Planet Golob

erikson

Guru
25. avg 2007
25.552
8.910
113
urska fasisti sds.png

Urška je nazaj v svojem razumevanju povezovanja in sodelovanja v politiki.

Stranka Resnica je desna, populistična stranka in stranka Demokrati je desna, konformistična stranka. Obe sta zrasli na lažeh in obe bosta v naslednjih dneh omogočili, da oblast v Sloveniji spet prevzame SDS, ki je skrajno desna stranka s fašističnim in avtoritarnim načinom delovanja.

erikson

Guru
25. avg 2007
25.552
8.910
113
Prava vegetarijanska zabava.

Povabljenci naj bi med drugim pojedli približno 13 kilogramov steakov in 18 kilogramov rib, zabava pa naj bi se po navedbah prisotnih končala šele okoli štirih zjutraj. Za glasbeni program naj bi skrbel srbski pevec Bojan Kovačević, ki naj bi z balkanskim glasbenim repertoarjem nastopil med drugo in četrto uro zjutraj. Na dogodku naj bi bila prisotna tudi premierjeva varnostnika.

• Ljubezen
Reactions: Kamele0N

sajkek

Guru
16. mar 2008
40.000
14.072
113
Ne buč prodajat... Naslov oz. projekt nima veze z dezevnico (razen naslova, da se spipa sredstva).
"Skupnostno zbiranje deževnice in vrtnarjenje za ohranjanje okolja in enakost spolov"

filanje NVOjev za brezveze. niti skriva se ne.

• Všeč mi je
Reactions: B81 in Kamele0N

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.927
9.131
113

Povabljenci naj bi med drugim pojedli približno 13 kilogramov steakov in 18 kilogramov rib, zabava pa naj bi se po navedbah prisotnih končala šele okoli štirih zjutraj. Za glasbeni program naj bi skrbel srbski pevec Bojan Kovačević, ki naj bi z balkanskim glasbenim repertoarjem nastopil med drugo in četrto uro zjutraj. Na dogodku naj bi bila prisotna tudi premierjeva varnostnika.

No, ce ne drugega, Robertina lahko dobi zasluzen popust za reklamo. Do sedaj nisem vedela, da obstaja, zdaj ko sem sla na njihov FB mi pa izgleda čisto za iti.

Je ze kdo bil?

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

mistique

Guru
16. jun 2009
16.620
3.669
113
populizem je da gre za projekt ki nima v nobeni realnosti prav nobenega smisla toliko denarja ki ga nekdo s povprečno plačo zasluži v 18 letih?

zgleda ne živimo na istih planetih.
No ja, populizmi običajno pridejo z nekim "price tag-om". TEŠ je preprosto sramoten projekt. Da se tak projekt prične je zame že razlog, da potni list potisnem v režo paper shredder-ja...

Linearna argumentacija je na forumih nujna, razen, če prideš samo na drenažo žolča.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.686
2.873
113
Poglej priponko 105994
Urška je nazaj v svojem razumevanju povezovanja in sodelovanja v politiki.

Stranka Resnica je desna, populistična stranka in stranka Demokrati je desna, konformistična stranka. Obe sta zrasli na lažeh in obe bosta v naslednjih dneh omogočili, da oblast v Sloveniji spet prevzame SDS, ki je skrajno desna stranka s fašističnim in avtoritarnim načinom delovanja.

Meni je tragikomično gledati po poslušati cviljenje in jokanje skrajnih levakov in njihovih medijskih podaljškov.

En primer današnje breaking news iz večera, kjer sicer dnevno producirajo taki drek

Screenshot_20260518-093905.png

• Všeč mi je
Reactions: B81

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.049
10.606
113
No, ce ne drugega, Robertina lahko dobi zasluzen popust za reklamo. Do sedaj nisem vedela, da obstaja, zdaj ko sem sla na njihov FB mi pa izgleda čisto za iti.

Je ze kdo bil?
Jaz… veckrat. Karkoli sem tam jedel je bilo dobro vendar ni poceni. Nazadnje ene dva tedna nazaj trije smo zeleli meso ena pa trenutno ne sme surovih zadev in smo morali pokombinirat.
1x tatarski biftek
1x neka pasteta

2x nek staran steak skupaj 1200g
1x hobotnica na zaru

4x sladica

1x buteljka nekega rdecega vina
4x dodtno vino po 1dcl

cca 350 eur

imajo pa vsak dan tudi malice, cebovni rang med 9 in 20 s tem da ce drazjo varianto izberes dobis jed ki sicer obicajno ni menijih za malice.

Na malici se nisem bil, sicer pa dostikrat in kot napisano se nisem imel slabe izkusnje.

• Všeč mi je
Reactions: Jabe

mistique

Guru
16. jun 2009
16.620
3.669
113

12k€ ni velik za ornk fešto. Plus pjača! :valjamse:

Evo ga, srbski pevec Bojan, ki obvlada tudi slovenske poskočnice, kot je Na nebo!