Prepozno aktiviran. Se zgodi in ni posteno bit prevec kriticen.A to si bil v hibernaciji do danes?
Prepozno aktiviran. Se zgodi in ni posteno bit prevec kriticen.A to si bil v hibernaciji do danes?
A si geslo pozabil al zakaj se ne oglasa vec?Svobodnjaka pa res ni več za videt zadnje čase-njegovi posti so bili kar hudi za prebirat(ok, strankarski pamfleti niti ne), ko je par forumskih tapametnih zatiral na polno..![]()
...zakaj se ne oglasa vec?
pa ti si v nočnih ful radodaren s komplimenti, upam, da imajo kršitelji reda tudi kaj od tega...A si geslo pozabil al zakaj se ne oglasa vec?

Prava vegetarijanska zabava.
![]()
Ekskluzivne podrobnosti z zabave. 12.000 evrov za rojstni dan Tine Gaber, Golob pa naj bi vprašal: “Ali gre brez DDV-ja?”
Po informacijah več naših virov naj bi predsednik vlade Robert Golob minuli konec tedna obiskal praznovanje okroglega rojstnega dne svoje partnerke Tine Gaber v ljubljanski restavraciji Mio Nonno pod…www.zanima.me
Povabljenci naj bi med drugim pojedli približno 13 kilogramov steakov in 18 kilogramov rib, zabava pa naj bi se po navedbah prisotnih končala šele okoli štirih zjutraj. Za glasbeni program naj bi skrbel srbski pevec Bojan Kovačević, ki naj bi z balkanskim glasbenim repertoarjem nastopil med drugo in četrto uro zjutraj. Na dogodku naj bi bila prisotna tudi premierjeva varnostnika.
Se splača it. Meni osebno je glede italijanskih jedi in steakov vibe boljši v Krtini.No, ce ne drugega, Robertina lahko dobi zasluzen popust za reklamo. Do sedaj nisem vedela, da obstaja, zdaj ko sem sla na njihov FB mi pa izgleda čisto za iti.
Je ze kdo bil?
ce je za tino dobro, bo tudi za nas plebejce.No, ce ne drugega, Robertina lahko dobi zasluzen popust za reklamo. Do sedaj nisem vedela, da obstaja, zdaj ko sem sla na njihov FB mi pa izgleda čisto za iti.
Je ze kdo bil?
No ja, populizmi običajno pridejo z nekim "price tag-om". TEŠ je preprosto sramoten projekt. Da se tak projekt prične je zame že razlog, da potni list potisnem v režo paper shredder-ja...populizem je da gre za projekt ki nima v nobeni realnosti prav nobenega smisla toliko denarja ki ga nekdo s povprečno plačo zasluži v 18 letih?
zgleda ne živimo na istih planetih.
Poglej priponko 105994
Urška je nazaj v svojem razumevanju povezovanja in sodelovanja v politiki.
Stranka Resnica je desna, populistična stranka in stranka Demokrati je desna, konformistična stranka. Obe sta zrasli na lažeh in obe bosta v naslednjih dneh omogočili, da oblast v Sloveniji spet prevzame SDS, ki je skrajno desna stranka s fašističnim in avtoritarnim načinom delovanja.
Jaz… veckrat. Karkoli sem tam jedel je bilo dobro vendar ni poceni. Nazadnje ene dva tedna nazaj trije smo zeleli meso ena pa trenutno ne sme surovih zadev in smo morali pokombinirat.No, ce ne drugega, Robertina lahko dobi zasluzen popust za reklamo. Do sedaj nisem vedela, da obstaja, zdaj ko sem sla na njihov FB mi pa izgleda čisto za iti.
Je ze kdo bil?
12k€ ni velik za ornk fešto. Plus pjača!Prava vegetarijanska zabava.
![]()
Ekskluzivne podrobnosti z zabave. 12.000 evrov za rojstni dan Tine Gaber, Golob pa naj bi vprašal: “Ali gre brez DDV-ja?”
Po informacijah več naših virov naj bi predsednik vlade Robert Golob minuli konec tedna obiskal praznovanje okroglega rojstnega dne svoje partnerke Tine Gaber v ljubljanski restavraciji Mio Nonno pod…www.zanima.me
Povabljenci naj bi med drugim pojedli približno 13 kilogramov steakov in 18 kilogramov rib, zabava pa naj bi se po navedbah prisotnih končala šele okoli štirih zjutraj. Za glasbeni program naj bi skrbel srbski pevec Bojan Kovačević, ki naj bi z balkanskim glasbenim repertoarjem nastopil med drugo in četrto uro zjutraj. Na dogodku naj bi bila prisotna tudi premierjeva varnostnika.

To nebi verjel, ce nebi vidu.Kaksna cudna nakljucja.