samo kot kult okrog ptičje kuge + privilegij biti pri koritu. To je edino, kar jih je držalo skupaj 4 leta

19. jul 2007
3.113
1.854
113
Res so slabi luzerji, ki še vedno niso dojeli, da je z njimi konec

Poglej priponko 106013

Zapomnite si moje šloganje: ta sekta bo razpadla tako hitro kot je nastala. Ker ustanovljena je bila samo kot kult okrog ptičje kuge + privilegij biti pri koritu. To je edino, kar jih je držalo skupaj 4 leta
"V tem času bi poskrbeli za ohranitev stabilnosti države in spremembo volilnega sistema,"

Je kje konkretna informacija, kaj si predstavljajo pod terminom: sprememba volilnega sistema?

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in Matey
  • Všeč mi je
Reactions: BuDi in Kamele0N